Kliniken ligger på Bällstaågatan 18 i byggnaden Bas Barkarby. Entré finns också på Veddestabron 10. Hit tar du dig enkelt med både pendeltåg och buss. Kör du bil följer du skyltarna mot Bas Barkarby, och du kan parkera i byggnadens parkeringshus.

Boka en tid hos tandläkaren

Vi är glada att kunna erbjuda tandvård i Barkarby för både barn och vuxna, inklusive allmän-, akut- och estetisk tandvård.

Betala din tandvård med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Barkarby

Tandvårdspersonalen i Barkarby

Sazan Payam
Sazan Payam Klinikchef / Tandhygienist
Berivan Jafar
Berivan Jafar Tandläkare
Sam Chehrehgosha
Sam Chehrehgosha Tandläkare
Ahlam Nagash
Ahlam Nagash Tandhygienist
Asra Eskandar
Asra Eskandar Tandsköterska
Freja Johansson
Freja Johansson Tandsköterska
Joanna Arnell
Joanna Arnell Tandsköterska
Yad Hanna

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Toppen bemötande! Stort tack för allt till, Sazan, Berivan och Asra. Kunde inte bli mer nöjd 🤗

Eva Assmar

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Mitt andra besök och jag är supernöjd! Har gått hos tandläkaren Amanda och tandhygienisten Sazan och båda var fantastiskt duktiga! Rekommenderar starkt!

Lydia Mogal

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Kunde boka tid dagen innan, brukar inte vara så inom tandvården. Mycket bra bemötande och proffsig behandling av personalen.
Uppmannar alla att söka tandvård hos Distriktstandvården i Barkarby.

Sherine Johanna Christensen

2 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Helt okej klinik för de som vill ha okej tandhälsa. Jag rekommenderar inte hit dom med tandvårdsrädsla. Man märker snabbt på människor om dom gör ett jobb för att betala sina egna utgifter eller om dom brinner för sitt yrke, sina patienter och strävar för det goda. Det finns tandläkare och så finns det bra tandläkare...min tandläkare ville nog bara ha ett yrke med god status och där tog det stopp.

Asal Kasiri

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Så fin och fräsch klinik och världen bästa Sazan som tar hand om en så fint. Tack.