Flexibel tandvård som passar dina arbetstider

Kom innan jobbet eller skolan, på lunchen eller på eftermiddagen. Vi har även öppet på helgen. Läs mer om hur vi anpassar tandvården efter dina villkor och din vardag.

Flexibel tandvård som passar dina arbetstider

Svårt att hitta tid att gå till tandläkaren? Vi erbjuder en flexibel tandvård! Du kan smidigt besöka oss på morgonen, lunchen eller kvällen.

Flexibilitet är väldigt viktigt då dina rutiner och din livsstil är unik just för dig. Därför erbjuder vi lättillgänglig tandvård som anpassas efter dina behov. När du har tid och vilja att besöka oss för tandvård, då har vi öppet för dig.

  • Morgon-, lunch- och kvällstider
  • Gratis telefonrådgivning
  • Tillgång till våra specialister

Du vet väl om att du även kan boka in ett företagsbesök? Det innebär att vi kommer till din arbetsplats och informerar om tandvård, svarar på frågor och delar ut testprodukter. Då kan du även boka in ett besök hos oss!

Om du hälsar oss välkommen till din arbetsplats så kommer vi gärna. Oavsett så är du iallafall alltid välkommen till vår.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.