Pedodonti – specialisttandvård för barn och ungdomar

På vår specialistklinik på Östermalm är vi specialister inom pedodonti. Vi utför allt från traumabehandling och endodonti till kirurgi och narkos.

Pedodonti – specialisttandvård för barn och ungdomar

Oavsett behov

På specialistklinikerna på Kungsholmen och Östermalm tar vi hand om barn och ungdomar som behöver specialisttandvård. Vår pedodontiavdelning erbjuder en omfattande rad av behandlingar inom specialiserad barn- och ungdomstandvård. Vi tar hand om allt från trauma och endodonti till kirurgi, lustgas, sedering och narkos.

Här kan du läsa mer om våra specialistkliniker.

Remiss via allmäntandläkare

Vi välkomnar barn och ungdomar som har remitterats till oss av en allmäntandläkare. Hos oss kan du vara säker på att ditt barn får den bästa möjliga vården i en vänlig och trygg miljö. Vårt team av specialiserade tandläkare och erfaren personal är engagerade i att ge varje patient en individuell och skräddarsydd behandling.

Trygg och positiv upplevelse

Vi förstår vikten av att skapa en positiv upplevelse för ditt barn under tandvårdsbesöket. Vi strävar efter att skapa en avslappnad och bekväm atmosfär, och vi är stolta över att kunna erbjuda metoder för bedövning och tandvårdsrädsla, såsom nålfri bedövning, lustgas och narkos.

Kontakta oss

Vi finns här för att ge ditt barn den specialisttandvård de behöver. Kontakta oss gärna för få mer information.

Ring oss 010-550 15 00

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.