Välkommen till oss! Här får du förstklassig tandvård i hjärtat av Södermalm. Kliniken ligger på Åsögatan 104 och behandlar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi är även experter på tandimplantat!

Tandläkare på Södermalm

I början av juni 2017 tog Distriktstandvården över en del av verksamheten på Symbioskliniken på Södermalm, Åsögatan 104. Tandläkare Sofia Ekstrand har anslutit sig till oss med sitt team. Du som tidigare gått hos Sofia Ekstrand kommer fortsättningsvis få kallelser och information från Distriktstandvården, inte från kliniken Symbios. I övrigt är allt som vanligt. Idag finns vi på 28 ställen i Stockholms län, inklusive en klinik på Åland, samt en mobil tandvårdsenhet.

Implantat på Södermalm

Hos oss arbetar tandläkare Pontus Hedrén, som har mångårig erfarenhet av implantat. Är du ute efter tandimplantat? På Distriktstandvården på Södermalm har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka tid för tandimplantat idag, och behandlingen kan påbörjas inom rimlig tid.
Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Tandreglering med Invisalign

På kliniken på Åsögatan kan vi erbjuda dig Invisalign-behandlingar! Denna tandregleringsmetod innefattar skenor som du använder för att flytta tänderna. Skenorna är genomskinliga och syns inte när du skrattar eller pratar. Skenorna är framställda efter just dina tänder, vilket gör att det ser väldigt naturtroget ut. Denna tandregleringsmetod fungerar utmärkt för dig som vill åtgärda ojämna tänder, gluggar och bettfel.

På Distriktstandvården erbjuder vi dig kostnadsfri konsultation. Konsultationen innefattar behandlingsbeskrivning, rådfrågning och generell kostnad.
BOKA EN TID

Tandhygienist på Södermalm

Vill du ta bort tandsten eller bleka tänderna? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar hos våra tandhygienister.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Vilka är Distriktstandvården?

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi Stockholms ledande tandvårdskedja med 28 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar barn och vuxna och erbjuder komplett tandvård. Allt från regelbundna undersökningar till avancerade behandlingar. Vid behov remitterar vi till vår specialistklinik på Gärdet.

Välkommen till din tandläkare & tandhygienist på Södermalm!

Boka tid online

Behandlingar på Åsögatan

Tandvårdspersonalen på Åsögatan

Luis Chávez De Paz Villanueva
Luis Chávez De Paz Villanueva Spec Tdl Endodonti
Mahshid Hosseinian
Mahshid Hosseinian Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Sandra Hagenborg
Sandra Hagenborg Tandläkare
Sofia Ekstrand
Sofia Ekstrand Tandläkare
Rossana Valdiviezo
Rossana Valdiviezo Tandhygienist
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandsköterska
Caroline Eriksson
Caroline Eriksson Tandsköterska
Maria Degli Uberti
Maria Degli Uberti Tandsköterska
Pincha Berglund
Pincha Berglund Tandsköterska
Sara Sjöberg
Sara Sjöberg Tandsköterska
Åsa Söderström
Åsa Söderström Tandsköterska
Nova S.

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Hm, det verkar som att åsikterna varierar mellan 1 stjärna och 5 stjärna (endast) om denna klinik. Själv anser jag dem vara 5-stjärniga, hade tid redan nästa dag. Gick till dem av en slump då Folktandvården endast kunde hjälpa mig om 1 månad framåt. Jag tyckte personalen var otroligt välkomnande och trevliga. Detta blir nu mitt förstahandsval i tandvård.

Milena Mancilla

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Känner mig alltid trygg hos Distriktstandvården. Personalen har alltid förstått mina rädslor och bemött detta på ett sätt som gör mig så bekväm jag kan bli. Särskilt stort tack till tandläkare Sandra och tandsköterska Pincha!!

Malte E Gustavsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag lider av extrem tandvårdsrädsla och aldrig känt mig så trygg och omhändertagen nånsin! Från första kontakt i reception till under själva undersökningen och behandling av tandläkare (som jag tyvärr ej minns namnet på) och tandhygienist! Sazan Payam.

Marie Brodin

4 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Lokalen är handikappvänlig Trevlig personal. Sprit tillgänglig för händerna innanför entredörren. Dom har inte kontant betalning utan tar bara digital betalning.

Joel Viklund

1 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Undvik att gå hit, det finns seriösa och kompetenta tandläkare på Folktandvården.