Distriktstandvården förvärvar på Åland

Distriktstandvården förvärvar på Åland

Ledningen Distriktstandvården
Distriktstandvården bygger ett spännande samarbete i Roslagen med sina kliniker i Hallstavik, Rimbo och nytillskottet i Mariehamn. Citytandvården får genom samarbetet möjlighet att växa med fler medarbetare, ett mycket brett odontologiskt kontaktnätverk med bland annat Distriktstandvårdens specialisttandläkare.

– Vi är mycket glada över det nya samarbetet. Citytandvården bygger vidare med de 26 års erfarenhet vi redan har och tar nu nästa steg att utveckla tandvården på Åland tillsammans med Distriktstandvården, säger Helena Frantzén och Susanna Karlsson, båda Tandläkare på Citytandvården.
– Fantastiskt roligt och spännande att vi nu får möjlighet att kombinera den gedigna kompetens som finns på kliniken i Mariehamn med all kompetens som finns på våra kliniker i Stockholms län, säger verksamhetschef Annika Brismar. Samarbetet kommer bl.a. att ske genom en utvecklad teleodontologi, auskultationer, specialistkonsultationer och gemensamma konferenser. Vi har medarbetare och specialister som redan nu annonserat att de med glädje tar färjan över till Mariehamn!

Liknande nätverk som byggs upp i Roslagen initieras även när Distriktstandvården i Södertälje öppnas i början av november tillsammans med klinikerna i Järna och Nykvarn.
– Vi fortsätter vår vision att öka tillgången till riktigt bra och nära tandvård även lokalt på mindre orter. Nu växer Distriktstandvården vidare, både genom förvärv och att vi bygger fler kliniker. Vi ser gärna att vi fortsätter växa med fler förvärv, säger Jan Lindqvist vVD och Ibbe Gnem, VD Distriktstandvården i Sverige AB.

Distriktstandvården behåller Citytandvårdens fina namn, läge och personal.