Osynlig tandställning
med Invisalign

Gluggar, sneda tänder eller överbett? Om du är nyfiken på osynlig tandställning med Invisalign, besök oss för en kostnadsfri konsultation!
Osynlig tandställning<br> med Invisalign

Invisalign hos Distriktstandvården

På Distriktstandvården är vårt mål att alla patienter ska vara nöjda med sitt leende utan att vara begränsade av sitt bett. Vårt team av kvalificerade behandlare och specialisttandläkare samarbetar nära för att ge dig en skräddarsydd behandling för dina specifika behov, oavsett om behandlingen sker lokalt på din närmsta klinik eller vid vår specialistklinik i centrala Stockholm. Vi använder 3D-skanning för en optimalt bekväm behandling.

Distriktstandvården arbetar med Invisalign, en marknadsledande lösning för osynlig tandreglering med över 17 miljoner kunder världen över. Vi erbjuder behandlingar som effektivt adresserar allt ifrån mindre estetiska brister till komplexa bettavvikelser. Distriktstandvården arbetar med Invisalign Go för enklare korrigeringar och Invisalign Comprehensive för mer avancerade behandlingar. Din tandläkare vägleder dig till rätt behandling för just dig.

Kom på en kostnadsfri konsultation

Under din konsultation hos oss kommer vi först att diskutera dina önskemål och förutsättningar. Konsultationen varar ungefär 40 minuter, då vi diskuterar behandlingsförslag samt ger en uppskattning av kostnaden. Som en del av konsultationen utför vi också en 3D-skanning av ditt bett och dina käkar. Denna teknik ger dig möjlighet att se en preliminär förhandsvisning av det tänkta resultatet och ditt framtida leende, innan behandlingen ens har börjat.

Just nu erbjuder vi konsultationer helt utan kostnad! Detta innebär att du har möjlighet att utforska behandlingsalternativen utan några förpliktelser. Du är inte bunden till något och kan fritt besluta om du önskar fortsätta med den föreslagna behandlingen.

Konsultationen med 3D-scanning gäller hos utvalda kliniker. För att boka din kostnadsfria konsultation på en av dessa kliniker, klicka på knappen “Boka en kostnadsfri konsultation” ovan.

Boka en tid här >>

Hur går en behandling med Invisalign till?

Tandläkaren skannar dina tänder med en 3D-skanner. Du kan direkt se en simulering av hur dina tänder kommer jämnas ut, och hur slutresultatet väntas se ut. Du börjar behandlingen med en individuellt framtagen skena, som sedan byts ut med jämna mellanrum till en ny skena. Hur ofta man byter skena är helt individuellt och följer den individuella behandlingsplanen.

I och med varje byte av skena flyttar sig tänderna steg för steg tills slutmålet är uppnått. Liksom efter behandling med klassisk tandställning, stabiliseras tänderna med retainer eller med en skena man bara använder när man sover.

Priser för Invisalign

Tandställning med Invisalign kostar från 36 000 kr beroende på omfattning och behov. Under konsultationen får du reda på ungefär vad själva behandlingen kommer kosta. Boka en kostnadsfri konsultation hos oss så får du ett individuellt anpassat kostnadsförslag.

Delbetala med Klarna

Vi är anslutna till Klarna vilket innebär att du väljer själv när och hur du betalar för din tandregleringsbehandling. Du kan betala direkt, skjuta upp det tills nästa månad eller dela upp beloppet under längre tid.

Läs mer om delbetalning här >>

Vanliga frågor

Vad är Invisalign?
Invisalign är den så kallade "osynliga tandställningen" med individanpassade genomskinliga skenor som är helt avtagbara, utan fästen eller trådar. Man har skenorna på sig 20-22 timmar om dagen och kan ta ut dem när man ska äta. Skenorna byts ut med jämna mellanrum tills man uppnått önskat resultat. Invisalign är marknadsledande och har över 17 miljoner kunder världen över.
Hur går en behandling med Invisalign till?
Invisalign är individuellt anpassade skenor som byts ut regelbundet för att gradvis flytta tänderna. Efter behandlingen stabiliseras tänderna med en retainer eller en nattskena.
Hur mycket kostar Invisalign hos er?
Tandställning med Invisalign kostar från 36 000 kr beroende på omfattning och behov. Under konsultationen får du reda på ungefär vad själva behandlingen kommer kosta. Boka en kostnadsfri konsultation hos oss så får du ett individuellt anpassat kostnadsförslag.
Vad kostar en konsultation?
En konsultation hos oss är helt kostnadsfri. När du kommer till oss för en konsultation går vi igenom dina förväntningar och förutsättningar. Det tar cirka 40 minuter, och vi erbjuder alltid ett preliminärt behandlingsförslag och pris. Varmt välkommen att boka en tid!
Har ni 3D-skanner?
Ja, det har vi! En 3D-skanner gör att man slipper göra ett avtryck i munnen med modellera, vilket är bekvämare och behagligare för dig som patient. Dessutom kan man se de skannade bilderna direkt, och simulera hur slutresultatet kommer se ut.