Tandblekning – få ett vitare leende  

Våra tandhygienister är experter på att göra dina tänder vitare. Hos oss kan du göra en tandblekning både hemma och på klinik.
Tandblekning – få ett vitare leende <span class="smiley"> </span>

Vi hjälper dig till ett vitare leende

Vi kan hjälpa dig få vitare tänder. Tandblekning erbjuder vi på alla våra kliniker. Vår erfarenhet och säkra metoder ger dig naturliga och långvariga resultat.

Innan du bleker tänderna

För att få göra en professionell tandblekning behöver tänderna vara friska och fria från karies. Du behöver därför nyligen ha gjort en undersökning för att blekningen ska vara säker och med tillfredsställande resultat. Har du gjort en undersökning hos en tandläkare eller tandhygienist inom de 12 senaste månaderna räcker det bra. Annars kan du boka en tid för undersökning hos oss så hjälper vi dig.

Vad kostar en tandblekning på Distriktstandvården?

Hemmablekning för båda käkarna kostar 3995 kr. Klinikblekning med ZOOM kostar 4485 kr.

Blek tänderna hemma

Vår tandvårdspersonal tar avtryck av dina tänder för att framställa blekskenor efter just dina tänder. Du får sedan med dig skenorna hem tillsammans med blekningsgelén. Vi ger dig noggranna anvisningar hur du använder skenorna och blekningsgelén hemma på dagen eller natten. Behandlingen upprepas under 7-10 dagar tills ett riktigt bra resultat uppnås. Vid efterföljande kontroller följs alltid behandlingen upp så att du känner dig nöjd med resultatet.

Blek tänderna på klinik

På våra kliniker i Solna, Nynäshamn, Alby och Sveavägen i Stockholm city kan du snabbt och enkelt bleka dina tänder direkt hos din tandläkare eller tandhygienist med hjälp av Phillips ZOOM whitespeed-lampa. Efter en cirka 90 minuter behandling ser du synliga resultat!

Har du redan gjort en tandblekning?

Har du redan gjort en tandblekning hos oss och vill bleka tänderna igen så betalar du 300 kr för den nya blekningsgelén då du redan har blekskenorna. Blekskenor håller länge och går självklart att återanvända!

Ring oss på 010-550 15 00

Vanliga frågor

Vad finns det för blekningsmetoder?
Vi erbjuder både hemmablekning med specialanpassade skenor och klinikblekning med ZOOM.
Hur länge håller resultatet?
Det är olika från person till person. Mycket beror på ens munhygien och kostvanor, men man kan säga att en blekning generellt kan hålla i mellan ett och tre år.
Hur mycket kostar tandblekning?
Hemmablekning för båda käkarna kostar 3995 kr. Klinikblekning med ZOOM kostar 4485 kr.