Tandläkare Gustav Norbäck i TV-rutan

Tandläkare Gustav Norbäck i TV-rutan

I fredags var det premiär för SVTs satsning “Upp till bevis” som går ut på att två lag (Carolina och Agneta Gynning mot Markoolio och Fredde Granberg) ska att para ihop sex individer med sex olika yrken. Distriktstandvårdens härliga och duktiga tandläkare Gustav Norbäck deltog i programmet. Hans kunskaper testades både inom soldat- och frisöryrket, men inget lag övertygades om att det var hans typ av arbete. En annan deltagare, soldaten Elsa, skulle i sin tur “bevisa” att hon arbetar som tandläkare för Distriktstandvården. En gedigen insats tycker vi. Vill hon någon gång sadla om och utbilda sig inom tandvård istället så är hon varmt välkommen att börja arbeta hos oss!

Gustav visade sig vara en svår nöt att knäcka. I slutet lyckades ändå team Gynning att para ihop Gustav med tandläkaryrket. Carolinas motivering löd: “Vi kände att vi gärna skulle gå till Gustav, han skulle få titta i våra munnar!”

Bra jobbat Gustav! Både dotter och mamma Gynning är såklart välkomna till Distriktstandvården när som helst! Vår populära tandläkare Gustav Norbäck arbetar på kliniken i Kallhäll tillsammans med professionella och glada tandvårdskollegor.

GustavNorbäck