Det är lätt att byta till Distriktstandvården

Vill du komma till oss för tandvård? Vi hjälper dig gärna med överföring av journaler från din nuvarande tandvårdsklinik. Du behöver bara lämna ditt samtycke med Mobilt BankID.
Överför min journal
Lämna samtycke här
Undrar du något?
Ställ din fråga här
Det är lätt att byta till Distriktstandvården <span class="smiley">•</span>

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Här erbjuder vi allmän- och estetisk tandvård. Vi har också akuttider varje dag och remitterar till vår egen specialistklinik vid behov. Valet av tandläkare är helt fritt. Du kan när som helst byta till Distriktstandvården.

Vi överför dina journaler

För att säkerställa en trygg och korrekt vård behöver vi ta del av dina tidigare journaler. Du behöver inte göra någonting själv, vi löser det åt dig. Det enda vi behöver veta är vilken tandvårdsklinik du gått till tidigare, och vilken av våra kliniker du önskar besöka. I sista steget lämnar du samtycke med Mobilt BankID. Det tar cirka två-tre minuter att fylla i formuläret. Journalerna överförs via en USB-sticka eller en CD-skiva som skickas från din förra tandvårdsklinik till oss.

Vi gör slut åt dig

I samband med överföringen meddelar vi din nuvarande tandvårdsgivare att du önskar sluta få kallelser från dem. Har du tecknat ett frisktandvårdsavtal med Folktandvården behöver du däremot säga upp avtalet själv innan vi kan hjälpa dig.

Har du inte Mobilt BankID?

Vi kan såklart hjälpa dig ändå! Ring oss på 010-550 15 00 så ordnar vi med journalöverföring åt dig.

Ställ en fråga!

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig inom kort.
Genom att skicka in formuläret godkänner du att Distriktstandvården behandlar dina personuppgifter.
Läs mer här.