Tandläkare i Eskilstuna?

Letar du efter en tandläkare i Eskilstuna? Till våren öppnar vi i Strängnäs. Redan nu kan du ordna 500 kr rabatt på din första undersökning hos oss!
Tandläkare i Eskilstuna?

Är du i behov av en tandläkare i Eskilstuna?

Till våren öppnar vi en helt ny klinik i Strängnäs! På våra kliniker kan vi erbjuda dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. Här utlovar våra tandläkare modern tandvård och korta kötider.

Läs mer om vår nya klinik i Strängnäs >>

Akuttandvård i Eskilstuna?

Är du i behov av akuttandvård i Eskilstuna och vill besöka tandläkaren redan idag? På Distriktstandvården har vi akuttider varje dag, här kan vi hjälpa dig med dina tandbesvär redan samma dag.

Boka en akuttid online >>

Delbetala med Klarna

På Distriktstandvården behöver du inte betala hela tandvårdskostnaden på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Känn en trygghet i att Distriktstandvården har riktigt schyssta garantier på tandvård! Vi har 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.