Tandläkare på Södermalm, Åsögatan 104

Välkommen till oss! Här får du förstklassig tandvård i hjärtat av Södermalm. Kliniken ligger på Åsögatan 104 och behandlar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi är även experter på tandimplantat!

Tandläkare på Södermalm

I början av juni 2017 tog Distriktstandvården över en del av verksamheten på Symbioskliniken på Södermalm, Åsögatan 104. Tandläkare Sofia Ekstrand har anslutit sig till oss med sitt team. Du som tidigare gått hos Sofia Ekstrand kommer fortsättningsvis få kallelser och information från Distriktstandvården, inte från kliniken Symbios. I övrigt är allt som vanligt. Idag finns vi på 26 ställen i Stockholms län, inklusive en klinik på Åland, samt en mobil tandvårdsenhet.

Implantat på Södermalm

Hos oss arbetar tandläkare Pontus Hedrén, som har mångårig erfarenhet av implantat. Är du ute efter tandimplantat? På Distriktstandvården på Södermalm har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka tid för tandimplantat idag, och behandlingen kan påbörjas inom rimlig tid.
Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Tandreglering med Invisalign

På kliniken på Åsögatan kan vi erbjuda dig Invisalign-behandlingar! Denna tandregleringsmetod innefattar skenor som du använder för att flytta tänderna. Skenorna är genomskinliga och syns inte när du skrattar eller pratar. Skenorna är framställda efter just dina tänder, vilket gör att det ser väldigt naturtroget ut. Denna tandregleringsmetod fungerar utmärkt för dig som vill åtgärda ojämna tänder, gluggar och bettfel.

På Distriktstandvården erbjuder vi dig kostnadsfri konsultation. Konsultationen innefattar behandlingsbeskrivning, rådfrågning och generell kostnad.
BOKA EN TID

Tandhygienist på Södermalm

Vill du ta bort tandsten eller bleka tänderna? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar hos våra tandhygienister.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Vilka är Distriktstandvården?

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi Stockholms ledande tandvårdskedja med 26 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar barn och vuxna och erbjuder komplett tandvård. Allt från regelbundna undersökningar till avancerade behandlingar. Vid behov remitterar vi till vår specialistklinik på Gärdet.

Välkommen till din tandläkare & tandhygienist på Södermalm!

Boka en tid online

Behandlingar på Åsögatan

Tandvårdspersonalen på Åsögatan

Luis Chávez De Paz Villanueva
Luis Chávez De Paz Villanueva Spec Tdl Endodonti
Carola Strandell
Carola Strandell Tandläkare
Insam Nouman
Insam Nouman Tandläkare
Magdalena Sparf
Magdalena Sparf Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Sandra Hagenborg
Sandra Hagenborg Tandläkare
Sofia Ekstrand
Sofia Ekstrand Tandläkare
Ahlam Nagash
Ahlam Nagash Tandhygienist
Sarah Al-Baker
Sarah Al-Baker Tandhygienist
Vida Bahrehmand
Vida Bahrehmand Tandhygienist
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandsköterska
Maria Degli Uberti
Maria Degli Uberti Tandsköterska
Pincha Berglund
Pincha Berglund Tandsköterska
Sara Sjöberg
Sara Sjöberg Tandsköterska
Rosanna Stenström

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Otrevligt och nonchalant bemötande. Jag hade bokat en akuttid som kostar 420kr enligt hemsidan. Undertiden min behandling på ca 5-10 min fick jag ingen information om ytterligare kostnad. Sedan vid betalning så fick jag reda på att de skulle ta 960kr.

Jag hade gärna betalat om jag hade fått hjälp med mitt problem men jag blev tillsagd att komma tillbaka om 2 veckor om problemet kvarstod och då ta en ordentligt röntgenbild. Jag har fruktansvärt ont i min tand, i huvudet och kan därför inte koncentrera mig på jobbet. Värsta bemötandet jag haft hos tandvården.

Det gör det inte heller bättre att de har öppen dörr till väntrummet med fönster ut mot gatan så vem som helst kan kolla in och se ens undersökning.

Conny Lundberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Mycket väl omhändertagen av vänliga och trevliga samt professionella personer!

Tomas Baker

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Bästa stället och bästa personalen ! Sandra och Pontus är 💯💯💯💯💯💯👍

Gösta Holmstedt

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

En dags väntan på en akuttid! Mycket enkel hemsida för att boka tid! Sannolikt den enklaste och mest professionella tandläkarmottagning som jag upplevt under de 50 år som jag haft sådana behov! En skicklig tandläkare som gav mig olika prisalternativ för lagningen!

Per Johnsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Exemplariskt tandläkarbesök. Lugnt och behagligt. Inget påtvingande av att beställa tandhygienist osv, ingen dramatik. Precis som man vill att ett tandläkarbesök ska vara.

Skicka meddelande