Tandblekning 2900 kronor

Våra tandhygienister är experter på att göra dina tänder vitare. Fram till 31 augusti har vi kampanjpris på tandblekning!
Tandblekning 2900 kronor <span class="smiley">•</span>

Vi hjälper dig till ett vitare leende

Vi kan hjälpa dig få vitare tänder. Tandblekning med hemmakit erbjuder vi på alla våra kliniker. Vår erfarenhet och säkra metoder ger dig naturliga och långvariga resultat.

Innan du bleker tänderna

För att få göra en professionell tandblekning behöver tänderna vara friska och fria från karies. Du behöver därför nyligen ha gjort en undersökning för att blekningen ska vara säker och ge tillfredsställande resultat. Har du gjort en undersökning hos en tandläkare eller tandhygienist inom de sex senaste månaderna och hade god munhälsa vid det tillfället så räcker det. Annars kan du boka en tid för undersökning hos oss så hjälper vi dig.

Kampanj: tandblekning från 2900 kr

Just nu har vi rabatterade priser på tandblekning! Hemmablekning kostar 2900 kronor och klinikblekning kostar 3900 kronor. Kampanjen pågår till och med 31 augusti. Din bokade tid kan infalla efter den 31 augusti. Så länge du gör bokningen innan dess så gäller rabatten. Boka din tid genom att fylla i formuläret högst upp på sidan.

Tandblekning hemma

Alla våra kliniker erbjuder hemmablekning. Vår tandvårdspersonal tar avtryck av dina tänder för att framställa blekskenor efter just dina tänder. Du får sedan med dig skenorna hem tillsammans med blekningsgelen. Vi ger dig noggranna anvisningar hur du använder skenorna och blekningsgelen hemma på dagen eller natten. Behandlingen upprepas under 7-10 dagar tills ett riktigt bra resultat uppnås. Vid efterföljande kontroller följs alltid behandlingen upp så att du känner dig nöjd med resultatet.

Tandblekning på klinik

På våra kliniker i Solna, Alby och Sveavägen i Stockholm city kan du snabbt och enkelt bleka dina tänder direkt hos din tandläkare eller tandhygienist med hjälp av Phillips ZOOM whitespeed-lampa. Efter en cirka 90 minuter lång behandling ser du synliga resultat!

Har du redan gjort en tandblekning?

Har du redan gjort en tandblekning hos oss och vill bleka tänderna igen så betalar du endast 369 kr för den nya blekningsgelen då du redan har blekskenorna. Blekskenor håller länge och går självklart att återanvända!

Ring oss på 010-550 15 00

Vanliga frågor

Vad finns det för blekningsmetoder?
Vi erbjuder både hemmablekning med specialanpassade skenor och klinikblekning med ZOOM.
Hur länge håller resultatet?
Det är olika från person till person. Mycket beror på ens munhygien och kostvanor, men man kan säga att en blekning generellt kan hålla i mellan ett och tre år.
Hur mycket kostar tandblekning?
Startpaketet för en hemmablekning har 4275 kronor som ordinarie pris. Klinikblekning med ZOOM har 4485 kronor som ordinarie pris och sker på klinik.

Just nu har vi rabatterat pris på både hemmablekning och klinikblekning! Hemmablekning kostar 2900 kronor och klinikblekning kostar 3900 kronor om du bokar din tid innan den 31 augusti. Tiden kan infalla efter den 31 augusti, du får fortfarande rabatten!