Vigert Sjözing och Kristin Dunard – Leg. Tandläkare på Fridhemsplan

Vigert Sjözing och Kristin Dunard – Leg. Tandläkare på Fridhemsplan

Här presenterar vi kort två av våra nya tandläkare som du träffar på Distriktstandvården Fridhemsplan!

  • Vigert Sjözing, leg. Tandläkare Distriktstandvården Fridhemsplan

 
Vigert Sjözing tog sin tandläkarexamen på Karolinska Institutet 2009 och har sedan arbetat som tandläkare på Folktandvården, Karlaplan. Från och med september hittar du Vigert på Distriktstandvården Fridhemsplan där han behandlar patienter i alla ålder. Med tidigare inriktning på bland annat invisalign, kirurgi och sömnapnébehandlingar är kompetensen bred.

Här har vi en tandläkare som alltid sätter patientens behov och förutsättningar i första rummet. En lyhörd och kreativ tandläkare som håller sig à jour med den tekniska utvecklingen och moderna behandlingsmetoder. Vigert är omtyckt av patienter och kollegor som beskriver honom som väldigt trevlig, noggrann och kompetent. Det här är en tandläkare som patienter gärna vill återvända till. På måndagar kommer Vigert att vara verksam som allmäntandläkare på vår klinik i city, Artillerigatan 93.

Med stor glädje hälsar vi Vigert Sjözing välkommen till oss på Distriktstandvården Fridhemsplan!

  • Kristin Dunard, leg. Tandläkare Distriktstandvården Fridhemsplan

Kristin Dunard kommer ursprungligen från Småland. Hon utbildade sig till tandläkare vid tandläkarhögskolan i Malmö och tog examen 2003. Efter att ha arbetat flera år vid Folktandvården Karlaplan i Stockholm känner hon nu att det dags för miljöbyte och nya stimulerande uppgifter! Från och med första september 2016 har vi äran att presentera Kristin Dunard som en i teamet på Distriktstandvården Fridhemsplan.

Varierande behandlingsformer, och olika utmaningar som är integrerade i rollen som tandläkare, är anledningen till varför Kristin uppskattar sitt yrkesval. Hon värdesätter den kollegiala gemenskapen där skratt varvas med kunskapsutbyte. Förutom den höga grad av skicklighet som Kristin besitter, är hon även mån om att ha goda relationer med patienterna. Implantat är den här tandläkarens favorit! På onsdagar hittar du Kristin på Artillerigatan, där hon tar emot patienter i behov av allmäntandvård.

Distriktstandvården Fridhemsplan hälsar Kristin Dunard varmt välkommen!

Nu blir vi större.

DTredigerad pool_hjärta