Varsågod förälder! Här kommer ett snällt erbjudande

Vi tar hand om ditt barns tänder och tar gärna hand om dina också! Därför erbjuder vi dig en kostnadsfri undersökning - utan att du behöver betala något ur egen ficka.
Varsågod förälder! Här kommer ett snällt erbjudande

Erbjudande till dig som förälder

Vi ger dig som förälder med ett barn listat hos oss en kostnadsfri undersökning utan att du behöver betala ur egen ficka. Har du vid besökstillfället kvar något outnyttjat allmänt tandvårdsbidrag (ATB) från Försäkringskassan, dras max 600 kronor från detta. Du får ett nytt bidrag den 1 juli i år. Detta erbjudande gäller endast för dig som inte tidigare har besökt Distriktstandvården för tandvård.

Vill du veta mer om tandvårdsbidraget? Klicka här

En av Sveriges största tandvårdskedjor

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även två specialistkliniker på Östermalm och Kungsholmen. Vill du veta mer om oss? Klicka här

Villkor och information

  • Om du har ett barn listat hos oss bjuder vi dig på en basundersökning.
  • Har du kvar outnyttjat allmänt tandvårdsbidrag (ATB) dras max 600 kronor från detta.
  • Erbjudandet gäller på samtliga av Distriktstandvårdens kliniker i Stockholm och Uppsala.
  • I basundersökningen ingår fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor, tänder. Skötselråd samt kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
  • Om tandläkaren föreslår ytterligare åtgärd under undersökningens gång så bekostas detta av dig. Inga åtgärder adderas utan din vetskap och godkännande.
  • Inga förpliktelser.