Välkommen till din tandläkare & tandhygienist i Stockholm på Drottninggatan 65! Kliniken ligger mitt i city i närheten av Vasastan, Östermalm och Norrmalm. Akuttandvård, allmäntandvård och estetisk tandvård. Välkommen att boka en tid!

Tandläkare Vasastan & Norrmalm

Distriktstandvården på Drottninggatan är din tandläkare i Vasastan/Norrmalm. Vi tar hand om både barn och vuxna. På kliniken erbjuder vi allt från allmäntandvård och estetisk tandvård. Vi har akuttider varje dag och vid behov av specialisttandvård remitterar vi snabbt och smidigt till vår egen specialistklinik.

Modern och nyrenoverad klinik

Kliniken är nyrenoverad och har en modern, fräsch känsla. I både väntrum, reception och behandlingsrum är det ljust och luftigt. Sitt ner ett tag med ett magasin i handen innan du välkomnas in till din tandläkare eller tandhygienist. I väntrummet kan du även avnjuta en kopp kaffe eller titta på tv. Receptionisten sitter precis i närheten och svarar gärna på frågor som eventuellt dyker upp.

Tandvårdsrädsla?

Det är helt okej, du är inte ensam. Det sägs att mer än varannan person tycker att det är obehagligt att besöka tandläkaren. Vi har lång erfarenhet av hur vi på bästa sätt tar hand om dig med tandvårdsrädsla. Meddela gärna oss när du bokar en tid att du är tandvårdsrädd. Om du bokar en tid online så finns det en kryssruta i sista steget som du kan kryssa i om du är orolig eller nervös inför besöket.

Akut tandvård Vasastan & Norrmalm

Om du är i behov av akut tandvård i Vasastan/Norrmalm så erbjuder vår klinik på Drottninggatan 65 akut tandvård för både vuxna och barn. Boka akuttid online eller 08-22 22 22.

Boka akuttid

Tandhygienist Vasastan & Norrmalm

Vill du ta bort tandsten eller bleka tänderna? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar. Om du är i behov av tandhygienist i Vasastan/Norrmalm så är vår klinik på Drottninggatan det bästa alternativet.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Utrustning för modern tandvård

På kliniken finns panoramaröntgen som ger oss möjlighet att se hela bettet. Förutom helmunsbilderna vi kan ta med OPG-röntgen har vi även en CBCT-röntgen som kan skapa 3D-bilder av din mun. Vi har tandläkare i Stockholm på Drottninggatan 65 som är nischade inom kirurgi och endodonti (rotbehandlingar). Om du går i tankarna på implantat och letar efter en tandläkare i Stockholm så är det här kliniken för dig. Här hjälper vi dig med implantat, från början till slut. Ovanför varje behandlingsstol finns en tv-skärm med varierande innehåll som gör långa stunder i stolen lite lättare.

Remiss till specialist

Våra tandläkare samarbetar tätt med vår egen specialistklinik på Gärdet i centrala Stockholm. Vi har specialister inom endodonti (rotbehandlingar), käkkirurgi, parodontologi (tandlossningssjukdomar), pedodonti (specialisttandvård för barn- och ungdomar) samt protetik (kron- och brokonstruktioner). Vid behov av tandvård i Stockholm som sträcker sig utanför allmäntandvården får du möjlighet till en snabb remiss till vår specialistklinik.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Bra att veta om tandvård i Stockholm city

På Distriktstandvården Drottninggatan 65 välkomnar vi hela familjen, stora som små för tandvård i Vasastan och Norrmalm. Här får du allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Vi har öppet på kvällar samt lördagar och söndagar. Kostnadsförslag lämnas till dig innan behandling och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Vilka är Distriktstandvården?

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi Stockholms ledande tandvårdskedja med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar barn och vuxna och erbjuder komplett tandvård. Allt från regelbundna undersökningar till avancerade behandlingar. Vid behov remitterar vi till vår specialistklinik på Gärdet.

Välkommen till Distriktstandvården på Drottninggatan 65!

Boka tid online

Behandlingar på Drottninggatan 65

Tandvårdspersonalen på Drottninggatan 65

Daniel Warkaye
Daniel Warkaye Tandläkare
Emilia Lindqvist
Emilia Lindqvist Tandläkare
Erik Osmancevic
Erik Osmancevic Tandläkare
Ivonne Acosta
Ivonne Acosta Tandläkare
Katina Stenström
Katina Stenström Tandläkare
Krister Sundkvist
Krister Sundkvist Tandläkare
Mahnaz Mottaghi
Mahnaz Mottaghi Tandläkare
Maria Jansson
Maria Jansson Tandläkare
Marta Do Nascimento
Marta Do Nascimento Tandläkare
Michael Kaplan
Michael Kaplan Tandläkare
Nawar Saegh
Nawar Saegh Tandläkare
Pablo Carlsson
Pablo Carlsson Tandläkare
Sebastian Jarl
Sebastian Jarl Tandläkare
Susanne Strömhielm
Susanne Strömhielm Tandläkare
Batol Hedström
Batol Hedström Tandhygienist
Emilio Pezoa Marchandon
Emilio Pezoa Marchandon Tandhygienist
Kereshmeh Klangefeldt
Kereshmeh Klangefeldt Tandhygienist
Maria Björklund
Maria Björklund Tandhygienist
Zohreh Ghaidi
Zohreh Ghaidi Tandhygienist
Aleksandra Andric
Aleksandra Andric Tandsköterska
Eva Salne
Eva Salne Tandsköterska
Evin Fake Salih
Evin Fake Salih Tandsköterska
Florencia Alarcon Rivero
Florencia Alarcon Rivero Tandsköterska
Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson Tandsköterska
Johanna Bergvall
Johanna Bergvall Tandsköterska
Josefin Forssell
Josefin Forssell Tandsköterska
Lena Dahl
Lena Dahl Tandsköterska
Linn Jankens
Linn Jankens Tandsköterska
Lise-Lott Andersson
Lise-Lott Andersson Tandsköterska
Mahshid Davallou
Mahshid Davallou Tandsköterska
Monica Gustafsson
Monica Gustafsson Tandsköterska
Raida Jamalova
Raida Jamalova Tandsköterska
Susanne Stenberg
Susanne Stenberg Tandsköterska
Kent Larsson

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Väldigt trevligt bemött redan i receptionen! Tandläkaren Lugn,Varsam,
samt bra information innan behandling.
Ingen väntetid kom in gott och väl på utsatt tid. Tänkte skriva att jag längtar tillbaka 🙃
HeHe. Skämt O Sido!
Men rekommendera andra ska jag klart göra! STORT TACK!

Catarina Stenberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Så himla nöjd. Snabb hjälp och en så snäll och förstående tandläkare. Min tand vars lagning hade gått sönder har aldrig varit finare. Så lycklig

Carl Magnus Broberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 veckor sedan

Mycket bra bemötande med bra rutinkontroller, bra info om vad som ska göras och framförallt bra bedövning - vilket jag verkligen ville ha haha. Tack ffa Michael Kaplan!

lisa brandt

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Med risk för att avslöja mitt egna dåliga omdöme att inte besöka tandläkaren regelbundet (senaste besök 2016 🙈) så tar jag den risken! 5 stjärnor av 5 för Pablo och hans "side kick" tandsköterska 6/10 13.35 (kommer inte ihåg namnet). Motivering till fullpoängare är: * Avslappnat och ödmjukt bemötande * Förmåga att avdramatisera hela besöket för en rädd patient som trodde tandlossningen var ett faktum * Pedagogiska och kompetenta - då patient behövde en genomgående förklaring till munnens/tändernas uppbyggnad samt vad patient själv bör tänka på (godis och dricka bör undvikas) * Humor och på gränsen till att "längta tillbaka". Trodde aldrig att jag skulle se fram emot ett återbesök.

Bör tilläggas att jag var så nöjd och uppspelt efter besöket att jag glömde betala. Påväg tillbaka nu..då jag gladeligen betalar detta fantastiska besök! Boka tid nu! ❤

Erik LiAb

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Mycket flexibelt att boka tider samt tillgänglighet. Jag som tycker det är jobbigt att besöka tandläkaren blev mycket väl bemött av professionell & glad tandläkare med sköterska på plats. Fräscha lokaler med avslappande atmosfär.