Gratis undersökning hos Distriktstandvården

Får du en gratis undersökning?

På Distriktstandvården fokuserar vi på att förbättra ungas munhälsa. Är du mellan 23 – 29 år? Har du inte varit hos din tandläkare på två år? Då blir undersökningen helt gratis hos Distriktstandvården.

Ta enkelt reda på om du får en gratis undersökning. Vi reserverar oss för eventuella felaktigheter som kan uppkomma om du exempelvis bott utomlands en längre tid och har tappat anslutning till Försäkringskassan. Se övriga villkor längre ner.

Skriv in ditt personnummer här:

Boka din undersökning

Boka en tid på direkten och säkra dina tänders välmående. Erbjudandet gäller på samtliga 18 kliniker i Stockholms län. Du behöver bara boka en vanlig undersökning, systemet kommer automatiskt korrigera kostnaden hos oss på kliniken. Vi önskar dig varmt välkommen!
Boka tid nu

 

Dina unga tänder är viktiga

Har du ”glömt” att besöka din tandläkare? Du är inte ensam. Vi märker att många unga personer avbryter sina regelbundna besök hos tandläkaren. Ofta i 22-årsåldern då gratistandvården inte längre gäller. Det vill vi ändra på. Munhälsan är oerhört viktig i ung ålder. Den lägger grunden för hur dina tänder kommer må i framtiden. Därför vill vi träffa dig. Med ett klick gör du dina tänder en stor tjänst till ett väldigt bra pris.

 

Villkor och information

 • Undersökningen finansieras delvis av ditt ATB, det allmänna tandvårdsbidraget.
   
  a) Om du har två kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) får du en basundersökning helt gratis. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.

  b) Om du har ett kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) betalar du endast 300:- för en basundersökning. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.

  c) Om du inte har något kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) betalar du endast 600:- för en basundersökning. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.

  d) Om du är över 29 år får du årligen ett ATB på 150:-

 • Ord.pris. för en basundersökning är 825:-I juli 2018 får du ett nytt bidrag som du kan nyttja på tandvård.
 • Erbjudandet gäller för dig som är mellan 23-29 år.
 • Gäller en basundersökning med fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor, tänder. Skötselråd samt kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
 • Inga förpliktelser

Boka tid nu

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.