Välkommen till din tandläkare & tandhygienist i Stockholm på Drottninggatan 65! Kliniken ligger mitt i city i närheten av Vasastan, Östermalm och Norrmalm. Akuttandvård, allmäntandvård och estetisk tandvård. Välkommen att boka en tid!

Tandläkare Vasastan & Norrmalm

Distriktstandvården på Drottninggatan är din tandläkare i Vasastan/Norrmalm. Vi tar hand om både barn och vuxna. På kliniken erbjuder vi allt från allmäntandvård och estetisk tandvård. Vi har akuttider varje dag och vid behov av specialisttandvård remitterar vi snabbt och smidigt till vår egen specialistklinik.

Modern och nyrenoverad klinik

Kliniken är nyrenoverad och har en modern, fräsch känsla. I både väntrum, reception och behandlingsrum är det ljust och luftigt. Sitt ner ett tag med ett magasin i handen innan du välkomnas in till din tandläkare eller tandhygienist. I väntrummet kan du även avnjuta en kopp kaffe eller titta på tv. Receptionisten sitter precis i närheten och svarar gärna på frågor som eventuellt dyker upp.

Tandvårdsrädsla?

Det är helt okej, du är inte ensam. Det sägs att mer än varannan person tycker att det är obehagligt att besöka tandläkaren. Vi har lång erfarenhet av hur vi på bästa sätt tar hand om dig med tandvårdsrädsla. Meddela gärna oss när du bokar en tid att du är tandvårdsrädd. Om du bokar en tid online så finns det en kryssruta i sista steget som du kan kryssa i om du är orolig eller nervös inför besöket.

Akut tandvård Vasastan & Norrmalm

Om du är i behov av akut tandvård i Vasastan/Norrmalm så erbjuder vår klinik på Drottninggatan 65 akut tandvård för både vuxna och barn. Boka akuttid online eller 08-22 22 22.

Boka akuttid

Tandhygienist Vasastan & Norrmalm

Vill du ta bort tandsten eller bleka tänderna? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar. Om du är i behov av tandhygienist i Vasastan/Norrmalm så är vår klinik på Drottninggatan det bästa alternativet.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Utrustning för modern tandvård

På kliniken finns panoramaröntgen som ger oss möjlighet att se hela bettet. Förutom helmunsbilderna vi kan ta med OPG-röntgen har vi även en CBCT-röntgen som kan skapa 3D-bilder av din mun. Vi har tandläkare i Stockholm på Drottninggatan 65 som är nischade inom kirurgi och endodonti (rotbehandlingar). Om du går i tankarna på implantat och letar efter en tandläkare i Stockholm så är det här kliniken för dig. Här hjälper vi dig med implantat, från början till slut. Ovanför varje behandlingsstol finns en tv-skärm med varierande innehåll som gör långa stunder i stolen lite lättare.

Remiss till specialist

Våra tandläkare samarbetar tätt med vår egen specialistklinik på Gärdet i centrala Stockholm. Vi har specialister inom endodonti (rotbehandlingar), käkkirurgi, parodontologi (tandlossningssjukdomar), pedodonti (specialisttandvård för barn- och ungdomar) samt protetik (kron- och brokonstruktioner). Vid behov av tandvård i Stockholm som sträcker sig utanför allmäntandvården får du möjlighet till en snabb remiss till vår specialistklinik.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Bra att veta om tandvård i Stockholm city

På Distriktstandvården Drottninggatan 65 välkomnar vi hela familjen, stora som små för tandvård i Vasastan och Norrmalm. Här får du allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Vi har öppet på kvällar samt lördagar och söndagar. Kostnadsförslag lämnas till dig innan behandling och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Vilka är Distriktstandvården?

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar barn och vuxna och erbjuder komplett tandvård. Allt från regelbundna undersökningar till avancerade behandlingar. Vid behov remitterar vi till vår specialistklinik på Gärdet.

Välkommen till Distriktstandvården på Drottninggatan 65!

Boka tid online

Behandlingar på Drottninggatan 65

Tandvårdspersonalen på Drottninggatan 65

André Wikholm
André Wikholm Spec. Tdl Ortodonti
Daniel Warkaye
Daniel Warkaye Tandläkare
Emilia Lindqvist
Emilia Lindqvist Tandläkare
Erik Osmancevic
Erik Osmancevic Tandläkare
Ivonne Acosta
Ivonne Acosta Tandläkare
Katina Stenström
Katina Stenström Tandläkare
Khaled Aloglah
Khaled Aloglah Tandläkare
Krister Sundkvist
Krister Sundkvist Tandläkare
Mahnaz Mottaghi
Mahnaz Mottaghi Tandläkare
Mahshid Hosseinian
Mahshid Hosseinian Tandläkare
Maria Jansson
Maria Jansson Tandläkare
Marta Do Nascimento
Marta Do Nascimento Tandläkare
Michael Kaplan
Michael Kaplan Tandläkare
Nawar Saegh
Nawar Saegh Tandläkare
Pablo Carlsson
Pablo Carlsson Tandläkare
Susanne Strömhielm
Susanne Strömhielm Tandläkare
Batol Hedström
Batol Hedström Tandhygienist
Emilio Pezoa Marchandon
Emilio Pezoa Marchandon Tandhygienist
Kereshmeh Klangefeldt
Kereshmeh Klangefeldt Tandhygienist
Maria Björklund
Maria Björklund Tandhygienist
Zohreh Ghaidi
Zohreh Ghaidi Tandhygienist
Aleksandra Andric
Aleksandra Andric Tandsköterska
Eva Salne
Eva Salne Tandsköterska
Evin Fake Salih
Evin Fake Salih Tandsköterska
Florencia Alarcon Rivero
Florencia Alarcon Rivero Tandsköterska
Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson Tandsköterska
Isabella Einéus
Isabella Einéus Tandsköterska
Johanna Bergvall
Johanna Bergvall Tandsköterska
Josefin Forssell
Josefin Forssell Tandsköterska
Lena Dahl
Lena Dahl Tandsköterska
Linn Jankens
Linn Jankens Tandsköterska
Lisa Olsson
Lisa Olsson Tandsköterska
Lise-Lott Andersson
Lise-Lott Andersson Tandsköterska
Mahshid Davallou
Mahshid Davallou Tandsköterska
Mehrgan Hatefi
Mehrgan Hatefi Tandsköterska
Monica Gustafsson
Monica Gustafsson Tandsköterska
Raida Jamalova
Raida Jamalova Tandsköterska
Susanne Stenberg
Susanne Stenberg Tandsköterska
Veronica

1 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Jag rekommenderar INTE denna klinik överhuvudtaget, tyvärr. Allra allra minst till tandvårdsrädda.

Igår ringde jag rececptionisten för att jag var orolig om tandutdragningen som var bokad till nästa vecka . Jag ställde frågor om tandläkaren för att få råd om vilken tandläkare som rekommenderas att utföra tandutdragningen, den som jag är bokad på, eller någon annan tandläkare på samma klinik. Från ingenstans blir receptionisten otrevlig och märkbart irriterad i tonläget, säger att "det är absolut inte en okej fråga att ställa" när jag frågar om tandläkaren och "önskar mig en trevlig kväll"(tonläget säger motsatsen) och lägger på. Jag blir helt chockad.

Dagen därefter ringer en annan receptionist (jag trodde de skulle be om ursäkt för igår men nej) som säger att de beslutat att avsluta mig på kliniken (!) på grund av att "jag inte känner förtroende för kliniken" (något jag aldrig uttryckt) och hänvisar mig till annan klinik. Utan att höra min sida av saken och utan intresse av att lösa missförståndet. Jag ber om att få förklara återigen men receptionisten vägrar lyssna och avbryter mig för att upprepa "du får gå till annan klinik".

Oseriöst, oprofessionellt och oacceptabelt. Om de hade låtit mig förklara hade jag sagt att mina frågor grundar sig i tandvårdsrädsla, och inte om saknad förtroende.

De är inte intresserade av att hjälpa till när "problem" uppstår, och att ställa frågor om en tandläkare EN GÅNG är inget problem enligt mig. Tänk då när ett riktigt problem uppstår? Distriktstandvården kommer hänvisa dig till en annan klinik. Gör dig själv en stor tjänst och gå inte hit, det är min genuina rekommendation.

Tommy Eriksson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Kände mig väl omhändertagen. Blev professionellt bemött. Kan varmt rekommenderas. Fick hjälp med mina besvär.

ulla nordström

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Akta er för distriktstandvården på Drottninggatan 65! Jag har varit patient hos distriktstandvården på Drottninggatan 65 i flera år. Plötsligt hösten 2020 är jag inte välkommen för annat än akuta åtgärder! När en akut åtgärd därefter utfördes slipades även höjden av på en tand vilket ledde till en bettförändring och käkledsbesvär. Mina försök att komma i kontakt med tandläkaren för rådgivning om problemet avvisas. Klinikchefen sa till mig att gå till en annan tandläkare!

Oscar Haglund

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Väldigt bra hjälp. Åkte in på en söndag och de var noggrann och hjälpte mig bra. Rekommenderar denna klinik.

Melissa Ewe

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Min son är vettskrämd över att gå till tandläkaren men hit skulle jag verkligen rekommendera att folk kommer!! Dem var fantastiskta och tog så bra hand om honom! Tusen tack! Från en chockad mamma och en jätte glad liten spiderman 💓