Tandläkare i Stockholm city, Drottninggatan 65
Välkommen till din tandläkare i Stockholm på Drottninggatan 65! Kliniken ligger mitt i city i närheten av Vasastan, Östermalm och Norrmalm. Akuttandvård, allmäntandvård och estetisk tandvård. Välkommen att boka en tid!

Din tandläkare i Stockholm

Om du arbetar eller bor i centrala Stockholm är Distriktstandvården ett givet val för tandvård. Vi tar hand om både barn och vuxna. På kliniken erbjuder vi allt från allmäntandvård och estetisk tandvård. Vi har akuttider varje dag och vid behov av specialisttandvård remitterar vi snabbt och smidigt till vår egen specialistklinik.

Kliniken | Tandläkare Stockholm

Kliniken är nyrenoverad och har en modern, fräsch känsla. I både väntrum, reception och behandlingsrum är det ljust och luftigt. Sitt ner ett tag med ett magasin i handen innan du välkomnas in till din tandläkare eller tandhygienist. I väntrummet kan du även avnjuta en kopp kaffe eller titta på tv. Receptionisten sitter precis i närheten och svarar gärna på frågor som eventuellt dyker upp.

Tandvårdsrädsla?

Det är helt okej, du är inte ensam. Det sägs att mer än varannan person tycker att det är obehagligt att besöka tandläkaren. Vi har lång erfarenhet av hur vi på bästa sätt tar hand om dig med tandvårdsrädsla. Meddela gärna oss när du bokar en tid att du är tandvårdsrädd. Om du bokar en tid online så finns det en kryssruta i sista steget som du kan kryssa i om du är orolig eller nervös inför besöket.

Utrustning för modern tandvård

På kliniken finns panoramaröntgen som ger oss möjlighet att se hela bettet. Förutom helmunsbilderna vi kan ta med OPG-röntgen har vi även en CBCT-röntgen som kan skapa 3D-bilder av din mun. Vi har tandläkare i Stockholm på Drottninggatan 65 som är nischade inom kirurgi och endodonti (rotbehandlingar). Om du går i tankarna på implantat och letar efter en tandläkare i Stockholm så är det här kliniken för dig. Här hjälper vi dig med implantat, från början till slut. Ovanför varje behandlingsstol finns en tv-skärm med varierande innehåll som gör långa stunder i stolen lite lättare.

Remiss till specialist

Våra tandläkare samarbetar tätt med vår egen specialistklinik på Gärdet i centrala Stockholm. Vi har specialister inom endodonti (rotbehandlingar), käkkirurgi, parodontologi (tandlossningssjukdomar), pedodonti (specialisttandvård för barn- och ungdomar) samt protetik (kron- och brokonstruktioner). Vid behov av tandvård i Stockholm som sträcker sig utanför allmäntandvården får du möjlighet till en snabb remiss till vår specialistklinik.

Bra att veta om tandvård i Stockholm city

På Distriktstandvården Drottninggatan 65 välkomnar vi hela familjen, stora som små. Här får du allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Vi har öppet på kvällar samt lördagar och söndagar. Kostnadsförslag lämnas till dig innan behandling och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Välkommen till din tandläkare i Stockholm city på Drottninggatan 65!

Boka en tid online

Behandlingar på Drottninggatan 65

Tandvårdspersonalen på Drottninggatan 65

Eric Lothigius
Eric Lothigius Spec Tdl Protetik
Cecilia Falkerheim-Bark
Cecilia Falkerheim-Bark Tandläkare
Efthimia Panagiotidou
Efthimia Panagiotidou Tandläkare
Hifi Jumaa
Hifi Jumaa Tandläkare
Ingrid Malmborg Nygaard
Ingrid Malmborg Nygaard Tandläkare
Karl-Johan Renaud
Karl-Johan Renaud Tandläkare
Katina Stenström
Katina Stenström Tandläkare
Krister Sundkvist
Krister Sundkvist Tandläkare
Linnéa Linnér
Linnéa Linnér Tandläkare
Maria Jansson
Maria Jansson Tandläkare
Marta Do Nascimento
Marta Do Nascimento Tandläkare
Michael Kaplan
Michael Kaplan Tandläkare
Nusrat Fahlgren Kahlon
Nusrat Fahlgren Kahlon Tandläkare
Pablo Carlsson
Pablo Carlsson Tandläkare
Emilio Pezoa Marchandon
Emilio Pezoa Marchandon Tandhygienist
Jonna Källstrand
Jonna Källstrand Tandhygienist
Maria Björklund
Maria Björklund Tandhygienist
Marie Widen
Marie Widen Tandhygienist
Zohreh Ghaidi
Zohreh Ghaidi Tandhygienist
Aleksandra Andric
Aleksandra Andric Tandsköterska
Alexander Stridfält
Alexander Stridfält Tandsköterska
Anas Al Rajoula
Anas Al Rajoula Tandsköterska
Ann Halltin
Ann Halltin Tandsköterska
Annika Kling
Annika Kling Tandsköterska
Emma Höglund
Emma Höglund Tandsköterska
Helene Halltin
Helene Halltin Tandsköterska
Johanna Bergvall
Johanna Bergvall Tandsköterska
Lena Dahl
Lena Dahl Tandsköterska
Linn Jankens
Linn Jankens Tandsköterska
Mahshid Davallou
Mahshid Davallou Tandsköterska
Monica Gustafsson
Monica Gustafsson Tandsköterska
Sandra Zetterström Fernaeus
Sandra Zetterström Fernaeus Tandsköterska
Vanessa Astorga Ricra
Vanessa Astorga Ricra Tandsköterska
Mikael Ciuk Karlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Trevlig, snäll tandläkare (katina), vill gärna gå till henne igen. Bra bokningssystem. Kunde välja en tid på morgonen och även se vilken läkare sent kvällen innan när jag upptäckte problemet.

Alicia W

1 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Ohjälpsamma och otrevliga speciellt den griniga receptionisten. Försöker tjafsa med en och skuldbelägga en för att det är deras fel på deras bokningssystem. Dom verkar inte kommunicera med varandra heller på den här kliniken när man berättat att man inte vill gå där längre pga hela kliniken känns oseriös. De skulle skicka mina OPG bilder för 3 veckor sedan och när man ringer och frågar efter dom säger dom att dom glömt. Inte ens en ursäkt.

Truth Hurts

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

2000kr för Tandhygienist hos Marie Widen. Aldrig mer! Hon gjorde ett slarvigt jobb. Jag känner ingen skilda alls. Gå inte ditt de lurar folk på pengar. SUCKS

Marcus Hansson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Superbra och trevliga tandläkare, som berättar vad dem gör och frågar om
Det känns obehaglig osv. Dem flesta har nog tandläkarskräck som jag men dem lugnade ner mig under processen genom att dem pratade och ställde frågor. Ger dem 5 stjärnor :)

Ris kaka

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Kom inte på 2 bokningar men personalen va fortfarande chill med det. Fattar inte varför dom är så snälla. Hade jag jobbat där skulle jag ha flippat sönder för längesen.

Skicka meddelande