Välkommen till Distriktstandvården i Alby centrum! Här hjälper vi dig med alla behandlingar inom tandvård för vuxna och barn. Vi har möjlighet att erbjuda tider när det passar dig, och ordnar gärna familjetider om ni vill komma tillsammans. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon.

Distriktstandvården har varit etablerade i Alby sedan januari 2010. Vi har en stor spridning av nationaliteter hos våra patienter och vi bemöter det genom att vi pratar flera olika språk på kliniken. Språken vi talar här är: svenska, engelska, arabiska, persiska, turkiska, kurdiska, danska, tyska och nederländska.

Tandblekning i Alby och Botkyrka

På vår klinik i Alby kan du snabbt och enkelt bleka dina tänder direkt hos din tandläkare eller tandhygienist med hjälp av Phillips ZOOM whitespeed-lampa. Efter en cirka 90 minuter behandling ser du synliga resultat!

Akut tandvård

På vår klinik har våra tandläkare lång erfarenhet av barn och vuxna som är i behov av akut tandvård. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Alby

Tandvårdspersonalen i Alby

Ahmed Alameri
Ahmed Alameri Tandläkare
Anwar Alshamani
Anwar Alshamani Tandläkare
Loucian Alshamani
Loucian Alshamani Tandläkare
Mariam Jajo
Mariam Jajo Tandläkare
Wihad Manhal
Wihad Manhal Tandläkare
Zainab Sady
Zainab Sady Tandläkare
Alaa Al-Sultani
Alaa Al-Sultani Tandhygienist
Mariam Majid
Mariam Majid Tandhygienist
Sophia Sandmark
Sophia Sandmark Tandhygienist
Ann-Christine Löfgren
Ann-Christine Löfgren Tandsköterska
Dersime Elcim
Dersime Elcim Tandsköterska
Jennifer Sezgin
Jennifer Sezgin Tandsköterska
May Alagrab
May Alagrab Tandsköterska
Natalja Korykau
Natalja Korykau Tandsköterska
Reta Kamal
Reta Kamal Tandsköterska
Sali Ishak
Sali Ishak Tandsköterska
Sevgi Inal
Sevgi Inal Tandsköterska
Leyla Karan
Leyla Karan Profylax tandsköters
G Si

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag är otroligt nöjd med den professionella och omtänksamma vård jag har fått av distriktstandläkare Zaineb och tandsköterska Leyla.
Från det ögonblick jag klev in genom dörren kände jag mig väl omhändertagen och trygg. Personalen var vänlig och tillmötesgående, och visade imponerande kunskap och skicklighet inom sitt område. Jag rekommenderar starkt distriktstandvården och deras team till alla som söker en pålitlig och kvalitativ tandvård.

Naira Harutonian

1 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag ogillar denna klinik då ingen bemötande med barn måste tyvärr byta då mina barn ogillar hur dom blir bemöta av läkare. Starkt minus

Robert Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Helt otroligt att kunna boka en akuttid med 20 min varsel när en tand börja värka.Stort tack till personalen som fixade detta.Kommer nu se över resten av tänderna här.

Tamara Najeeb

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Ni är bästa
Kunde boka en akutt tid under en timme
Jättenöjd

claudia pilch

5 utav 5 stjärnor

skriven för 10 månader sedan

Har stor tandläkarskräck, men denna besöket gick så bra tack vare två underbara tandläkare tusen tack för så bra bemötande ni är underbara. Vi ses snart igen