Akut tandvård i Stockholm, Göteborg och Uppsala

Vi hjälper både barn och vuxna med akuta tandbesvär. Ring oss omgående eller hitta en snabb tid i vår onlinebokning!
Boka akuttandvård online
Välj en av våra kliniker
Ring oss på 08-22 22 22
Vi ordnar omgående en tid åt dig
Akut tandvård i Stockholm, Göteborg och Uppsala

Akut tandvård

Har olyckan varit framme och du är i behov av akut tandvård? Oavsett om du slagit ut en tand, har tandvärk eller har något annat akut tandbesvär, så hjälper vi dig eller ditt barn! Vi har öppet alla dagar, kvällar och helger på över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala.  Du kan enkelt boka din akuttid i vår onlinebokning eller genom att ringa oss på 08-22 22 22.

Vi hjälper dig – oavsett besvär

På Distriktstandvården har vi erfarenhet inom

  • Tandvärk
  • Ilningar i tänderna
  • Problem med visdomstand
  • Olycksfall med skadade tänder
  • Utslagen permanent tand
  • Fyllning som har lossnat
  • Plomb har lossnat
  • Bro eller krona har lossnat

Boka akuttid

Barn i behov av akuttandvård

Om ditt barn råkat ut för en olycka kan du snabbt få hjälp av någon av våra akuttandläkare. Våra akuttandläkare har lång erfarenhet av att hjälpa barn som är i behov av akuttandvård och vid en olycka har barn förtur på Distriktstandvårdens kliniker.

Hantering vid en utslagen mjölktand
Hantering vid en utslagen permanent tand

Äldre- eller funktionsförhindrade i behov av akuttandvård

Hos Distriktstandvården är alla välkomna, oavsett förutsättningar eller behov. Vår mobila verksamhet åker hem till de äldre-och funktionsförhindrade som inte har möjlighet att ta sig till en klinik, och de finns självklart även tillgängliga för akut tandvård! Om du eller en anhörig upplever akuta tandbesvär så kan du ringa oss på 08-767 08 00.

Prispåslag helger och helgdagar

På lördagar, söndagar och helgdagar tillkommer ett prispåslag om totalt 455 kronor vid akutbesök samt vid undersökning av enstaka tand (åtgärd 103).

Se våra priser här

 

 

Vanliga frågor

Vad innebär akut tandvård?
Akut tandvård är tandvård som inte kan vänta. Vi hjälper både barn och vuxna med akuta tandbesvär. Ring oss omgående eller hitta en snabb tid i vår onlinebokning!
När ska man söka akut tandvård?
Akut tandvård kan inkludera tandvärk, tandskador från en olycka, svullna ansikten och / eller munnen etc. En nödsituation är hur du uppfattar det, tveka inte att kontakta oss om du misstänker att du behöver tandvård.
Vad kostar akut tandvård?
Om du har akuta besvär så betalar du en undersökningskostnad om 560 kronor. Därefter avgörs vilken fortsatt behandling som är aktuell för just dig och tandläkaren adderar de åtgärder som krävs. Det kan bli aktuellt med ett återbesök. Tandläkaren överlämnar då ett kostnadsförslag och föreslår en tid för nästa besök.