Välkommen till din tandläkare på Artillerigatan 93! Här erbjuder vi allmän-, estetisk- och akuttandvård för både vuxna och barn, och om du har en familj som önskar sammanstrålade familjetider så ordnar vi gärna det. På kliniken arbetar vi även aktivt och engagerat med tandvårdsrädsla.

En av Distriktstandvårdens två specialistkliniker ligger dörr i dörr med vår allmäntandvårdsklinik på Östermalm, där vi erbjuder pedodonti (barn- och ungdomstandvård), ortodonti (tandreglering och tandställning) samt vår narkosverksamhet.

Läs er om specialistkliniken här »

Kliniken på Artillerigatan

På kliniken jobbar våra kompententa och omtyckta tandläkare Lisa Torstensson, Ana Maria Londono, Maria Hugander och Suha Ashraf. På kliniken arbetar vi även aktivt och engagerat med tandvårdsrädsla och ser till att ditt besök blir så behagligt som möjligt.

Riktigt schyssta garantier

Distriktstandvården garanterar en trygg tandvård. För oss betyder det att du som patient aldrig ska behöva tvivla på oss och vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Artillerigatan

Tandvårdspersonalen på Artillerigatan

Ana Maria Londono Restrepo
Ana Maria Londono Restrepo Tandläkare
Maria Hugander
Maria Hugander Tandläkare
Sara Bayke
Sara Bayke Tandläkare
Suha Ashraf
Suha Ashraf Tandläkare
Aneliya Georgieva
Aneliya Georgieva Tandsköterska
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Maja Duric
Maja Duric Tandsköterska
Meltem Subasi
Meltem Subasi Tandsköterska
Pavlina Martinova
Pavlina Martinova Tandsköterska
Ulrika Lindbäck
Ulrika Lindbäck Tandsköterska
Stuart Ward

4 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Jag har varit två gånger på mottagningen, senast den 5:e juli. Båda gångerna har jag emottagits mycket väl och jag är helt nöjd med min behandling. Jag uppfattade dock att jag skulle bli kallad igen efter sommarledigheten men tills idag, den 13:e september, har jag inte hört något alls om en ny tid. Jag förstår inte varför...

Gb Moynes

1 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Ytterst dålig service vid telefonbokning/ombokning. Otrevliga och otroligt dålig serviceminded. Dyrare än andra privata tandläkare

Tenkou

5 utav 5 stjärnor

skriven för 11 månader sedan

Fantastiskt trevligt och kunnigt bemötande, snäll behandling. Bästa tandläkaren jag besökt hittills :)!

Peder Linder

5 utav 5 stjärnor

skriven för 11 månader sedan

Superbra besök med båda barnen bokade smidigt efter varandra. Trevligt och proffsigt. Bra tips.

Kostas Foutsitzidis

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Tog emit min 3-åring på bästa möjliga sätt. Rekommenderar starkt!