Välkommen till oss! Här får du förstklassig tandvård i hjärtat av Södermalm. Kliniken ligger på Åsögatan 104 och behandlar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi är även experter på tandimplantat!

Tandläkare på Södermalm

I början av juni 2017 tog Distriktstandvården över en del av verksamheten på Symbioskliniken på Södermalm, Åsögatan 104. Tandläkare Sofia Ekstrand har anslutit sig till oss med sitt team. Du som tidigare gått hos Sofia Ekstrand kommer fortsättningsvis få kallelser och information från Distriktstandvården, inte från kliniken Symbios. I övrigt är allt som vanligt. Idag finns vi på 30 ställen i Stockholms län, inklusive en klinik på Åland, samt en mobil tandvårdsenhet.

Implantat på Södermalm

Hos oss arbetar tandläkare Pontus Hedrén, som har mångårig erfarenhet av implantat. Är du ute efter tandimplantat? På Distriktstandvården på Södermalm har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka tid för tandimplantat idag, och behandlingen kan påbörjas inom rimlig tid.
Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Tandreglering med Invisalign

På kliniken på Åsögatan kan vi erbjuda dig Invisalign-behandlingar! Denna tandregleringsmetod innefattar skenor som du använder för att flytta tänderna. Skenorna är genomskinliga och syns inte när du skrattar eller pratar. Skenorna är framställda efter just dina tänder, vilket gör att det ser väldigt naturtroget ut. Denna tandregleringsmetod fungerar utmärkt för dig som vill åtgärda ojämna tänder, gluggar och bettfel.

På Distriktstandvården erbjuder vi dig kostnadsfri konsultation. Konsultationen innefattar behandlingsbeskrivning, rådfrågning och generell kostnad.
BOKA EN TID

Tandhygienist på Södermalm

Vill du ta bort tandsten eller bleka tänderna? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar hos våra tandhygienister.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Vilka är Distriktstandvården?

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar barn och vuxna och erbjuder komplett tandvård. Allt från regelbundna undersökningar till avancerade behandlingar. Vid behov remitterar vi till vår specialistklinik på Gärdet.

Välkommen till din tandläkare & tandhygienist på Södermalm!

Boka tid online

Behandlingar på Åsögatan

Tandvårdspersonalen på Åsögatan

Luis Chávez De Paz Villanueva
Luis Chávez De Paz Villanueva Spec Tdl Endodonti
Mahshid Hosseinian
Mahshid Hosseinian Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Sandra Hagenborg
Sandra Hagenborg Tandläkare
Sofia Ekstrand
Sofia Ekstrand Tandläkare
Rossana Valdiviezo
Rossana Valdiviezo Tandhygienist
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandsköterska
Caroline Eriksson
Caroline Eriksson Tandsköterska
Maria Degli Uberti
Maria Degli Uberti Tandsköterska
Ninnie Vasanoja
Ninnie Vasanoja Tandsköterska
Pincha Berglund
Pincha Berglund Tandsköterska
Åsa Söderström
Åsa Söderström Tandsköterska
Jessica

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 veckor sedan

Otroligt härlig (!!) upplevelse med en riktigt härlig personal! Tack för en superbra utförd behandling som gick snabbt och smärtfritt!

Maggie Liew

2 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Gjorde min rotkanal behandling häromdag, själva behandling hade gått hyfsad bra skulle jag säga, dock bortser fyllning åkte av mindre än 24 timmar, och var illa omhändertogs av tandsköterkan . Trist nog att hon inte verkade ta hänsyn av sin patient/kund subjektiva upplevelser medan behandling pågick, 😔vilken anser jag är oerhört viktig när man jobbar i en bransch som erbjud personära vård.

Kerstin Sterner

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Duktig tandläkare som jobbade snabbt och effektivt men ändå lugnt. Tandsköterskan lade skickligt bedövningssprutan. Går gärna dit igen. Ligger också centralt med parkeringshus intill.

Ragnhild Glimregn

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Går regelbundet hos tandhygienist och den här gången var det en ganska behaglig (!) upplevelse. Fick gå till Rossana som gjorde ett utmärkt jobb. Först informativt samtal med genomgång av historik, frågor och svar och därefter en jättebra behandling. Skönt att äntligen kunna känna sig lugn inför de här besöken!

Julia Johansson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Trevligt bemötande, bra omhändertagande och informativt samtal med tandhygienist Rosanna. Detta var första gången i mitt 27-åriga liv som jag besökt en tandhygienist och det kommer garanterat att bli en årlig vana.