Akut tandvård i Stockholm

Slagit ut en tand? Tappat krona/bro? Akut tandvärk? Vi hjälper både barn och vuxna med akuta tandbesvär. Ring oss omgående eller hitta en snabb tid i vår onlinebokning!
Boka akuttandvård online
Välj en av våra kliniker
Ring oss på 08-22 22 22
Vi ordnar omgående en tid åt dig
Akut tandvård i Stockholm

Akut tandvård på 30 kliniker

Vi har akuttider varje dag! På våra 30 kliniker i Stockholms och Uppsala välkomnar vi både barn och vuxna som är i behov av akuttandvård. Våra akuttandläkare har lång erfarenhet och vi bemöter dig med skicklighet och hjärta. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Vi hjälper dig – oavsett besvär

På Distriktstandvården har vi erfarenhet inom

 • Tandvärk
 • Ilningar i tänderna
 • Problem med visdomstand
 • Olycksfall med skadade tänder
 • Utslagen permanent tand
 • Fyllning har lossnat
 • Plomb har lossnat
 • Bro eller krona har lossnat
 • Akuttandvård 365 dagar om året

  Nästan alla människor är i behov av akut tandvård någon gång i livet. Det kan handla om plötslig tandvärk, utslagna tänder eller kronor/broar som lossnat. Oavsett vilket besvär du upplever så finns vi här för att hjälpa dig. Om du är ute efter en jourtandläkare så har vi öppet alla dagar, kvällar och helger. Vi välkomnar både barn och vuxna till våra 30 kliniker i Stockholms och Uppsala.

  Boka akuttid

  Barn i behov av akuttandvård

  Våra akuttandläkare har lång erfarenhet med barn som är i behov av akut tandvård. Mjölktänderna kan råka ut för en mängd olika olyckor. Utslagna tänder, tänder som trycks upp i tandköttet, bitar av tänder som slås ut eller skadas. Försök aldrig att sätta tillbaka en tappad mjölktand! Om barnet blöder kraftigt eller har väldigt ont bör ni boka en akut tid hos en tandläkare. Vid en olycka har barn förtur på alla Distriktstandvårdens kliniker.

  Hantering vid en utslagen mjölktand
  Hantering vid en utslagen permanent tand

  Äldre- eller funktionsförhindrade i behov av akuttandvård

  Alla individer, oavsett förutsättningar eller behov, ska ha tillgång till professionell tandvård. Vår mobila verksamhet besöker äldre- och funktionsförhindrade som inte har möjlighet att ta sig till en klinik på plats i hemmet. Teamet som arbetar inom mobil hemtandvård finns självklart tillgängliga för akut tandvård! Vi kommer hem till dig om du, eller en anhörig, upplever akuta tandbesvär 08-767 08 00.

  Prispåslag helger och helgdagar

  På lördagar, söndagar och helgdagar tillkommer ett prispåslag om totalt 455 kronor vid akutbesök samt vid undersökning av enstaka tand (åtgärd 103).

  Se våra priser här

  Jourtandläkare i Stockholm och Uppsala

  Om du är ute efter en jourtandläkare så har vi öppet alla dagar, kvällar och helger. Vi kan erbjuda dig akuta tider varje dag på någon av våra 30 kliniker i Stockholm och Uppsala.

  I behov av akut tandvård?

  Våra akuttandläkare garanterar snabb hjälp när du behöver oss som mest. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

  Boka akuttid

  Vanliga frågor

  Vad innebär akut tandvård?
  Akut tandvård är tandvård som inte kan vänta. Det kan till exempel vara att du har slagit ut en tand, tappat krona/bro eller Akut tandvärk. Vi hjälper både barn och vuxna med akuta tandbesvär. Ring oss omgående eller hitta en snabb tid i vår onlinebokning!
  När ska man söka akut tandvård?
  Akut tandvård kan inkludera tandvärk, tandskador från en olycka, svullna ansikten och / eller munnen etc. En nödsituation är hur du uppfattar det, tveka inte att kontakta oss om du misstänker att du behöver tandvård.
  Vad kostar akut tandvård?
  Om du har akuta besvär så betalar du en undersökningskostnad om 560 kronor. Därefter avgörs vilken fortsatt behandling som är aktuell för just dig och tandläkaren adderar de åtgärder som krävs. Det kan bli aktuellt med ett återbesök. Tandläkaren överlämnar då ett kostnadsförslag och föreslår en tid för nästa besök.