Tandläkare på Fridhemsplan, Sankt Eriksgatan 24

Välkommen till din tandläkare & tandhygienist på Fridhemsplan! Här erbjuder vi dig allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Vi kan även erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi utför också tandreglering med hjälp av Invisalign-metoden.

Medicinsk tandvård och Narkostandvård

Förutom allmäntandvård på Fridhemsplan kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Patienter med extrem tandvårdsrädsla eller med specifika sjukdomstillstånd har möjlighet att behandlas i narkos. Tillsammans med narkosläkare och narkossköterska behandlar vi patienten medan han/hon är sövd.

Läs mer om narkostandvård här >>

Tandvårdsrädsleprogrammet och ”The Wand”

På vår klinik har vi även den uppskattade bedövningstekniken ”The Wand”. Med ett litet stick från något som ser ut som en penna blir du bedövad lika effektivt som vid en vanlig bedövningsinjektion. Du blir ej bedövad i tunga eller kinder med ”The Wand”. Perfekt för barn som är oroliga, eller för vuxna med tandvårdsrädsla.

Läs mer om The Wand här >>

Patienter med obstruktivt sömnapnésyndrom (OSAS) samt besvär med snarkningar

På kliniken har vi mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSAS. Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning

Implantat Fridhemsplan

Är du ute efter tandimplantat? Distriktstandvården Fridhemsplan kan erbjuda behandlingar inom både protetik och käkkirurgi. Boka en tid för tandimplantat online eller ring 08-22 22 22 så hjälper vi dig!

Tandhygienist Fridhemsplan

Vill du bleka tänderna eller unna dig ett fint tandsmycke? Vi erbjuder allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar hos våra tandhygienister. Besök en tandhygienist på Fridhemsplan genom att boka online eller ring 08-22 22 22.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Tandreglering på Fridhemsplan

Hos oss på Distriktstandvården Fridhemsplan är vi licensierade att utföra Invisalign-behandlingar! Denna moderna metod inom tandreglering är oerhört populär och efterfrågad. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda Invisalign hos din tandläkare på Fridhemsplan. Invisalign-metoden innebär att genomskinliga plastskenor förflyttar dina tänder dit du vill ha dem. Denna tandregleringsmetod fungerar utmärkt för dig som vill åtgärda ojämna tänder, gluggar och bettfel.

Läs mer om Invisalign och boka en gratis konsultation här >>

Akut tandvård Fridhemsplan

Våra tandläkare har en lång och gedigen erfarenhet av behandla både barn och vuxna som är i behov av akut tandvård på Fridhemsplan.

Boka akuttid

Teknisk utrustning och bekväma hjälpmedel

På den nyrenoverade kliniken har vi avancerad teknisk utrustning som hjälper oss att optimera resultatet av din behandling. Ett uppdaterat röntgensystem samt en OPG som kan ta bilder på hela käkpartiet. OPG underlättar vid implantatbehandlingar samt kliniska bedömningar av sjukdomar, cystor och tumörer. I behandlingsrummen finns stora tv-skärmar som är monterade i taket för lite underhållning under behandlingen gång. Vi har även ett gemensamt journalsystem som möjliggör att vi kan erbjuda dig tandvård på samtliga av Distriktstandvårdens 24 kliniker.

Fördelar för dig som är patient

Du har garanti på samtliga behandlingar och självklart stöd från Försäkringskassan. Innan behandlingen överlämnas ett kostnadsförslag. Vi arbetar transparent och öppet, med ärlighet och professionalism som ledord. Vi erbjuder akuttandvård på Fridhemsplan som möjliggör snabb hjälp vid tandvärk eller tandbesvär. Vill du ha allmäntandvård eller göra en estetisk behandling så finns givetvis det tillgängligt hos oss också. Vid behov remitteras du snabbt till vår egna specialistklinik i centrala Stockholm.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan avsatt tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Om Distriktstandvården

Sedan 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården har vi expanderat snabbt. Idag finns vi på 24 ställen i Stockholms län, inklusive en klinik på Åland, samt en mobil tandvårdsenhet. Vi är en av Sveriges ledande tandvårdskedjor. All personal har en klinisk utbildning, våra receptionister finns därför ständigt tillgängliga för att svara på frågor eller hjälpa dig. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Förutom kvalitativ tandvård på plats får du alltid råd och tips om hur du maximerar din munhälsa i hemmet.

Boka en tid online

Behandlingar på Fridhemsplan

Tandvårdspersonalen på Fridhemsplan

Leila Aghababa
Leila Aghababa Spec Tdl Pedodonti
Nina Monsef Johansson
Nina Monsef Johansson Spec Tdl Pedodonti
Sofie Hubel
Sofie Hubel Spec Tdl Pedodonti
Anna Velander
Anna Velander Tandläkare
Aron Naimi-Akbar
Aron Naimi-Akbar Tandläkare
Elisa de Carlos
Elisa de Carlos Tandläkare
Henrietta Brakl
Henrietta Brakl Tandläkare
Kristin Dunard
Kristin Dunard Tandläkare
Mikael Karlsson
Mikael Karlsson Tandläkare
Petrus Thelander
Petrus Thelander Tandläkare
Terje Persson
Terje Persson Tandläkare
Tove Zander
Tove Zander Tandläkare
Jeanette Winberg
Jeanette Winberg Tandhygienist
Melika Eken
Melika Eken Tandhygienist
Annika Ström
Annika Ström Tandsköterska
Camilla Sima
Camilla Sima Tandsköterska
Claudette Vityszin Sundin
Claudette Vityszin Sundin Tandsköterska
Emma Höglund
Emma Höglund Tandsköterska
Irene Hall
Irene Hall Tandsköterska
Jessica Strid
Jessica Strid Tandsköterska
Johanna Viklund
Johanna Viklund Tandsköterska
Michelle Rebot
Michelle Rebot Tandsköterska
Sandra Lindberg
Sandra Lindberg Tandsköterska
Victoria Nehro Lundh
Victoria Nehro Lundh Tandsköterska

Medicinsk tandvård Fridhemsplan

Narkosläkare P-G Rösblad
P-G Rösblad Narkosläkare
Psykolog Johannes Hatem
Johannes Hatem Psykolog
Narkossköterska Ingvar Pettersson
Ingvar Pettersson Narkossköterska
Tandläkare Henrietta Brakl
Henrietta Brakl Tandläkare
Tandläkare Tove Zander
Tove Zander Tandläkare
Tandsköterska Jessica Strid
Jessica Strid Tandsköterska
Tandsköterska Emma Höglund
Emma Höglund Tandsköterska
Malihe Tayarani

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Mycket bra bemötande, både personalen i receptionen och en fantastisk trevligt samt omtänksamt tandläkare Mikael Karlsson samt hans assistent. Till sist men inte minst trevlig mjijö.

Axel Lifvergren

3 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Väldigt trevliga! men drygt 1000kr för 3 bilder och en remiss är vansinnigt dyrt. Ingen rengöring heller för de pengarna. Blev heller inte informerad om kostnaden, tandläkaren sa bara att han rekommenderade bilder.

Neela Zarif

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Personalen är jättetrevliga och min tandläkare Elisa De Carlos Alvarez är duktig, proffsig och fick besöket att kännas ännu bättre. Dessutom enkel och smidig hemsida där all information (priser, behandlingar etc finns) för att tex boka/omboka/avboka tid. Tummen upp på alla sätt!!

Lillemor Stafbom

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

💝Stort TACK till Kristin, Irene och övriga medarbetare för mitt 86-åriga livs bästa tandläkarbesök med mjukt handlag, vänligt bemötande, omtanke, förståelse och tålamo☘️👏🤗🌺

Sandra L

5 utav 5 stjärnor

skriven för 6 månader sedan

Jag har både varit på undersökningar och opererat bort visdomständer hos tandläkaren Kristin Dunard. Hon har ett avslappnat, trevligt och bra bemötande, är väldigt kompetent och är inte sådär hårdhänt som alla tandläkare jag mött innan har varit, utan hon är väldigt skicklig och lätt på handen och väldigt bra på att informera om vad hon ska göra innan hon sätter igång med de olika momenten. Det uppskattar jag väldigt mycket som har haft tandläkarskräck ända tills jag mötte henne. Har man frågor är hon väldigt bra på att ge tydliga svar.

Innan jag träffade Kristin hade jag verkligen ångest av bara tanken att gå till tandläkaren. Nu tar jag det med en klackspark.
Tack för att du är en sån klippa Kristin!

Alla tandsköterskor som jag träffat tidigare har varit så hårdhänta och oförsiktiga. Det har känts som att de tror att min munhåla är en motorhuv på en bil som de meckar med och att de glömmer bort att jag är en människa som har känslor och att de därför inte bryr sig om det gör ont eller är obehagligt för mig som patient.
Av alla tandsköterskor jag har blivit omhändertagen av, så är tandsköterskan Irene Hall den tandsköterskan som tagit hand om mig bäst. Hon är väldigt lugn, trevlig och väldigt tydlig med vad hon ska göra och vad som kommer hända och det uppskattar jag verkligen! Hon lyssnar på mig och tar det mer försiktigt om jag ber henne om det. Hon är verkligen lyhörd!

Skicka meddelande