Tandläkare i Stockholm city, Drottninggatan 65
Välkommen till din tandläkare & tandhygienist i Stockholm på Drottninggatan 65! Kliniken ligger mitt i city i närheten av Vasastan, Östermalm och Norrmalm. Akuttandvård, allmäntandvård och estetisk tandvård. Välkommen att boka en tid!

Din tandläkare & tandhygienist i Vasastan & Norrmalm

Om du arbetar eller bor i centrala Stockholm är Distriktstandvården ett givet val för tandvård. Vi tar hand om både barn och vuxna. På kliniken erbjuder vi allt från allmäntandvård och estetisk tandvård. Vi har akuttider varje dag och vid behov av specialisttandvård remitterar vi snabbt och smidigt till vår egen specialistklinik.

Modern och nyrenoverad klinik

Kliniken är nyrenoverad och har en modern, fräsch känsla. I både väntrum, reception och behandlingsrum är det ljust och luftigt. Sitt ner ett tag med ett magasin i handen innan du välkomnas in till din tandläkare eller tandhygienist. I väntrummet kan du även avnjuta en kopp kaffe eller titta på tv. Receptionisten sitter precis i närheten och svarar gärna på frågor som eventuellt dyker upp.

Tandvårdsrädsla?

Det är helt okej, du är inte ensam. Det sägs att mer än varannan person tycker att det är obehagligt att besöka tandläkaren. Vi har lång erfarenhet av hur vi på bästa sätt tar hand om dig med tandvårdsrädsla. Meddela gärna oss när du bokar en tid att du är tandvårdsrädd. Om du bokar en tid online så finns det en kryssruta i sista steget som du kan kryssa i om du är orolig eller nervös inför besöket.

Utrustning för modern tandvård

På kliniken finns panoramaröntgen som ger oss möjlighet att se hela bettet. Förutom helmunsbilderna vi kan ta med OPG-röntgen har vi även en CBCT-röntgen som kan skapa 3D-bilder av din mun. Vi har tandläkare i Stockholm på Drottninggatan 65 som är nischade inom kirurgi och endodonti (rotbehandlingar). Om du går i tankarna på implantat och letar efter en tandläkare i Stockholm så är det här kliniken för dig. Här hjälper vi dig med implantat, från början till slut. Ovanför varje behandlingsstol finns en tv-skärm med varierande innehåll som gör långa stunder i stolen lite lättare.

Remiss till specialist

Våra tandläkare samarbetar tätt med vår egen specialistklinik på Gärdet i centrala Stockholm. Vi har specialister inom endodonti (rotbehandlingar), käkkirurgi, parodontologi (tandlossningssjukdomar), pedodonti (specialisttandvård för barn- och ungdomar) samt protetik (kron- och brokonstruktioner). Vid behov av tandvård i Stockholm som sträcker sig utanför allmäntandvården får du möjlighet till en snabb remiss till vår specialistklinik.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Bra att veta om tandvård i Stockholm city

På Distriktstandvården Drottninggatan 65 välkomnar vi hela familjen, stora som små för tandvård i Vasastan och Norrmalm. Här får du allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Vi har öppet på kvällar samt lördagar och söndagar. Kostnadsförslag lämnas till dig innan behandling och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Välkommen till Distriktstandvården på Drottninggatan 65!

Boka en tid online

Behandlingar på Drottninggatan 65

Tandvårdspersonalen på Drottninggatan 65

Eric Lothigius
Eric Lothigius Spec Tdl Protetik
Jessica Elmhammer
Jessica Elmhammer SpecTdl Parod
Cecilia Falkerheim-Bark
Cecilia Falkerheim-Bark Tandläkare
Daniel Warkaye
Daniel Warkaye Tandläkare
Efthimia Panagiotidou
Efthimia Panagiotidou Tandläkare
Emilia Lidström
Emilia Lidström Tandläkare
Hifi Jumaa
Hifi Jumaa Tandläkare
Ingrid Malmborg Nygaard
Ingrid Malmborg Nygaard Tandläkare
Karl-Johan Renaud
Karl-Johan Renaud Tandläkare
Katina Stenström
Katina Stenström Tandläkare
Krister Sundkvist
Krister Sundkvist Tandläkare
Linnéa Linnér
Linnéa Linnér Tandläkare
Maria Hugander
Maria Hugander Tandläkare
Maria Jansson
Maria Jansson Tandläkare
Marta Do Nascimento
Marta Do Nascimento Tandläkare
Michael Kaplan
Michael Kaplan Tandläkare
Nusrat Fahlgren Kahlon
Nusrat Fahlgren Kahlon Tandläkare
Pablo Carlsson
Pablo Carlsson Tandläkare
Pär Fugelstad
Pär Fugelstad Tandläkare
Suha Ashraf
Suha Ashraf Tandläkare
Susanne Strömhielm
Susanne Strömhielm Tandläkare
Batol Hedström
Batol Hedström Tandhygienist
Emilio Pezoa Marchandon
Emilio Pezoa Marchandon Tandhygienist
Kereshmeh Klangefeldt
Kereshmeh Klangefeldt Tandhygienist
Maria Björklund
Maria Björklund Tandhygienist
Zohreh Ghaidi
Zohreh Ghaidi Tandhygienist
Aleksandra Andric
Aleksandra Andric Tandsköterska
Alexander Stridfält
Alexander Stridfält Tandsköterska
Alma Ramic
Alma Ramic Tandsköterska
Anas Al Rajoula
Anas Al Rajoula Tandsköterska
Ann Halltin
Ann Halltin Tandsköterska
Ann-Christine Pettersson
Ann-Christine Pettersson Tandsköterska
Annika Kling
Annika Kling Tandsköterska
Eda Tirpan
Eda Tirpan Tandsköterska
Ekaterina Weimarsson
Ekaterina Weimarsson Tandsköterska
Eva Salne
Eva Salne Tandsköterska
Evin Fake Salih
Evin Fake Salih Tandsköterska
Helene Halltin
Helene Halltin Tandsköterska
Joanna Karim
Joanna Karim Tandsköterska
Johanna Bergvall
Johanna Bergvall Tandsköterska
Lena Dahl
Lena Dahl Tandsköterska
Linn Jankens
Linn Jankens Tandsköterska
Mahshid Davallou
Mahshid Davallou Tandsköterska
Maria Vaca Sjögren
Maria Vaca Sjögren Tandsköterska
Monica Gustafsson
Monica Gustafsson Tandsköterska
Nikola Mastilovic
Nikola Mastilovic Tandsköterska
Sandra Zetterström Fernaeus
Sandra Zetterström Fernaeus Tandsköterska
Shadi Rahimi
Shadi Rahimi Tandsköterska
Vanessa Astorga Ricra
Vanessa Astorga Ricra Tandsköterska
Hoda Saad

1 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

VARNING! Oprofessionella och försöker lura patienter på pengar genom att ta betalt för behandlingar som inte stämmer överens med TLVs föreskrifter. Dubbelkolla alltid innan ni betalar, information finns på nätet om vad som gäller för olika behandlingar/åtgärder så att ni kan säkerställa att ni debiteras rätt. När de kontaktas försöker de att komma undan. Ni kan alltid vända er till försäkringskassan för efterhandskontroll samt begär alltid ut era journalanteckningar. Ser även att andra råkat ut för detta. .
Kommer inte att gå dit igen.

Roger Bergström

2 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Trevligt bemötande. Min tandläkare i folktandvården fick dock justera. Hade jag lagat denna fyllning hos folktandvården hade det med subvention kostat 460 kronor. Hos Distriktstandvården kostade samma behandling med subvention 820 kronor. Även folktandvården lämnar garanti på behandlingar. Det gället att kontrollera hur mycket tandläkare ligger över referenspriset. I mitt fall ligger Distriktstandvården mycket högre över referenspriset än vad folktandvården gör. Dessutom ligger Distriktstandvården högt över de privattandläkare jag jämfört med.

Hampus Åkerstrand

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Tandläkaren missade min tid, bad inte om ursäkt när jag fick vänta 30 minuter under arbetstid och var så hårdhänt att jag fick sår i munnen... Jag försökte beställa en bettskena mot tandgnissel men tandläkaren misslyckades 2 gånger med att få till den. Synd då sköterskor/receptionist gav ett proffsigt och trevligt intryck. Finns andra tandläkarmottagningar i Stockholms innerstad, gå till dessa istället.

Jessica Sun

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Professionell och kunnig personal, mycket bra! Blir sååååå glad att hitta er.

Sam Anlér

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Väldigt nöjd med besöket, är i regel lite smått skeptisk kring privat/företags-vård men blev glatt överraskad. Hade en tand där lagningen gick sönder en onsdag, bokade en akuttid och fick den fixad på fredag samma vecka. Trevligt bemötande av både entrépersonal, assistent och tandläkare och det kändes generellt proffsigt. Nu ska vi bara se hur lagningen håller, när den gjordes på folktandvården höll den i 8 år varpå de här var rädda att de verkligen inte skulle lyckas med detta. Men de gav mig i alla fall minst 1 års garanti, annars skulle jag få den fixad igen gratis :)

Skicka meddelande