Hej förälder! Här kommer ett ganska schysst erbjudande

Har du barn listade hos oss men går själv till en annan tandläkare? Vi tar gärna hand om dig också! Därför får du 395 kronor rabatt på en första undersökning. Prova oss och se hur det känns :-D
Hej förälder! Här kommer ett ganska schysst erbjudande

Erbjudande till dig som förälder

Vi ger dig som förälder med ett barn listat hos oss 395 kronor i avdrag vid bokning av en undersökning. Det innebär att du endast betalar 600 kronor (ord.pris 995 kronor). Du kan också ha innestående tandvårdsbidrag som minskar kostnaden ytterligare. Detta erbjudande gäller endast för dig som inte tidigare har besökt Distriktstandvården för tandvård.

Bra att veta
Om du har innestående tandvårdsbidrag så sänks kostnaden ytterligare. Ditt eventuella bidrag finns registrerat hos oss och det är inget du själv behöver hålla koll på. Den 1 juli 2021 får du ett nytt bidrag. Vill du veta mer om tandvårdsbidraget? Klicka här

En av Sveriges största tandvårdskedjor

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även två specialistkliniker på Östermalm och Kungsholmen. Vill du veta mer om oss? Klicka här

    Villkor och information

  • Om du har ett barn listat hos oss får du 395 kronor för en undersökning. Du betalar endast 600 kronor för en undersökning (ord.pris 995 kronor).
  • Har du innestående tandvårdsbidrag blir kostnaden ännu lägre eller till och med gratis. Bidraget finns registrerat hos tandläkaren.
  • Detta gäller på samtliga av Distriktstandvårdens kliniker i Stockholm och Uppsala.
  • I undersökningen ingår fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor, tänder. Skötselråd samt kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
  • Om tandläkaren föreslår ytterligare åtgärd under undersökningens gång så bekostas detta av dig. Inga åtgärder adderas utan din vetskap och godkännande.
  • Inga förpliktelser.
  • Erbjudandet går inte att kombinera med Sista minuten eller andra erbjudanden
  • Tandvården är helt kostnadsfri t.o.m. året du fyller 23 år.