Tandläkare i Stockholm city, Drottninggatan 65


Välkommen till vår centrala klinik belägen mitt i city på Drottninggatan 65. Tandvård i Stockholm, i närheten av Vasastan, Östermalm och Norrmalm. Här erbjuds allmän- och akuttandvård till barn och vuxna.

Din tandläkare i Stockholm

Om du arbetar eller bor i centrala Stockholm är Distriktstandvården, tandläkare Vasastan på Drottninggatan 65, ett självklart val för tandvård. Oavsett ålder eller behov så kommer vi göra allt för att ge dig en munhälsa och tänder att vara stolt över. Här arbetar ett härligt och förtroendeingivande team, som har många års erfarenhet av både allmäntandvård och akuttandvård.

Kliniken | Tandvård Stockholm

Kliniken är nyrenoverad och har en modern, fräsch känsla. I både väntrum, reception och behandlingsrum är det ljust och luftigt. Sitt ner ett tag med ett magasin i handen innan du välkomnas in till din tandläkare eller tandhygienist. I väntrummet kan du även avnjuta en kopp kaffe eller titta på tv. Receptionisten sitter precis i närheten och svarar gärna på frågor som eventuellt dyker upp. Kompetens och kunskap är viktigt för Distriktstandvården, därför har vi valt att ha receptionister med en klinisk yrkesbakgrund.

Vi värnar om relationer

När du sitter i behandlingsstolen omhändertas du av professionell tandvårdspersonal. Du kan slappna av i vår närhet. Vi ser alltid till patientens bästa och utgår från varje enskild individs behov och förutsättningar. Tandvårdsrädsla är något vi har handskats med under många år och är vana vid vissa patienters rädslor och obehag inför besöket. Vi kan dock stolt presentera oss själva som tandläkarskräckens största motståndare. Under flera år har vi lyckats få patienter att glömma bort sin tandvårdsrädsla. Vi bygger relationer på förtroende och trygghet.

Moderna tekniker | Tandvård Stockholm

Behandlingsrummen på Distriktstandvården Drottninggatan 65 är toppmoderna och utrustade med den senaste tekniken. På kliniken finns exempelvis panoramaröntgen som ger oss möjlighet att se hela bettet. Förutom helmunsbilderna vi kan ta med OPG-röntgen har vi nu även en CBCT-röntgen som kan skapa 3D-bilder av din mun. På Drottninggatan 65 arbetar en nischtandläkare inom kirurgi och en endodontist. Här kan du även göra implantatbehandlingar. I varje behandlingsrum sitter även en tv-skärm i taket som underhåller dig med diverse program under behandlingens gång.

Remiss till specialist | Tandvård i Stockholm

Alla våra kliniker har ett nära samarbete med vår egen specialistklinik på Artillerigatan 93 i centrala Stockholm. Tandläkarna är specialister inom endodonti (rotbehandlingar), protetik (kron- och brokonstruktioner), parodontologi (tandlossningssjukdomar) och käkkirurgi. Vid behov av tandvård Stockholm som inte innefattas av allmäntandvården får du möjlighet till en snabb remiss till vår specialistklinik.

Bra att veta om tandvård i Stockholm city

På Distriktstandvården Drottninggatan 65 välkomnar vi hela familjen, stora som små. Här får du allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Vi har öppet på kvällar samt lördagar och söndagar. Skriftligt kostnadsförslag lämnas till dig innan behandling och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan

Välkommen till din tandläkare i Stockholm city på Drottninggatan 65!

Boka en tid online

Behandlingar på Drottninggatan 65

Tandvårdspersonalen på Drottninggatan 65

Gulli Olsson Sandin
Gulli Olsson Sandin Spec.Tdl. Röntgen
Eric Lothigius
Eric Lothigius Tandläkare
Hifi Jumaa
Hifi Jumaa Tandläkare
Ingrid Malmborg Nygaard
Ingrid Malmborg Nygaard Tandläkare
Karl-Johan Renaud
Karl-Johan Renaud Tandläkare
Katina Stenström
Katina Stenström Tandläkare
Krister Sundkvist
Krister Sundkvist Tandläkare
Linnéa Linnér
Linnéa Linnér Tandläkare
Maria Jansson
Maria Jansson Tandläkare
Marie Larsen
Marie Larsen Tandläkare
Marta Do Nascimento
Marta Do Nascimento Tandläkare
Michael Kaplan
Michael Kaplan Tandläkare
Nusrat Fahlgren Kahlon
Nusrat Fahlgren Kahlon Tandläkare
Pablo Carlsson
Pablo Carlsson Tandläkare
Emilio Pezoa Marchandon
Emilio Pezoa Marchandon Tandhygienist
Jonna Källstrand
Jonna Källstrand Tandhygienist
Lena Hedlund
Lena Hedlund Tandhygienist
Maria Björklund
Maria Björklund Tandhygienist
Marie Widen
Marie Widen Tandhygienist
Zohreh Ghaidi
Zohreh Ghaidi Tandhygienist
Aleksandra Andric
Aleksandra Andric Tandsköterska
Ann Halltin
Ann Halltin Tandsköterska
Annika Kling
Annika Kling Tandsköterska
Emma Höglund
Emma Höglund Tandsköterska
Helene Halltin
Helene Halltin Tandsköterska
Ida Joelsson
Ida Joelsson Tandsköterska
Inesa Muradyan
Inesa Muradyan Tandsköterska
Johanna Bergvall
Johanna Bergvall Tandsköterska
Josefin Alsaksak
Josefin Alsaksak Tandsköterska
Lena Dahl
Lena Dahl Tandsköterska
Linn Jankens
Linn Jankens Tandsköterska
Mahshid Davallou
Mahshid Davallou Tandsköterska
Mattias Gjelset
Mattias Gjelset Tandsköterska
Negar Eshaghi
Negar Eshaghi Tandsköterska
Nickolas Khorasani
Nickolas Khorasani Tandsköterska
Peter Elyas
Peter Elyas Tandsköterska
Roger Laktena
Roger Laktena Tandsköterska
Sandra Zetterström Fernaeus
Sandra Zetterström Fernaeus Tandsköterska
Vanessa Astorga Ricra
Vanessa Astorga Ricra Tandsköterska
Alicia W

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Ohjälpsamma och otrevliga speciellt den griniga receptionisten. Försöker tjafsa med en och skuldbelägga en för att det är deras fel på deras bokningssystem. Dom verkar inte kommunicera med varandra heller på den här kliniken när man berättat att man inte vill gå där längre pga hela kliniken känns oseriös. De skulle skicka mina OPG bilder för 3 veckor sedan och när man ringer och frågar efter dom säger dom att dom glömt. Inte ens en ursäkt.

Marcus Hansson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Superbra och trevliga tandläkare, som berättar vad dem gör och frågar om
Det känns obehaglig osv. Dem flesta har nog tandläkarskräck som jag men dem lugnade ner mig under processen genom att dem pratade och ställde frågor. Ger dem 5 stjärnor :)

Ris kaka

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Kom inte på 2 bokningar men personalen va fortfarande chill med det. Fattar inte varför dom är så snälla. Hade jag jobbat där skulle jag ha flippat sönder för längesen.

Susanna Carlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Snabbt och smidig koll av vår treåring. Han gapade glatt och visade tänderna. Barnvänligt bemötande vilket uppskattas enormt av både barn och vuxna

Susanne Hornesjö

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Trevligt bemötande och ljusa fräscha lokaler. Toppen! Blev heller inte så dyrt som jag hade räknat med. Jättebra tider, för den som har ett arbete.

Skicka meddelande