Tandläkare i city Fridhemsplan
Välkommen till din tandläkare på Fridhemsplan!

Medicinsk tandvård och Narkostandvård

Förutom allmäntandvård på Fridhemsplan kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Patienter med extrem tandvårdsrädsla eller med specifika sjukdomstillstånd har möjlighet att behandlas i narkos. Tillsammans med narkosläkare och narkossköterska behandlar vi patienten medan han/hon är sövd.

Läs mer om narkostandvård här >>

Tandvårdsrädsleprogrammet och ”The Wand”

På vår klinik har vi även den uppskattade bedövningstekniken ”The Wand”. Med ett litet stick från något som ser ut som en penna blir du bedövad lika effektivt som vid en vanlig bedövningsinjektion. Du blir ej bedövad i tunga eller kinder med ”The Wand”. Perfekt för barn som är oroliga, eller för vuxna med tandvårdsrädsla. Vi har även samarbete med psykolog där patienter med grav tandvårdsrädsla kan få behandling i samarbete mellan psykolog och certifierade tandläkare.

Läs mer om The Wand här >>

Patienter med obstruktivt sömnapnésyndrom (OSAS) samt besvär med snarkningar

Tandläkare Vigert Sjözing med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSAS eller besväras av snarkningar har anslutit sig till vår klinik vilket vi är mycket stolta över. Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning

Invisalign – den osynliga tandregleringen

Hos oss på Distriktstandvården Fridhemsplan är vi licensierade att utföra Invisalign-behandlingar! Denna moderna metod inom tandreglering är oerhört populär och efterfrågad. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda Invisalign hos din tandläkare på Fridhemsplan. Invisalign-metoden innebär att genomskinliga plastskenor förflyttar dina tänder dit du vill ha dem. Denna tandregleringsmetod fungerar utmärkt för dig som vill åtgärda ojämna tänder, gluggar och bettfel.

Läs mer om Invisalign och boka en gratis konsultation här >>

Teknisk utrustning och bekväma hjälpmedel

På den nyrenoverade kliniken har vi avancerad teknisk utrustning som hjälper oss att optimera resultatet av din behandling. Ett uppdaterat röntgensystem samt en OPG som kan ta bilder på hela käkpartiet. OPG underlättar vid implantatbehandlingar samt kliniska bedömningar av sjukdomar, cystor och tumörer. I behandlingsrummen finns stora tv-skärmar som är monterade i taket för lite underhållning under behandlingen gång. Vi har även ett gemensamt journalsystem som möjliggör att vi kan erbjuda dig tandvård på samtliga av Distriktstandvårdens 19 kliniker.

Fördelar för dig som är patient

Du har garanti på samtliga behandlingar och självklart stöd från Försäkringskassan. Innan behandlingen överlämnas ett kostnadsförslag. Vi arbetar transparent och öppet, med ärlighet och professionalism som ledord. Akuttandvården på Fridhemsplan möjliggör snabb hjälp vid tandvärk eller tandbesvär. Vill du ha allmäntandvård eller göra en estetisk behandling så finns givetvis det tillgängligt hos oss också. Vid behov remitteras du snabbt till vår egna specialistklinik i centrala Stockholm.

Om Distriktstandvården

Sedan 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården har vi expanderat snabbt. Idag har vi 18 kliniker i Stockholms län, en på Åland/Mariehamn samt en mobil hemtandvård. Vi är en av Sveriges ledande tandvårdskedjor. All personal har en klinisk utbildning, våra receptionister finns därför ständigt tillgängliga för att svara på frågor eller hjälpa dig. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Förutom kvalitativ tandvård på plats får du alltid råd och tips om hur du maximerar din munhälsa i hemmet.

Boka en tid online

Behandlingar på Fridhemsplan

Tandvårdspersonalen på Fridhemsplan

Ann Andrén
Ann Andrén Tandläkare
Anna Velander
Anna Velander Tandläkare
Joana Sdik
Joana Sdik Tandläkare
Johan Lundström
Johan Lundström Tandläkare
Kristin Dunard
Kristin Dunard Tandläkare
Marie Larsen
Marie Larsen Tandläkare
Vigert Sjözing
Vigert Sjözing Tandläkare
Melika Eken
Melika Eken Tandhygienist
Annika Ström
Annika Ström Tandsköterska
Camilla Sima
Camilla Sima Tandsköterska
Gudrun Lingebrand
Gudrun Lingebrand Tandsköterska
Irene Hall
Irene Hall Tandsköterska
Johanna Viklund
Johanna Viklund Tandsköterska
Victoria Nehro Lundh
Victoria Nehro Lundh Tandsköterska

Medicinsk tandvård Fridhemsplan

Tandläkare Johan Lundström
Johan Lundström Tandläkare
Narkosläkare P-G Rösblad
P-G Rösblad Narkosläkare
Psykolog Johannes Hatem
Johannes Hatem Psykolog
Narkossköterska Ingvar Pettersson
Ingvar Pettersson Narkossköterska
Tandsköterska Annika Ström
Annika Ström Tandsköterska
Peter Ekblom

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Superbra besök! Jag har tidigare varit på folktandvården och detta var hästlängder bättre. Väldigt bra atmosfär och tandläkare som tar väl hand om dig!

Paulina Dahlberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Kan varmt rekommendera den här kliniken!

Jag lider av stor tandläkarskräck och har därför undvikit nödvändiga tandläkarbesök under en väldigt lång tid. Men när ett hål i tanden gjorde sig påmind var det dags att slå slag i saken och jag bokade en tid hos Kristin Dunard.

Kristin är varsam, pedagogisk och väldigt förstående - hon förtjänar 5/5 stjärnor. I hennes händer kan man känna sig trygg!

PABLO SANCHEZ

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Kan inte göra annat än att rekommendera denna klinik, och framförallt Kristin. Hade medvetet, pga tandläkarskräck, duckat att besöka tandläkaren under några år, men pga en visdomstand som behövdes tas bort omgående så bokades det en akut tid på denna klinik. Väl på plats lyssnade Kristin på mig och var väldigt förstående, pedagogisk och varsam. Tack vare denna upplevelse och service kommer det bli betydligt mycket lättare att boka tandläkartid framöver.

Ellinor Sikes

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 veckor sedan

Proffsigt bemötande
Blev väl omhändertagen

Henrik Vikström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Superbra och trevlig personal!

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp