Tandläkare i Botkyrka-Alby

Välkommen till Distriktstandvården i Alby centrum. Här finner du allt från allmän- till akuttandvård för både barn och vuxna. Våra tandläkare Alby har möjlighet att erbjuda tider när det passar dig och ordnar enkelt familjetider!

Om kliniken i Alby

Distriktstandvården Alby finns sedan januari 2010. Här hjälper vi dig med alla behandlingar inom tandvård och kliniken har sex stycken fräscha behandlingsrum. Vi besöker regelbundet skolor och BVC i Alby för att ge råd och tips om förebyggande tandvård. Vi har en stor variation på våra patienter och behandlar både vuxna och barn. Vi bemöter den stora variationen genom att vi pratar flera olika språk på kliniken. Språken vi talar är svenska, engelska, arabiska, persiska, turkiska, kurdiska, danska, tyska och nederländska.

Senaste tekniken och hjälpmedel

Under behandlingen tar vi hand om dig med stor dos kompetens. För att optimera resultatet har vi även teknisk utrustning som hjälper oss dit. Här finns ett uppdaterat röntgensystem samt ett gemensamt journalsystem som gör att du kan besöka vilken klinik du vill – när du vill. I behandlingsrummen finns bekväma behandlingsstolar som gör att du ligger bekvämt under hela tiden som vi tar hand om dig. I taket finns också en stor tv-skärm som underhåller dig under behandlingens gång.

Tandläkare Botkyrka/Alby – även tillgång till specialisttandvård

Distriktstandvårdens tandläkare i Alby hjälper dig med akuta besvär, kallar på regelbundna undersökningar och kan remittera dig till Distriktstandvårdens egna specialister. Behöver du komma på årlig kontroll så är du varmt välkomna till våra tandhygienister. Ett besök hos hygienisten består oftast av en kontroll av tandstatus, röntgenbilder för att se vad som döljer sig under ytan och eventuell borttagning av tandsten.

Övrigt om Distriktstandvården

Vi finns på 18 ställen i Stockholms län och är ett av landets största tandvårdskedjor. Samtliga kliniker erbjuder allmäntandvård, samt akut- och estetisk tandvård. Barn och vuxna är lika välkomna till oss, vi ordnar gladeligen både familjetider och barnpassning. Vi är anslutna till Försäkringskassan och har garantier på samtliga behandlingar.

Boka en tid online

Behandlingar på Alby

Tandvårdspersonalen på Alby

Leila Aghababa
Leila Aghababa Spec Tdl Pedodonti
Anwar Alshamani
Anwar Alshamani Tandläkare
Loucian Alshamani
Loucian Alshamani Tandläkare
Reem Kosto
Reem Kosto Tandläkare
Wihad Manhal
Wihad Manhal Tandläkare
Zainab Sady
Zainab Sady Tandläkare
Alaa Gssairat Al-Sultani
Alaa Gssairat Al-Sultani Tandhygienist
Mariam Majid
Mariam Majid Tandhygienist
Sophia Sandmark
Sophia Sandmark Tandhygienist
Ann-Christine Löfgren
Ann-Christine Löfgren Tandsköterska
Hatun Soysal
Hatun Soysal Tandsköterska
Leyla Karan
Leyla Karan Tandsköterska
Nasek Ahmad
Nasek Ahmad Tandsköterska
Reta Kamal
Reta Kamal Tandsköterska
Sevim Selek
Sevim Selek Tandsköterska
Freddy Samuel

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 år sedan

Om det finns minus stjärna funktion då har ni fått den, sämst bemötande, trots att man registrerar och uppdaterar adressen och telefon nummer fortfarande skickar man till gamla adressen och telefon.....

Fasil Gezaw

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Good

Karrar Alhakim

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Mats Eriksson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Emad Alsharif

3 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Skicka meddelande