Tandläkare i Bromma

Letar du efter tandläkare i Bromma? Vi finns på Ålstensgatan i Bromma och på Fridhemsplan.
Tandläkare i Bromma

Är du i behov av tandläkare i Bromma?

Vi finns på Ålstensgatan i Bromma och på Fridhemsplan. På våra kliniker erbjuder vi dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. Dessutom har du tillgång till vår specialistklinik på Kungsholmen, om du är i behov av specialisttandvård.

Akuttandvård i Bromma

Är du i behov av akuttandvård i Bromma och vill besöka tandläkaren redan idag? På Distriktstandvården har vi akuttider varje dag, här kan vi hjälpa dig med dina tandbesvär redan samma dag.

Delbetala med Klarna

På Distriktstandvården behöver du inte betala hela tandvårdskostnaden på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Känn en trygghet i att Distriktstandvården har riktigt schyssta garantier på tandvård! Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.