Akut tandvård i Stockholm, Göteborg och Uppsala

Vi har öppet varje dag året om och hjälper både barn och vuxna med akuta besvär. Ring oss eller boka en tid i vår onlinebokning.
Boka akuttandvård online
Välj en av våra kliniker
Ring oss på 010-550 15 00
Vi ordnar omgående en tid åt dig
Akut tandvård i Stockholm, Göteborg och Uppsala

Akut tandvård när du behöver det

Vi på Distriktstandvården är här för att hjälpa dig vid akuta tandbesvär. Oavsett om du har tandvärk, slagit ut en tand, eller har andra akuta problem, kan du boka en tid hos oss. Vi har öppet dagar, kvällar och helger på över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Du kan enkelt boka en akuttid online eller genom att ringa oss på 010-550 15 00.

Vi hjälper dig oavsett ålder och behov

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa barn som är i behov av akut tandvård, och vid en olycka har barn förtur på våra kliniker. Vi har även en mobil verksamhet som åker hem till äldre och funktionsförhindrade som inte kan ta sig till en klinik.

Vad kostar akut tandvård?

Om du har akuta besvär så betalar du en undersökningskostnad om 600 kronor. Sedan tillkommer kostnad för själva behandlingen som behövs för att åtgärda problemet. Det kan även bli aktuellt med ett återbesök. Tandläkaren överlämnar då ett kostnadsförslag och föreslår en tid för nästa besök.

Prispåslag på helger och helgdagar

Observera att det tillkommer ett prispåslag om 500 kronor vid akutbesök och vid undersökning av enstaka tand på lördagar, söndagar och helgdagar. Kolla vår prislista för mer information.

Vanliga frågor

Vad innebär akut tandvård?
Akut tandvård är tandvård som inte kan vänta. Vi hjälper både barn och vuxna med akuta tandbesvär. Ring oss omgående eller hitta en snabb tid i vår onlinebokning!
När ska man söka akut tandvård?
Akut tandvård kan inkludera tandvärk, tandskador från en olycka, svullna ansikten och / eller munnen etc. En nödsituation är hur du uppfattar det, tveka inte att kontakta oss om du misstänker att du behöver tandvård.
Vad kostar akut tandvård?
Om du har akuta besvär så betalar du en undersökningskostnad om 600 kronor. Därefter avgörs vilken fortsatt behandling som är aktuell för just dig och tandläkaren adderar de åtgärder som krävs. Det kan bli aktuellt med ett återbesök. Tandläkaren överlämnar då ett kostnadsförslag och föreslår en tid för nästa besök.