Distriktstandvården stödjer Earth Hour

Distriktstandvården stödjer Earth Hour

EH2015_fbCover_Slack-center_Homepage ready

Lördag 28 mars, kl 20:30 -21:30 släcker vi för en renare miljö. Alla kan göra något och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. För oss är det viktigt att ta vårt ansvar för miljön och det tror vi att du också tycker. Därför jobbar vi aktivt med att göra ständiga förbättringar i verksamheten med hänsyn till miljön.

Samtliga Distriktstandvårdens tandläkarmottagningar är certifierade enligt ISO 14001 och för att visa att vi stödjer VärldsNaturfonden släcker vi alla våra kliniker nu på lördag.

Läs mer på www.wwf.se/earthhour/

Berätta för oss hur du deltar i Earth Hour genom att skriva ett inlägg och tagga med #EarthHour och #distriktstandvården.

Vi vill uppmana alla som bor i och omkring Stockholm, våra patienter och vår personal att delta i Earth Hour den 28 mars och släcka lampan i en timme klockan 20.30. Med en enkel symbolisk handling kan vi tillsammans tala om för världens makthavare att ta klimatfrågan på allvar.

Ta ställning för klimatet redan nu och anmäl dig här!

http://www.wwf.se/vrt-arbete/klimat/earth-hour/s-kan-du-delta-i-earth-hour/1576086-s-kan-du-delta-i-earth-hour-2015-anmlan-och-inspiration