Non-Prep Veneers

Har du mellanrum, missfärgningar eller vill dölja fyllningar? Då kan Non-Prep Veneers vara något för dig. På vår klinik på Sveavägen utför vi behandlingar med Non-Prep Veneers!

Non-Prep Veneers

Veneers

Veneers eller fasader är ultratunna keramiska restaurationer som fästs på tandytan. Du har möjlighet att se en förhandsvisning i form av en akrylmodell innan behandlingen är utförd. Du kan förvänta dig ett stadigt, estetiskt tilltalande och långvarigt resultat!

Non-Prep Veneers

Har du mellanrum, missfärgningar eller vill dölja fyllningar? Då kan skalfasader (Non-Prep Veneers) vara något för dig. Skalfasader är generellt tunna skal tillverkade i porslin som man cementerar fast på tandytan. En stor fördel med Non-Prep Veneers är att tänderna inte behöver slipas innan behandling.

Inför behandlingen tar vi avtryck på dina tänder och därefter väljer tandläkaren vilken färg som passar bäst. Sedan skickas avtrycken till tandteknikern som utformar individuellt anpassade efter ditt bett.

Vårt självklara mål med behandlingen är att med den mest moderna tekniken på marknaden utöva en sådan skonsam och professionell vård som möjligt och uppnå enastående resultat. I slutet ska du kunna gå hem med ett riktigt stort, friskt och vackert leende.

Boka en tid för Non-Prep Veneers

På vår klinik på Sveavägen utför vi behandlingar med Non-Prep Veneers. Är du intresserad av denna behandling? Boka online eller ring direkt till kliniken på 08-26 52 99

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.