Bränn bidraget innan det brinner inne

Passa på
att besöka oss
före 1 juli!

Bränn bidraget innan det brinner inne

Den första juli försvinner outnyttjade tandvårdsbidrag från 2016. Har du bidrag kvar att använda? Ta reda på det nedan och besök oss innan bidraget brinner inne.

Du får ett nytt bidrag varje år

Tandvården är gratis t.o.m. året du fyller 23 år. Därefter får du årligen ett bidrag av Försäkringskassan. Bidraget delas ut 1 juli varje år och är giltigt i två år framåt, sedan försvinner det. Fr.o.m. 2018 har bidraget fördubblats!

Detta bidrag kallas ATB, det allmänna tandvårdsbidraget, och kan används hos alla tandvårdsgivare som är anslutna till Försäkringskassan. Med hjälp av Försäkringskassan håller Distriktstandvården koll på ditt bidrag åt dig.

Din ålder avgör ditt bidrag:
• 23 år eller yngre? Gratis tandvård
• 24–29 år? 600 kr/år
• 30–64 år? 300 kr/år
• 65 eller äldre? 600 kr/år

Besök tandläkaren innan 1 juli

Den första juli får du ett nytt bidrag från Försäkringskassan, men det innebär också att ditt bidrag från 2016 försvinner (om du inte redan nyttjat det). Boka ett besök innan första juli så riskerar du inte att förlora bidraget.

Distriktstandvården – Stockholms ledande tandvårdskedja

Med 150 000 patientbesök om året och 21 kliniker i Stockholms län kan vi stolt presentera oss som Stockholms ledande tandvårdskedja. Våra medarbetare omhändertar barn och vuxna med skicklighet och hjärta. Du får en trygg och modern tandvård till rimliga priser.

Jag vill bli kallad till tandläkaren

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.