Tandlossning? Besök en specialist utan remiss

Du som har, eller misstänker att du har, tandlossning kan just nu besöka en tandlossningsspecialist för en undersökning på vår specialistklinik i Stockholm utan att remiss krävs från allmäntandläkare. Fyll i formuläret så återkommer vi. Gäller för dig som är 24 år eller äldre.
Är du intresserad?
Fyll i formuläret här
Tandlossning? Besök en specialist utan remiss

Besök specialisttandläkare utan remiss

Vi ger dig, som är 24 år eller äldre, möjlighet att boka en grundlig undersökning direkt hos en tandlossningsspecialist för bedömning av din tandlossning. Du behöver ingen remiss från en allmäntandläkare, något som vanligtvis krävs. Det innebär att du slipper flera tandvårdsbesök och således sänker kostnaden. Undersökningen sker på vår specialistklinik på Artillerigatan 91 på Gärdet i Stockholm.

Vad ingår i undersökningen?

Under besöket utreder en parodontolog, specialisttandläkare inom tandlossning, noga dina tänder, tandkött och tandköttsfickor. Parodontologen tar erforderliga röntgenbilder och ger information om tandlossningssjukdomen. Vidare upprättas en behandlingsplan för dig, och du får en kostnadsberäkning på fortsatt behandling.

Vad kostar undersökningen?

En undersökning hos vår parodontolog, specialisttandläkare inom tandlossning, kostar 5615 kronor. Du omfattas av ett högkostnadsskydd vilket innebär att Försäkringskassan betalar en del av undersökningen. Du kan också ha innestående tandvårdsbidrag. Detta göra att kostnaden för undersökningen kan vara betydligt lägre. Vad det exakt kommer kosta för dig meddelar vi när vi återkopplar till dig. Det går även bra att dela upp betalningen med Klarna.

Symptom på tandlossning

Indikationer på tandlossning kan vara inflammerat tandkött, synliga tandhalsar, blödande tandkött eller lösa tänder. Upplever du ett eller flera av symptomen är du välkommen att boka en undersökning direkt hos vår parodontolog.

Specialistkliniken i Stockholm

Vår specialistklinik är belägen på Artillerigatan 93 på Gärdet i Stockholm. Här tar vi hand om patienter med behov eller önskemål som sträcker sig utanför allmäntandvårdens behandlingsspektrum. Våra specialisttandläkare inom parodontologi, Hero Kalkali och Rahi Arian, tar just nu emot dig med misstänkt eller bekräftad tandlossning utan att remiss krävs från allmäntandläkare. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig!

Våra specialisttandläkare inom parodontologi

Hero Kalkali
Hero Kalkali Spec Tdl Parod
Rahi Arian
Rahi Arian Spec Tdl Parod

Intresseanmälan

En undersökning hos tandlossningsspecialist kostar 4999 kr. Med Försäkringskassans ekonomiska stöd blir kostnaden betydligt lägre. Du får reda på exakt vad du kommer att betala när vi återkopplar till dig.

Tack för din ansökan!
Vänta...

Undersökning, tandlossning

Undersökningen sker hos en parodontolog, specialisttandläkare inom tandlossning, på vår specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Vad roligt att du vill bleka tänderna hos oss! Vi erbjuder endast denna behandling på vår klinik i Solna centrum. Du är givetvis välkommen hit. Välj Solna i klinikväljaren ovan så kan du boka denna behandling.

Hej! Vad roligt att du vill boka en tid hos oss! Just denna behandling går inte att boka på . Välj gärna en annan klinik. Hoppas att vi ses  

Genom att trycka på skicka bokar du inte in någon tid, det sker när vi kontaktar dig.