Reza Esfahani

Reza Esfahani

Jag har mitt ursprung i Iran (forna Persien), mystikens land, med sagorna om tusen och natt.

Kom till Sverige som 10 åring och bosatt för det mesta i Stockholm. Tandläkarutbildningen var inget jag hade funderingar på förrän 1 år efter min gymnasieutbildning. Hann med en del forskning på KI och hade siktet inställt på LÄFo–utbildningen ursprungligen.

Av en ren slump hamnade jag på tandläkarutbildningen, stortrivdes och först efter 2 år in på utbildningen bestämde jag mig för att det var något för mig.

Jag har hunnit med att avverka 18 arbetsplatser under 5 olika landsting Stockholm, Uppsala, Jönköping, Kalmar, Västra Götaland under mina år i branschen.

Arbetat som tandsköterska, hygienist, tandläkare, sjukhustandläkare, mobiltandläkare, regionansvarig, klinikchef, odontologisk ansvarig, klinisk handledare på tandläkarutbildningen på KI, konsult inom implantat samt allmäntandvård med eget bolag, men inget var lika rolig som kirurgin som jag försöker ägna mesta tiden åt.

Har arbetat på Distriktstandvården i ca 2 år och arbetat på 4 olika kliniker inom koncernen. Har tidigare arbetat på egen klink, Aqua dental, Folktandvården, Oral Care för att nämna några.

När jag inte arbetar så passar jag på att resa, spela fotboll, umgås med familj och vänner och springa ikapp hunden (en huskey på 6år).

Arbetar idag på klinikerna i Sundbyberg, Kallhäll och Sickla och tar tacksamt emot svårare fall av vuxna patienter samt kirurgi remisser.

Yrkestitel: Reza Esfahani , Leg. tandläkareDistriktstandvården