På kliniken på Åsögatan 104 behandlar vi både barn och vuxna inom allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi är även experter på tandimplantat och utför tandregleringsbehandlingar med Invisalign.

Hos oss arbetar bland andra Sofia Ekstrand med team, tidigare Symbioskliniken och tandläkare Pontus Hedrén, som har mångårig erfarenhet av implantat. På Distriktstandvården på Södermalm har vi korta kötider för dig som vill ha implantat. Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Åsögatan

Tandvårdspersonalen på Åsögatan

Luis Chávez De Paz Villanueva
Luis Chávez De Paz Villanueva Spec Tdl Endodonti
Pontus Hedren
Pontus Hedren Tandläkare
Sandra Hagenborg
Sandra Hagenborg Tandläkare
Sofia Ekstrand
Sofia Ekstrand Tandläkare
Rossana Valdiviezo
Rossana Valdiviezo Tandhygienist
Camilla Karlsson
Camilla Karlsson Tandsköterska
Caroline Eriksson
Caroline Eriksson Tandsköterska
Maria Degli Uberti
Maria Degli Uberti Tandsköterska
Ninnie Vasanoja
Ninnie Vasanoja Tandsköterska
Pincha Berglund
Pincha Berglund Tandsköterska
Åsa Söderström
Åsa Söderström Tandsköterska
Andrea Dintler

1 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Väldigt nedlåtande bemötande av tandläkare samt tandsköterska. Att jag var väl medveten om min dotters problem och behövde hjälp med att tala med henne var inte intressant. De verkade mest intresserade av föräldrauppfostran. Olustkänslan efter detta besök satt i flera dagar. Kommer inte gå till denna specifika tandläkare igen.
Guldkanten är att vi fick en remiss till barnspecialisten som varit helt fantastiska i både bemötande med barn och vuxna.

Rob Jon

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Tandläkare skräck!
Har inte gått till tandläkaren sen jag var 18 år (20 år sen). Fick ett trevligt och professionelt bemötande redan från första samtalet till träff med tandläkaren och tandhygienist. Slog två flugor i en smäll och körde allt på samma dag olika tider.
Ska nu regelbundet uppsöka tandläkaren o min skräck är botad.
TACK för ett mycket bra första men inte sista möte :)

Jessica

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Otroligt härlig (!!) upplevelse med en riktigt härlig personal! Tack för en superbra utförd behandling som gick snabbt och smärtfritt!

Joakim Skoog

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Mycket bra! Lugn, förtroendeingivande personal och miljö!

Maggie Liew

2 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Gjorde min rotkanal behandling häromdag, själva behandling hade gått hyfsad bra skulle jag säga, dock bortser fyllning åkte av mindre än 24 timmar, och var illa omhändertogs av tandsköterkan . Trist nog att hon inte verkade ta hänsyn av sin patient/kund subjektiva upplevelser medan behandling pågick, 😔vilken anser jag är oerhört viktig när man jobbar i en bransch som erbjud personära vård.