Narkos – kom på en kostnadsfri konsultation

Narkos är ett alternativ för dig med tandvårdsrädsla. Vi utför den tandvård du behöver samtidigt som du sover. Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.
Narkos – kom på en kostnadsfri konsultation

Behandling under narkos

Narkos, även kallat sövning, är ett alternativ för personer som inte vill vara vid medvetande under tandbehandlingar. Det kan bero på tandvårdsrädsla, sjukdomstillstånd eller funktionsnedsättning som försvårar vanlig behandlingsmetod. På Distriktstandvården arbetar Valentina Plazinic som tar emot narkospatienter på vår klinik på Östermalm.

Besök oss för en kostnadsfri konsultation

Tanken med ett sådant besök är att du ska få träffa oss, se lokalerna och få reda på mer om hur en behandling under narkos går till. Det är helt gratis och det är endast ett samtal (ca 20 minuter).

Hur går narkosbehandlingen till?

Vi använder narkos med säkrade luftvägar, du är hela tiden övervakad av en narkosläkare och en narkossköterska som ser till att du sover gott. Oftast behövs bara en sövning för att göra hela tandbehandlingen. Du är sövd i 1-3 timmar.

Kan alla bli sövda?

De flesta kan bli sövda, men har du någon allvarlig sjukdom eller kraftig övervikt kan det hända att du blir nekad narkos av medicinska skäl. Då försöker vi alltid hitta en annan behandlingsmetod som passar dig bättre.

Kostnad för narkos

Kostnaden för själva narkosen ligger på 19 995 kronor, utöver det tillkommer tandbehandlingen. Du får alltid ett kostnadsförslag och en behandlingsplan inför din behandling.

Alla patienter med nödvändig tandvård eller f-intyg får sin narkos gratis och betald av landstinget. Även patienter i tandvårdsrädsleprogrammet kan få sin narkos betald efter godkänd förhandsprövning.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar behandling med narkos?
Kostnaden för själva narkosen ligger omkring 19 995 kr och själva tandbehandlingen är en annan kostnad för sig.

Du får alltid ett kostnadsförslag inför din behandling för att se hur mycket allt kommer att sluta på.
Kan alla få narkosbehandling?
Nästan alla kan få narkos. Om man har någon allvarlig sjukdom eller kraftig övervikt kan det hända att du blir nekad narkos av medicinska skäl. Då försöker vi alltid hitta en annan behandlingsmetod som passar dig bättre.
Hur länge är man sövd?
Du är sövd i en till tre timmar.

Få en kostnadsfri konsultation för narkosbehandling

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.