Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Gratis undersökning hos din PT

Får du komma till din Personliga Tandläkare helt gratis?

Gratis undersökning

En PT är en investering för livet. Distriktstandvården fokuserar vi på att förbättra ungas munhälsa. Är du mellan 23 – 29 år? Har du inte varit hos din tandläkare på två år? Då får du en gratis undersökning hos din Personliga Tandläkare på Distriktstandvården.

Ta enkelt reda på om du får en gratis undersökning.
Reserverar oss för eventuella felaktigheter som kan uppkomma om du
bott utomlands en längre tid eller ej är ansluten till Försäkringskassan.

Skriv in ditt personnummer här:

Boka din undersökning

Ett steg till en väldigt bra affär

Fyll i dina uppgifter nedan så ordnar vi en tid för undersökning (se villkor längre ner). Du kan självklart ringa den klinik du vill besöka. Glöm inte att ange “PT” när du bokar en undersökning i telefonen. Har du en vän som är 23-29 år som också vill nyttja erbjudandet? Skriv i hans/hennes telefonnummer längst ner så ordnar vi två tider efter varandra till er.

Tack, vi kommer att kontakta dig inom kort!

Dina unga tänder är viktiga

Dina unga tänder är viktiga

Har du ”glömt” att besöka din tandläkare? Du är inte ensam. Vi märker att många unga personer avbryter sina regelbundna besök hos tandläkaren. Ofta i 22-årsåldern då gratistandvården inte längre gäller. Det vill vi ändra på. Munhälsan är oerhört viktig i ung ålder. Den lägger grunden för hur dina tänder kommer må i framtiden. Därför vill vi träffa dig. Med ett klick gör du dina tänder en stor tjänst. Till ett väldigt bra pris.

Får jag en undersökning gratis?
Boka nu

Villkor och information

Villkor och information.

   • Undersökningen finansieras delvis av ditt ATB, det allmänna tandvårdsbidraget.

    a) Om du har två kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) får du en basundersökning helt gratis. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.
    b) Om du har ett kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) betalar du endast 300:- för en basundersökning. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.
    c) Om du inte har något kvarvarande ATB (allmänna tandvårdsbidraget) betalar du endast 600:- för en basundersökning. Distriktstandvården betalar mellanskillnaden.
    d) Om du är över 29 år får du årligen ett ATB på 150:-Ord.pris. för en basundersökning är 825:-

    I juli 2017 får du ett nytt bidrag som du kan nyttja på tandvård.

   • Erbjudandet gäller för dig som är mellan 23-29 år.
   • Gäller en basundersökning med fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor, tänder. Skötselråd samt kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
   • Inga förpliktelser

 

Får jag en undersökning gratis?
Boka nu

Gratis undersökning hos din PT was last modified: April 7th, 2017 by Distriktstandvården