Tandvård under narkos – kom på en kostnadsfri konsultation

Narkos är ett alternativ för dig med tandvårdsrädsla. Vi utför den tandvård du behöver samtidigt som du sover. Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer.
Tandvård under narkos – kom på en kostnadsfri konsultation

Behandling under narkos

Narkos, även kallat sövning, är ett alternativ för personer som inte vill vara vid medvetande under tandbehandlingar. Det kan bero på tandvårdsrädsla, sjukdomstillstånd eller funktionsnedsättning som försvårar vanlig behandlingsmetod. På vår klinik på Fridhemsplan utför våra tandläkare Mikael Karlsson och Sofia Jofred behandlingar under narkos.

Besök oss för en kostnadsfri konsultation

Tanken med ett sådant besök är att du ska få träffa oss, se lokalerna och få reda på mer om hur en behandling under narkos går till. Det är helt gratis och det är endast ett samtal (ca 20 minuter).

Hur går narkosbehandlingen till?

Vi använder narkos med säkrade luftvägar, du är hela tiden övervakad av en narkosläkare och en narkossköterska som ser till att du sover gott. Oftast behövs bara en sövning för att göra hela tandbehandlingen. Du är sövd i 1-3 timmar.

Kan alla bli sövda?

De flesta kan bli sövda, men har du någon allvarlig sjukdom eller kraftig övervikt kan det hända att du blir nekad narkos av medicinska skäl. Då försöker vi alltid hitta en annan behandlingsmetod som passar dig bättre.

Kostnad för narkos

Kostnaden för själva narkosen ligger på omkring 9800 kronor, utöver det tillkommer tandbehandlingen. Du får alltid ett kostnadsförslag och en behandlingsplan inför din behandling.

Få en kostnadsfri konsultation för narkosbehandling

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort.