Vi har tandställningar för alla behov – både osynliga och klassiska räls

Gluggar, sneda tänder eller överbett? Om du är nyfiken på tandreglering, besök vår specialisttandläkare André Wikholm för en kostnadsfri konsultation och 3D-skanning!
Vi har tandställningar för alla behov – både osynliga och klassiska räls

Tandreglering hos Distriktstandvården

Alla ska kunna känna sig tillfreds med sitt leende och inte känna sig begränsade av sina tänder. Oavsett om du har gluggar, sneda tänder eller överbett erbjuder vi alla tillgängliga metoder inom tandreglering: rälstandställning på tändernas utsida eller insida, och aligners, tandreglering med genomskinliga, osynliga skenor.

Hur går en konsultation till?

När du kommer till oss för en konsultation går vi igenom dina förväntningar och förutsättningar, och vi erbjuder alltid ett preliminärt behandlingsförslag och pris. Vi gör också en 3D-skanning av ditt bett och käkar. Konsultationer är just nu kostnadsfria så passa på att boka en tid!

3D-skanning av tänderna och bettet

I konsultationen ingår en 3D-skanning av tänderna och bettet. Din specialisttandläkare kan på så vis redan vid första besöket utföra en enklare resultatsimulering vilket möjliggör att du som patient involveras direkt inför planeringsstadiet. Att gemensamt kunna visualisera ett mål bäddar för en framgångsrik behandling. Skanningen ligger sedan till grund för en omfattande planering som specialisten utför och som sedan presenteras för dig vid ett nästkommande möte.

Hur långt tid tar konsultation?
Konsultationen tar cirka 60 minuter.

Vad kostar konsultationen?
Ingenting! Den är helt kostnadsfri.

Binder jag upp mig på något genom att boka en tid?
Nej, konsultationen är helt förutsättningslös och du väljer själv om du vill gå vidare.

Gör konsultation ont?
Nej, absolut inte! Detta är endast ett besök där vi går genom behandlingsbeskrivning, förväntat resultat, kostnadsförslag och gör en 3D-skanning.

Du träffar specialisttandläkare André Wikholm

När du kommer på en konsultation träffar du vår specialisttandläkare inom ortodonti (tandreglering) André Wikholm. André har utfört tusentals tandregleringsbehandlingar och har mångårig erfarenhet av behandling med Invisalign tandställning. André kommer alltid se till att du uppnår det resultat som är mest optimalt utifrån dina förutsättningar utan att kompromissa med funktion eller estetik.

Alla tillgängliga behandlingsmetoder

Distriktstandvården erbjuder alla tillgängliga metoder såsom klassisk fastsittande rälstandställning på tändernas utsida eller insida och aligners, tandreglering med genomskinliga skenor. Vårt nätverk av specialisttandläkare möjliggör dessutom samarbeten mellan olika kompetenser inom tandvård så att du alltid får optimal behandling, utifrån behov och förutsättningar. Därutöver erbjuder Distriktstandvården generösa garantier på material samt förmånliga delbetalningslösningar.

Läs er om våra tandregleringsmetoder, priser och garantier >>

Vad kostar själva behandling hos Distriktstandvården?

Under konsultationen får du reda på ungefär vad själva behandlingen kommer kosta. För patienter som inte får någon ersättning från Försäkringskassan för att utföra tandställningsbehandling har vi på Distriktstandvården tagit fram några förmånliga prispaket där vi väger samman svårighetsgrad och behandlingstid. Enklare behandlingar utförs i regel mellan 3-9 månader. Priserna avser behandling i båda käkarna:

  • Vuxen, enkel behandling 35 010 kr
  • Vuxen, normal/avancerad behandling 49 410 kr
  • Patient t.o.m. 19 år, alla behandlingstyper 34 900 kr
  • Patient 20-23 år, enkel behandling 34 900 kr
  • Patient 20-23 år, normal/avancerad behandling 38 900 kr

Våra priser är kompletta, dvs. alla steg såsom konsultation, inregistrering, planering, terapidiskussion, kontroller och fixering ingår. Behandlingen genomförs med genomskinliga plastskenor från ledande tillverkare och månadsbetalning är möjlig via Klarna.

Delbetala med Klarna

Vi är anslutna till Klarna vilket innebär att du väljer själv när och hur du betalar för din tandregleringsbehandling.

  • Klarna Direkt. Betala med Mobilt BankID så dras pengarna från ditt bankkonto. Inga extra avgifter tillkommer.
  • Faktura. Betala inom 30 dagar. Inga extra avgifter.
  • Betala i slutet av nästa månad. Få din behandling denna månad, och betala i slutet av nästa. Uppläggningsavgift 29 kronor.
  • Delbetalning. Delbetala tandvården. Välj mellan 6, 12, 24 eller 36 månader.

Du hittar fullständiga villkor här >>