Kostnadsfri konsultation – tandreglering för barn och vuxna

Nyfiken på tandreglering? Kom på en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om processen, förväntat resultat och ger dig en ungefärlig kostnadsberäkning.
Kostnadsfri konsultation – tandreglering för barn och vuxna

Clear Aligners och Invisalign

På Distriktstandvården använder vi oss av moderna tandregleringsmetoder som inte syns. Vi använder oss av både Clear Aligners och Invisalign som är skenor som du använder för att flytta tänderna. Skenorna är genomskinliga och syns inte när du skrattar eller pratar.

Boka en kostnadsfri konsultation

På Distriktstandvården kan du boka en kostnadsfri konsultation om du är nyfiken på tandreglering. Du träffar en legitimerad tandläkare som ger dig information om processen, förväntat resultat och ungefärlig kostnad. Besöket är förutsättningslöst och du binder inte upp dig på fortsatt behandling.

Hur går behandlingen till?

Om det känns bra under konsultationen så kan du och tandläkaren tillsammans boka in nästföljande besök direkt. Om du vill gå hem och fundera lite så går det också givetvis bra. Kommer du fram till att du vill genomföra behandlingen så kontaktar du den klinik där konsultationen genomfördes så hjälper de dig vidare.

Innan tandregleringsprocessen drar igång behöver vi säkerställa att dina tänder är friska. Vi kommer därför utföra en undersökning med röntgenbilder. Vi kommer också att ta avtryck av dina tänder som vi sedan använder för att skapa de individuellt anpassade skenorna.

Avtrycken analyseras och du kommer träffa din tandläkare på nytt för att se det förväntade resultatet med hjälp av en 3D-modell. Godkänner du denna modell så kan behandlingen påbörjas bara någon vecka därefter.

Skenorna som framställs flyttar tänderna till en ny position i käken. En behandling kan ta mellan 2 till 18 månader. Du byter skenor varje vecka vanligtvis om det inte är speciell behandlingssituation. En behandling kan ta mellan 2-18 månader beroende på hur stort bettjusteringen är som ska göras. Vanligtvis varar en behandling mellan 3-6 månader.

Väljer du Distriktstandvården för en tandregleringsbehandling får du:

  • Kostnadsfri konsultation med individuell bedömning, grundlig information och kostnadsförslag
  • Behandlingsplan verifierad av specialisttandläkare
  • Support och tillsyn under hela behandlingsperioden
  • Högkvalitativt resultat som varar under lång tid
  • Gott omhändertagande av engagerade tandläkare
  • Det leendet du önskar

Kostnad för tandställning och tandreglering

Mindre korrigeringar kan kosta 30 000 kronor, medan större kan gå upp till en summa om 50 000 kronor. Du får ett kostnadsförslag och en behandlingsplan i samband med att du träffar din tandläkare.

Delbetala behandlingen med Klarna

Vi är anslutna till Klarna vilket innebär att du väljer själv när och hur du betalar för din tandregleringsbehandling. Du kan dela upp betalningen i upp till 36 månader.

  • Klarna Direkt. Betala med Mobilt BankID och pengarna dras från ditt bankkonto. Inga extra avgifter.
  • Faktura. Betala inom 14 dagar. Inga extra avgifter.
  • Betala i slutet av nästa månad. Få din behandling denna månad, och betala i slutet av nästa. Uppläggningsavgift 29 kronor.
  • Delbetalning. Delbetala tandvården. Välj mellan 6, 12, 24 eller 36 månader.

Räkneexempel: 10 000 kronor, delbetalning 6 månader. Uppläggningsavgift 69 kr, administrativ avgift 29 kr/mån, effektiv ränta 8,61 %. 1707 kronor i månaden. Sammanlagt belopp att betala 10 243 kr.

Du hittar fullständiga villkor här >>