Barnpassning vid tandläkarbesöket

Svårt att få ihop familjelivet med tandvårdsbesöken? På Distriktstandvården gör vi det enkelt och erbjuder barnpassning medan du får din behandling. Läs mer om tjänsten nedan.

Barnpassning vid tandläkarbesöket

Moderna i vårt tankesätt

Vi har full förståelse för det pågående livet utanför tandvårdskliniken. Här är vi införstådda med att livet inte kan sättas “on hold” för att man ska besöka tandläkaren eller tandhygienisten. Av den anledningen har vi infört barnpassning på våra kliniker. Du är välkommen med dina barn, oavsett ålder, och lita på att vi ser efter dem under tiden som du ligger i tandläkarstolen.

Erfarenhet av barn

Vi har lång erfarenhet av barntandvård. Men det är inte det enda. Vi är vana vid att hela familjer äntrar våra kliniker, och vi tar hand om stora som små. Ibland är det svårt att få ihop det med barnpassning på hemmafronten och då kan det vara bra att veta att vi gärna tar hand om ditt/dina barn samtidigt som du får din behandling. Det är givetvis inget som vi tar betalt för, det tillhör vårt moderna servicetänk.

Service till dig som patient

Eftersom vi är en tandvårdskedja som hjälper familjer i generationer, måste vi även bara beredda på situationer som uppstår i familjelivet. Vi gör det enkelt och smidigt för dig att besöka oss. Oavsett om du vill ta med barnen eller inte. Och förresten – har du hört att vi även erbjuder familjetider? Hela familjen kan komma i samlad skara och få sin behandling under ett och samma besök. På så vis får ni mer tid tillsammans, och mer tid till annat.

Du får barnpassning på alla våra kliniker, oavsett vilken av våra mottagningar du går till.
Våra barnkära medarbetare väl hand om dina små!

Boka barnpassning via onlinebokningen

I samband med att du bokar en undersökning till dig så kan du ange att du behöver barnpassning under besöket. På så vis kan vi ta emot er på bästa sätt.

Boka tid nu

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.