Det är lätt att byta till Distriktstandvården  

Vill du komma till oss för tandvård? Vi hjälper dig gärna med överföring av journaler från din nuvarande tandvårdsklinik. Du behöver bara lämna ditt samtycke med Mobilt BankID.
Överför min journal
Lämna samtycke här
Undrar du något?
Ställ din fråga här
Det är lätt att byta till Distriktstandvården <span class="smiley"> </span>

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala, samt en på Åland. Här erbjuder vi allmän- och estetisk tandvård. Vi har också akuttider varje dag och remitterar till vår egen specialistklinik vid behov. Valet av tandläkare är helt fritt. Du kan när som helst byta till Distriktstandvården.

Vi överför dina journaler

För att säkerställa en trygg och korrekt vård behöver ta del av dina tidigare journaler. Du behöver inte göra någonting själv, vi löser det åt dig. Det enda vi behöver veta är vilken tandvårdsklinik du gått till tidigare, samt vilken av våra kliniker du önskar besöka. I sista steget lämnar du samtycke med Mobilt BankID. Det tar cirka två-tre minuter att fylla i formuläret. Journalerna överförs via en USB-sticka eller en CD-skiva som skickas från din förra tandvårdsklinik till oss.

Vi gör slut åt dig

I samband med överföringen avslutar vi dig hos din förra tandvårdsgivare.

Har du inte Mobilt BankID?

Vi kan såklart hjälpa dig ändå! Ring oss på 08-22 22 22 så ordnar vi med journalöverföring åt dig.

Ställ en fråga!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.