Tandläkare på Södermalm, Åsögatan 104

Välkommen till oss! Här får du förstklassig tandvård hos din tandläkare på Södermalm. Distriktstandvården har nu spridit sig till södra delarna av Stockholms innerstad och äntligen kan vi välkomna patienter på Södermalm! Kliniken ligger på Åsögatan 104 och behandlar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi är även experter på tandimplantat!

Tandläkare på Södermalm

I början av juni 2017 tog Distriktstandvården över en del av verksamheten på Symbioskliniken på Södermalm, Åsögatan 104. Tandläkare Sofia Ekstrand har anslutit sig till oss med sitt team. Du som tidigare gått hos Sofia Ekstrand kommer fortsättningsvis få kallelser och information från Distriktstandvården, inte från kliniken Symbios. I övrigt är allt som vanligt. Förutom att Distriktstandvården har 22 kliniker i Stockholm och du är varmt välkommen till samtliga!

Implantat på Södermalm

Hos oss arbetar tandläkare Pontus Hedren, som har mångårig erfarenhet av implantat. Är du ute efter tandimplantat? På Distriktstandvården på Södermalm har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka tid för tandimplantat idag, och behandlingen kan påbörjas inom rimlig tid. Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Välkommen till oss, tandläkare på Södermalm!

Boka en tid online

Behandlingar på Åsögatan

Tandvårdspersonalen på Åsögatan

Magdalena Sparf
Magdalena Sparf Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Sofia Ekstrand
Sofia Ekstrand Tandläkare
Katarina Nurmi
Katarina Nurmi Tandhygienist
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandsköterska
Sara Sjöberg
Sara Sjöberg Tandsköterska
Eric Pettersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Var patient hos Tandläkare Pontus med sköterska Ida. Otroligt duktiga som team samt att Pontus delegerade på ett suveränt sätt.
Pontus och Ida kan sitt jobb. Pontus har en unik förmåga att göra ett bra jobb som tandläkare. Ida har en lugnande effekt.
Kan verkligen rekommendera om du har trassel med tänderna eller tandläkarskräck. Du kommer att bli förvånansvärt nöjd. 👍

Emelie Lindgren

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Jätte snälla och inte dömande alls med mina dåliga tänder, stort plus från en tandvårdsrädd!

Hugo Rickberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Pontus och Camilla är ett riktigt Dream team som tar hand om mig och min munhälsa på bästa sätt - alltid. Är så glad över att ha hittat dem igen. Lugna och informativa, bra tips och för oss med lite tandläkar-skräck super. Gå inte omkring med karies och ha ont (det blir bara dyrt) - gå till Pontus och Camilla som tar hand om dig ☺.

Jan Strid

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Mycket trevlig personal och bemötande likaså samarbetet med Banken Klarna och dess goda avbetalnings-vilkor.
Rekommenderar med stor värme. 😇😆

Elisabeth Kontner

5 utav 5 stjärnor

skriven för 9 månader sedan

Sofia är en bra sympatisk tandläkare som man har förtoende för och som vet hur man handskas med åldringar med stora problem och smärtor. Jag har valt henne och kliniken för att min mor ska få bästa tandvården.

Skicka meddelande