Välkommen till Distriktstandvården i Alby centrum! Här hjälper vi dig med alla behandlingar inom tandvård för vuxna och barn. Vi har möjlighet att erbjuda tider när det passar dig, och ordnar gärna familjetider om ni vill komma tillsammans. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon.

Distriktstandvården har varit etablerade i Alby sedan januari 2010. Vi har en stor spridning av nationaliteter hos våra patienter och vi bemöter det genom att vi pratar flera olika språk på kliniken. Språken vi talar här är: svenska, engelska, arabiska, persiska, turkiska, kurdiska, danska, tyska och nederländska.

Tandblekning i Alby och Botkyrka

På vår klinik i Alby kan du snabbt och enkelt bleka dina tänder direkt hos din tandläkare eller tandhygienist med hjälp av Phillips ZOOM whitespeed-lampa. Efter en cirka 90 minuter behandling ser du synliga resultat!

Akut tandvård

På vår klinik har våra tandläkare lång erfarenhet av barn och vuxna som är i behov av akut tandvård. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Alby

Tandvårdspersonalen i Alby

Anwar Alshamani
Anwar Alshamani Tandläkare
Cecily Wang
Cecily Wang Tandläkare
Loucian Alshamani
Loucian Alshamani Tandläkare
Wihad Manhal
Wihad Manhal Tandläkare
Zainab Sady
Zainab Sady Tandläkare
Zohra Mirbaz
Zohra Mirbaz Tandläkare
Alaa Al-Sultani
Alaa Al-Sultani Tandhygienist
Mariam Majid
Mariam Majid Tandhygienist
Sophia Sandmark
Sophia Sandmark Tandhygienist
Ann-Christine Löfgren
Ann-Christine Löfgren Tandsköterska
Dersime Elcim
Dersime Elcim Tandsköterska
Jennifer Sezgin
Jennifer Sezgin Tandsköterska
May Alagrab
May Alagrab Tandsköterska
Natalja Korykau
Natalja Korykau Tandsköterska
Reta Kamal
Reta Kamal Tandsköterska
Sali Ishak
Sali Ishak Tandsköterska
Sevgi Inal
Sevgi Inal Tandsköterska
Leyla Karan
Leyla Karan Profylax tandsköters
claudia pilch

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Har stor tandläkarskräck, men denna besöket gick så bra tack vare två underbara tandläkare tusen tack för så bra bemötande ni är underbara. Vi ses snart igen

David Bacon

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Mycket trevliga och kunnniga anställda. De gav mig hygienbehandling och olika tips på tandkräm (Gum). Sedan fixade en tandläkaren en lagring oooo

Mohamad

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Var hos tandhygienist Alaa Al-Sultani, otroligt skicklig och mjuk i handen, dessutom väldigt gott bemötande - Rekommenderas starkt!

Bubson Manneh

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Underbart bemötande dessutom får man bra råd och hjälp som gör att man kan ha bra tänder samt ha bra framhållning till sina tänder.

Farangizjon Muhammad

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Är nöjd med min besök hos tandhygienisten Alaa Al-Sultani. Noggrann trevlig informerade noggrann om min tand hälsa. Rekommenderar starkt han till alla som behöver gå till tandhygienist. 10⭐️