Tandläkare på Södermalm, Åsögatan 104

Välkommen till oss! Här får du förstklassig tandvård i hjärtat av Södermalm. Kliniken ligger på Åsögatan 104 och behandlar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi är även experter på tandimplantat!

Tandläkare på Södermalm

I början av juni 2017 tog Distriktstandvården över en del av verksamheten på Symbioskliniken på Södermalm, Åsögatan 104. Tandläkare Sofia Ekstrand har anslutit sig till oss med sitt team. Du som tidigare gått hos Sofia Ekstrand kommer fortsättningsvis få kallelser och information från Distriktstandvården, inte från kliniken Symbios. I övrigt är allt som vanligt. Idag finns vi på 24 ställen i Stockholms län, inklusive en klinik på Åland, samt en mobil tandvårdsenhet.

Implantat på Södermalm

Hos oss arbetar tandläkare Pontus Hedren, som har mångårig erfarenhet av implantat. Är du ute efter tandimplantat? På Distriktstandvården på Södermalm har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka tid för tandimplantat idag, och behandlingen kan påbörjas inom rimlig tid.
Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Tandhygienist på Södermalm

Vill du ta bort tandsten eller bleka tänderna? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar hos våra tandhygienister.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Vilka är Distriktstandvården?

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi Stockholms ledande tandvårdskedja med 24 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar barn och vuxna och erbjuder komplett tandvård. Allt från regelbundna undersökningar till avancerade behandlingar. Vid behov remitterar vi till vår specialistklinik på Gärdet.

Välkommen till din tandläkare & tandhygienist på Södermalm!

Boka en tid online

Behandlingar på Åsögatan

Tandvårdspersonalen på Åsögatan

Luis Chávez De Paz Villanueva
Luis Chávez De Paz Villanueva Spec Tdl Endodonti
Insam Nouman
Insam Nouman Tandläkare
Magdalena Sparf
Magdalena Sparf Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Sandra Hagenborg
Sandra Hagenborg Tandläkare
Sofia Ekstrand
Sofia Ekstrand Tandläkare
Izabella Tolf
Izabella Tolf Tandhygienist
Katarina Nurmi
Katarina Nurmi Tandhygienist
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandsköterska
Johanna Christoffersson
Johanna Christoffersson Tandsköterska
Maria Degli Uberti
Maria Degli Uberti Tandsköterska
Sara Sjöberg
Sara Sjöberg Tandsköterska
Frida Ulvegren

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Trevlig personal, god stämning, professionellt bemötande. Och priserna är bara pyttelite högre än Folktandvården så det kändes värt att jag här fick en snabbare tid hos Distriktstandvården. Det var månadslånga köer hos vanliga Folktandvården.

Carina Holmgren

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Har gått hos Sofia i många år. Hon är en underbar tandläkare och person! Även jättetrevligt bemötande från övriga på mottagningen.

Åsa Blomgren Helldin

4 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Jag har valt denna tandläkare eftersom jag upplever att hon är bäst!

Jenny Nilsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Var på besök hos tandläkare Abir Abbas!
gud så duktig tjej! noggrann, lugn, berättar vad hon ska göra och tar det varsamt. Jag har lite tandläkarskräck men kände mig helt lugn genom hela processen :) Superproffsig tjej! henne ska ni gå till.

Gunilla Ritchey

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Jag har alltid haft tandläkarskräck - tills jag kom i kontakt med Sofia Ekstrand på Åsögatan. Litar på henne till 100% minst! Senast ramlade en bit av en uråldrig amalganfyllning ut, fick en akuttid dagen därpå, jodå hela fyllningen var lös, det kunde ha slutat illa. Inte kul med tanke på inplanerad utlandsresa. Smärtfri (!) bedövning och så dessa flinka och skickliga händer. En halvtimme efteråt fixad och klar. Så fort jag går förbi en spegel öppnar jag munnen och beundrar min nya snygga tand.

Skicka meddelande