På kliniken på Åsögatan 104 behandlar vi både barn och vuxna inom allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi är även experter på tandimplantat och utför tandregleringsbehandlingar med Invisalign.

Hos oss arbetar bland andra Sofia Ekstrand med team, tidigare Symbioskliniken och tandläkare Pontus Hedrén, som har mångårig erfarenhet av implantat. På Distriktstandvården på Södermalm har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Åsögatan

Tandvårdspersonalen på Åsögatan

Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Rawand Hussein
Rawand Hussein Tandläkare
Sandra Hagenborg
Sandra Hagenborg Tandläkare
Sofia Ekstrand
Sofia Ekstrand Tandläkare
Rossana Valdiviezo
Rossana Valdiviezo Tandhygienist
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandsköterska
Caroline Eriksson
Caroline Eriksson Tandsköterska
Ninnie Vasanoja
Ninnie Vasanoja Tandsköterska
Åsa Söderström
Åsa Söderström Tandsköterska
Oscar Rytkönen

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Mycket bra besök, jag kände ingen smärta under besöket förutom när dom testade hur nerverna reagerade på kyla. Dom var bra på att förklara läget, väldigt lugna och trevliga.

Jag lagade en tand som hade spruckit ordentligt och hålet hade blivit angripet av karies. Det är 50/50 att jag behöver rotfylla men dom rekommenderade att bara rensa/laga just nu och sen gör vi en uppföljning framöver + kollar resten av tänderna. Nerverna är friska och jag är nöjd att dom går metodiskt framåt på det här viset.

Trygg upplevelse.

Joel Viklund

3 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Oseriös klink/företag som skickar skojarfakturor och tar dubbelt betalt för undersökningar där tandläkare ger helt fel besked.

Edit: Efter samtal med klinkchefen så löste sig ärendet.

Ikapikus Snibbleton

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Väldigt bra bemötande. Kände mig lugn trots min tandläkarskräck, och upplevde att jag fick bra och tydlig information.

T K

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

En aning slitna lokaler men väldigt bra omhändertagande. Jag blev bemött med respekt och uppmuntrande. Pontus och Åsa tog hänsyn till mina individuella behov och önskemål och förklarade väl när det inte gick att följa dem. Receptionisten är pricken över i:t med sitt varmt bemötande. Jag är nöjd och rekommenderar varmt.

Vedad Mehmedovic

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Pontus grym tandläkare! Öppen och ärlig, bra bemötande av all personal.