Följ oss på sociala medier

Följ oss på sociala medier

Vi är den tillgängliga tandvårdskedjan

Som en av landets största tandvårdskedjor ligger det på vårt ansvar att vara tillgängliga för allmänheten. Det innebär inte bara att vi ska arbeta för att ha korta kötider, flertalet kliniker och alla slags behandlingar. Utan det handlar också om att informera och sprida kunskap. För att lyckas med att nå ut till alla människor, oavsett ålder och intressen, så är det givet att vi ska finnas på sociala medier.

Distriktstandvården i sociala medier

Följ oss på Facebook och Instagram. Här delges du öppettider, viktigt och aktuell information samt intressant fakta. Du har möjlighet att interagera med oss. Vi läser alla mejl och recensioner och ser alltid till att ge personliga svar tillbaka. Det är viktigt för oss med dialoger. När människor utbyter tankar och åsikter ökar möjligheterna till utveckling och förbättring. Därför välkomnar vi alla att tycka till.

Recensera på Google

Om du är nöjd med ditt besök hos oss får du mer än gärna lämna ett avtryck på Google. Det hjälper oss att sprida ordet om god tandvård. Sök på exempelvis “Distriktstandvården Södertälje”, tryck på “Skriv en recension” och delge världen dina åsikter. Om du inte skulle vara nöjd så ber vi dig att kontakta oss. Vi strävar efter maximal patientnöjdhet och vill alltid att du ska känna dig väl omhändertagen. Om det skulle brista någonstans, så är det av största vikt att vi får reda på det direkt.

Följ oss på Distriktstandvården och håll dig snabbt uppdaterad om öppettider, extra fina erbjudanden och aktuellt inom företaget.

Distriktstandvården Facebook Distriktstandvården Twitter Distriktstandvården Instagram Distriktstandvården googleplus

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.