Varsågod förälder! Här kommer ett snällt erbjudande

Vi tar hand om ditt barns tänder och tar gärna hand om dina också! Därför får du 500 kronor rabatt på en undersökning hos oss. Du betalar endast 600 kronor. Om du har bidrag kvar blir kostnaden ännu lägre.
Varsågod förälder! Här kommer ett snällt erbjudande

Erbjudande till dig som förälder

Vi ger dig som har ett barn listat hos oss men inte är patient själv 500 kronor i avdrag vid bokning av en undersökning hos oss. Det innebär att du endast betalar 600 kronor (ord.pris 1100 kronor). Du kan också ha innestående tandvårdsbidrag som minskar kostnaden ytterligare.

Vill du veta mer om tandvårdsbidraget? Klicka här

Tre fördelar med att gå hela familjen

När barn och föräldrar går till samma tandläkare skapas en trygg och förtrolig atmosfär och är bra för både barnet och dig som förälder. Här är några anledningar till det:

Kvalitet: Som vårdnadshavare är du ansvarig för barnens tandhälsa. Därför är det viktigt att du förstår vilka behov och riskfaktorer barnen har. Munhälsa är även kopplat till ärftliga faktorer. Om din tandläkare har en förståelse för din historik kan man arbeta förebyggande med barnens munhälsa.

Praktiskt: Vi bokar gärna in familjetider till er! På en familjetid kan du checka av både barnen och dig själv, så du slipper lämna jobbet och ta barnen ur skolan fler gånger.

Effektivt: Att ta emot hela familjen är effektivt för oss och därför kan vi prioritera att ge konkurrenskraftiga erbjudanden som detta.

En av Sveriges största tandvårdskedjor

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker. Vill du veta mer om oss? Klicka här

Villkor och information

  • 500 kronor rabatt på undersökning
  • I basundersökningen ingår fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor och tänder samt skötselråd och kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
  • Gäller föräldrar till barn (0–24 år) som är listade hos oss
  • Gäller enbart nya patienter (eller om du inte har besökt oss de senaste 4 åren)
  • Erbjudandet kan kombineras med tandvårdsbidraget samt vårt värvningsprogram “Bjud in en kompis”
  • Kan ej kombineras med övriga rabatter, erbjudanden eller Sista minuten
  • Patient ansvarar för att uppmärksamma tandläkaren om att de vill nyttja sitt erbjudande innan faktura skapas eller betalning sker (vi kan inte korrigera rabatten i efterhand)
  • Erbjudandet gäller på samtliga av Distriktstandvårdens kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala.
  • Om tandläkaren föreslår ytterligare åtgärd under undersökningens gång så bekostas detta av dig. Inga åtgärder adderas utan din vetskap och godkännande.