Tandläkare Bromma

Letar du efter tandläkare i Bromma? Vi finns nära dig i Sundbyberg, Solna centrum eller på Fridhemsplan!

Tandläkare Bromma

Är du i behov av tandläkare i Bromma?

Vi finns i närheten av dig på Fridhemsplan. Vi finns även i Sundbyberg och Solna centrum. På samtliga kliniker kan vi erbjuda dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. Här utlovar våra tandläkare och tandhygienister dig en trygg och modern tandvård.

Varför välja oss?

På Distriktstandvården kan vi lova dig Sveriges bästa garantier, korta kötider och akuttider varje dag. Vi finns även på 25 platser i Stockholm och Uppsala. Du kanske bor i Bromma men jobbar i Stockholm city? Då kan du till exempel besöka någon av våra kliniker på Fridhemsplan, Kungsgatan eller Drottninggatan!

Akut tandvård i Bromma

Akuta besvär är något som kan komma när som helst. Det kan vara ett olycksfall som utslagen tand eller plötslig tandvärk. Är du i behov av akut tandvård i Bromma? Vi kan hjälpa dig redan idag! Vi välkomnar både barn och vuxna för akut tandvård.
Boka akuttid

Sveriges bästa garantier

Distriktstandvården garanterar en trygg tandvård. För oss betyder det att patienten aldrig ska behöva tvivla på oss. På Distriktstandvården har vi Sveriges bästa garantier. Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Läs mer om våra löften och garantier här >>

Delbetala din tandvård med Klarna

Hos oss behöver du inte betala allting på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är Stockholms ledande tandvårdskedja med kliniker i Stockholm, Uppsala, en mobil enhet samt en klinik på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.