Välkommen till oss i Uppsala centrum! På kliniken med en av Uppsalas finaste utsikter över slottet och Fyrisån, hjälper vi både vuxna och barn som är i behov av tandvård. 

På grund av tekniska begränsningar så kan vi för tillfället inte ta emot nya barnpatienter på klinikerna i Uppsala. Vi ser över möjligheterna att lösa detta inom en snar framtid.

Kliniken i Uppsala

På kliniken jobbar våra fyra tandläkare och två stycken tandhygienister tillsammans med våra duktiga tandsköterskor. Här erbjuder vi dig allmän, akut- och estetisk tandvård. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör dessutom snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 018-888 88 88.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Östra Ågatan

Tandvårdspersonalen på Östra Ågatan

Peter Takakusagi
Peter Takakusagi Klinikchef / Tandläkare
Dorriz Zohouri
Dorriz Zohouri Tandläkare
Etafe Norein
Etafe Norein Tandläkare
Ramez Ghazala
Ramez Ghazala Tandläkare
Camilla Grahn
Camilla Grahn Tandhygienist
Rolla Gallo
Rolla Gallo Tandhygienist
Alicia Yilmaz
Alicia Yilmaz Tandsköterska
Ann-Catrin Karlsson
Ann-Catrin Karlsson Tandsköterska
Anna Lazarowska
Anna Lazarowska Tandsköterska
Desislava Kovanova
Desislava Kovanova Tandsköterska
Edith Elgenstierna
Edith Elgenstierna Tandsköterska
Farhana Rahman
Farhana Rahman Tandsköterska
Miriam Samuelsson
Miriam Samuelsson Tandsköterska
Anette Malmström

4 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Det var ett bra första besök och mitt problem blev löst på ett snabbt och informativt sätt. Jag är mycket nöjd just nu eftersom det är problem med att få hjälp hos min ordinarie tandläkare. Ett plus är onlinebokningen där man får bra överblick och kan välja passande tid.

Anna Holm Moss

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Så bra bemötande, lugn och berättade hela tiden för mig vad hon gjorde. Kände mig trygg. Nu har jag hittat min tandläkare här i Uppsala

Erik bergefur

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

En mycket behaglig upplevelse om jag betänker vilken situation jag befann mig i. Rekommenderar dom gärna.

Daniel Mallah

1 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Nog det mest oprofessionella företaget jag har varit med om. Jag bokade tid den 4 december 12:30 och när jag kommer dit den 4 december så säger de att de inte kan ta mig som patient då de har för få tandläkare? Sen hänvisar de mig till folktandvården på ett nedsättande sätt som att jag inte är fin nog att få vård hos dem? Något som gör det värre är att jag hade väntat i 3 veckor på min tid. Ett skämt till företag som borde gå i konkurs. De kan inte boka in patienter om de inte kan ta dem! Även att de inte meddelar mig tills 1 minut innan min tid att de inte kan ta mig! Slösad resa och slösad tid. Sök er inte hit då ni bara kommer förlora tid! Aldrig blivit nekad som patient i mitt liv och som någon som jobbar inom vården förstår jag inte hur denna institution ens får finnas.

Alexandra B

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Trevlig personal, trygg miljö med rymliga rum med bra ljus och fönster, man känner sig inte instängd.