Välkommen till oss! Här får du förstklassig tandvård hos din tandläkare på Södermalm. Distriktstandvården har nu spridit sig till södra delarna av Stockholms innerstad och äntligen kan vi välkomna patienter på Södermalm! Kliniken ligger på Åsögatan 104 och behandlar både barn och vuxna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi är även experter på tandimplantat!

Tandläkare på Södermalm

I början av juni 2017 tog Distriktstandvården över en del av verksamheten på Symbioskliniken på Södermalm, Åsögatan 104. Tandläkare Sofia Ekstrand har anslutit sig till oss med sitt team. Du som tidigare gått hos Sofia Ekstrand kommer fortsättningsvis få kallelser och information från Distriktstandvården, inte från kliniken Symbios. I övrigt är allt som vanligt. Förutom att Distriktstandvården har 22 kliniker i Stockholm och du är varmt välkommen till samtliga!

Implantat på Södermalm

Hos oss arbetar tandläkare Pontus Hedren, som har mångårig erfarenhet av implantat. Är du ute efter tandimplantat? På Distriktstandvården på Södermalm har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka tid för tandimplantat idag, och behandlingen kan påbörjas inom rimlig tid. Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Välkommen till oss, tandläkare på Södermalm!

Boka en tid online

Behandlingar på Åsögatan

Tandvårdspersonalen på Åsögatan

Magdalena Sparf
Magdalena Sparf Tandläkare
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Sofia Ekstrand
Sofia Ekstrand Tandläkare
Katarina Nurmi
Katarina Nurmi Tandhygienist
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandsköterska
Deana Al-Rashawi
Deana Al-Rashawi Tandsköterska

Skicka meddelande