Tandläkare på Södermalm, Åsögatan 104

Välkommen till oss! Här får du förstklassig tandvård hos din tandläkare på Södermalm. Distriktstandvården har nu spridit sig till södra delarna av Stockholms innerstad och äntligen kan vi välkomna patienter på Södermalm! Kliniken ligger på Åsögatan 104 och behandlar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi är även experter på tandimplantat!

Tandläkare på Södermalm

I början av juni 2017 tog Distriktstandvården över en del av verksamheten på Symbioskliniken på Södermalm, Åsögatan 104. Tandläkare Sofia Ekstrand har anslutit sig till oss med sitt team. Du som tidigare gått hos Sofia Ekstrand kommer fortsättningsvis få kallelser och information från Distriktstandvården, inte från kliniken Symbios. I övrigt är allt som vanligt. Förutom att Distriktstandvården har 22 kliniker i Stockholm och du är varmt välkommen till samtliga!

Implantat på Södermalm

Hos oss arbetar tandläkare Pontus Hedren, som har mångårig erfarenhet av implantat. Är du ute efter tandimplantat? På Distriktstandvården på Södermalm har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka tid för tandimplantat idag, och behandlingen kan påbörjas inom rimlig tid. Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Välkommen till oss, tandläkare på Södermalm!

Boka en tid online

Behandlingar på Åsögatan

Tandvårdspersonalen på Åsögatan

Luis Chávez De Paz Villanueva
Luis Chávez De Paz Villanueva Spec Tdl Endodonti
Magdalena Sparf
Magdalena Sparf Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Sofia Ekstrand
Sofia Ekstrand Tandläkare
Helen Fsahaye Tewelde
Helen Fsahaye Tewelde Tandhygienist
Katarina Nurmi
Katarina Nurmi Tandhygienist
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandsköterska
Sara Sjöberg
Sara Sjöberg Tandsköterska
Veronica

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Ringer för att boka en akuttid. Sköterskan som svarar hittar en tid 9.40 hinner du undrar hon då kl är 9.20 (samtidigt pratar hon med någon bakom om hur tavlorna ska hängas upp i personalrummet)... Absolut. Jag lämnar mitt sjuka barn hemma och skyndar iväg. Bara för att när jag väl kommer dit får höra, nej du är bokad till imorgon. Under tiden har en annan mottagning ringt upp och jag tackat nej då jag ju tror att jag har en tid på Åsögatan. Skitdåligt!

Jan Strid

1 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Botten-rekord gällande kummunikation, samarbete samt att bakom Min Rygg och Samtycke söka Bidrag Genom Kronofogden för Betalning av Kostnader Jag Betalt! 😢😢😢😢😢
Tillika använder De Klarna Bank!

Nu hör Erik? Av sig och Vem är Denna Person, lika Hemlig som De på Åsögatan/I Övriga Receptioner Du blir kopplad Till och att Jag Ska Kontakta 34 ggr + Mail från April 2018 till Deras Egen Avbokning 2.10.2018? Jag har inte gjort fel, det Är Distriktstandvården som Avbokat Vidare Behandling och Således inte Uppfyllt Sitt Åtagande
Och Varken Bett om Ursäkt eller Den Tid/Besvär med Myngighet Kronofogde/Socialen och Psykisk Lidande Utan Lovade Tänder och Ej Heller Återbetalnig av Kostnader när De ej Fullföljt Sitt Uppdrag Så Jag Kunnat Anlita En Annan Tillfreds-ställande Tandläkar-Mottagning! 😭 😭😭👍

Vidare har jag betalt 4.540kr av 16.000kr och bakom Min rygg Har Distrikts-tandvården ansökt Hos Kronofogdemyndigheten om ett Bidrag på närmare 6000kr ?
Alltså c:a 11.000kr kvar.
Då får Jag från Kronofogde-myndigheten en Förfrågan hur Restbeloppet 11.000kr Plötsligt Blivit 30.000kr?
OBS! NOVEMBER 2018??
Så klart De Undrar liksom Jag Själv
Och ingen hör av Sig från Distrikts-tandvården Åsögatan?

Började i April 2018 och Nu är Vi inne i Slutet av Februari 2019 och inte Hört ett Dugg!
Jan Strid 15.02.2019 😎😎😭😭😭
Ps.
Angående betalning till Mig som tidigare Kund i Klarna bank och ej Använder Bank-kort betalar Jag Via faktiska Fakturor!
Distrikts-tanvårdens HADE INTE DEN POLICYN enligt Utsago??

LIKVÄL har Jag FÅTT 7ST Fakturor
DOCK EJ på Totalbeloppet 16.000kr UTAN Ett Högre Belopp ?
DETTA TROTS DISTRIKTS-TANDVÅRDEN SÖKT
BIDRAGS-PENGAR VIA KRONOFOGDE-MYNDIGHETEN!
DS. 😭😭👍

Marianne Vult von Steijern

4 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Mycket kompetenta tadläkare! Det finns en värme och förståelse, lämnar mina varmaste rekomendationer.

Eric Pettersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Var patient hos Tandläkare Pontus med sköterska Ida. Otroligt duktiga som team samt att Pontus delegerade på ett suveränt sätt.
Pontus och Ida kan sitt jobb. Pontus har en unik förmåga att göra ett bra jobb som tandläkare. Ida har en lugnande effekt.
Kan verkligen rekommendera om du har trassel med tänderna eller tandläkarskräck. Du kommer att bli förvånansvärt nöjd. 👍

Emelie Lindgren

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jätte snälla och inte dömande alls med mina dåliga tänder, stort plus från en tandvårdsrädd!

Skicka meddelande