Välkommen till oss i Uppsala centrum! På kliniken med en av Uppsalas finaste utsikter över slottet och Fyrisån, hjälper vi både vuxna och barn med allmän-, estetisk- och akut tandvård. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör dessutom snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. 

Kliniken i Uppsala

På kliniken på Östra Ågatan jobbar tandläkare Ylva Nilsson, tandsköterska Ann-Cathrine Carlsson, tandhygienist Rolla Gallo, tandhygienist Camilla Grahn samt tandhygienist Chanette Sahlstrand.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Östra Ågatan

Tandvårdspersonalen på Östra Ågatan

Alfonso Befriner
Alfonso Befriner Tandläkare
Deema Marroush
Deema Marroush Tandläkare
Etafe Norein
Etafe Norein Tandläkare
Josefin Eklöf
Josefin Eklöf Tandläkare
Ramez Ghazala
Ramez Ghazala Tandläkare
Camilla Grahn
Camilla Grahn Tandhygienist
Rolla Gallo
Rolla Gallo Tandhygienist
Ann-Catrin Karlsson
Ann-Catrin Karlsson Tandsköterska
Desislava Kovanova
Desislava Kovanova Tandsköterska
Farhana Rahman
Farhana Rahman Tandsköterska
Frida Jägerbark
Frida Jägerbark Tandsköterska
Valentina Benavides
Valentina Benavides Tandsköterska
Samuel Karlsson Salehieh

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Trevligt ställe. Upplevdes professionellt, både avseende kompetens och bemötande; jag fick svar på mina frågor och funderingar, och cyklade därifrån med toppenhumör trots ösregn. F.ö. Fin utsikt över ån från stolen. Rekommenderar Alfonso som jag var hos!

Malin Åslund

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Första besöket här och fick en proffisionell tandläkare som hjälpte mig få bort tandsten. Tandläkaren kom också med hjälpsamma tips och råd kring andra frågor jag hade. Det är ett ställe som vill ens bästa och som inte bara är ute efter pengar. Supernöjd, kan verkligen rekommendera!

jenny gyllensten

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Jag hade en superduktig och proffsig tandhygienist!
Hon hanterade min oro och rädsla på ett ypperligt sätt och samtidigt utförde både undersökning och behandling samtidigt!
Kan varmt rekommendera denna klinik och den bästa tandhygienisten jag upplevt.

Maina Anter-Sagerström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 veckor sedan

Jättefint mottagande. Professionellt bemötande med förslag på fortsatt behandling. Rekommenderar Distriktstandvården starkt.

Milena Joelsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Fantastiskt. Det enda jag kan säga är att - det är personligt. Verkligen personlig vård i den bästa kvalitéten. De bryr sig verkligen om just Dig. De lyssnar verkligen på dig. De tar dig på allvar och får dig att känna dig så som en individ. Tack ❤️