Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Tandläkare i Stockholm city, Fridhemsplan

Tunnelbanan nära Distriktstandvården, din nya tandläkare vid Fridhemsplan.

Tunnelbanan nära Distriktstandvården, din nya tandläkare vid Fridhemsplan.Nu har du som bor på Kungsholmen en nyrenoverad tandvårdsklinik i närheten av ditt hem. Distriktstandvården Fridhemsplan erbjuder en modern och professionell tandvård i fräscha lokaler. Nära tunnelbanan. Du får snabb tid vid akuta besvär. Vi tar oss tid för akuttandvård.

Din nya klinik på Fridhemsplan

I juni 2016 öppnade Distriktstandvården en toppmodern tandvårdsklinik på Sankt Eriksgatan 24. Perfekt som dig som bor i Marieberg, Fredhäll, Kristineberg samt Essingeöarna. På Fridhemsplan erbjuder vi förutom allmäntandvård även akuttandvård samt estetisk tandvård. För dig som behöver hjälp vid akuta besvär ordnar vi en snabb tid. Både barn och vuxna är välkomna till oss. Vi ordnar familjetider och/eller barnpassning medan föräldern får sin behandling.

Tandvårdsteamet som arbetar på kliniken

På kliniken arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med fokus på patientens munhälsa och välmående. Vi är resultatinriktade, uppdaterade inom det odontologiska fältet samt ödmjuka inför att alla har olika behov och förutsättningar. Här är det alltid god stämning. Noggrannhet, personlighet och kompetens är värdeord som vi ständigt strävar efter att upprätthålla.

Teknisk utrustning och bekväma hjälpmedel

På den nyrenoverade kliniken har vi avancerad teknisk utrustning som hjälper oss att optimera resultatet av din behandling. Ett uppdaterat röntgensystem samt en OPG som kan ta bilder på hela käkpartiet. OPG underlättar vid implantatbehandlingar samt kliniska bedömningar av sjukdomar, cystor och tumörer. I behandlingsrummen finns stora tv-skärmar som är monterade i taket för lite underhållning under behandlingen gång. Vi har även ett gemensamt journalsystem som möjliggör att vi kan erbjuda dig tandvård på samtliga av Distriktstandvårdens 17 kliniker.

Medicinsk tandvård och OSAS-patienter

Förutom allmäntandvård på Fridhemsplan kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Tandläkare Vigert Sjözing med mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSAS har anslutit sig till vår klinik vilket vi är mycket stolta över. Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning

Invisalign – den osynliga tandregleringen

Hos oss på Distriktstandvården Fridhemsplan är vi licensierade att utföra Invisalign-behandlingar! Denna moderna metod inom tandreglering är oerhört populär och efterfrågad. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda Invisalign hos din tandläkare på Fridhemsplan. Invisalign-metoden innebär att genomskinliga plastskenor förflyttar dina tänder dit du vill ha dem. Denna tandregleringsmetod fungerar utmärkt för dig som vill åtgärda ojämna tänder, gluggar och bettfel.

Läs mer om Invisalign och boka en gratis konsultation här >>

Narkostandvård och The Wand

Patienter med extrem tandvårdsrädsla eller med specifika sjukdomstillstånd har möjlighet att behandlas i narkos. Tillsammans med narkosläkare och narkossköterska behandlar vi patienten medan han/hon är sövd. Läs mer om narkostandvård här >>

På vår klinik har vi även den uppskattade bedövningstekniken The Wand. Med ett litet stick från något som ser ut som en penna blir du bedövad lika effektivt som vid en vanlig bedövningsinjektion. Du blir ej bedövad i tunga eller kinder med The Wand. Perfekt för barn som är oroliga, eller för vuxna med tandvårdsrädsla. Läs mer om The Wand här >>

Fördelar för dig som är patient

Du har garanti på samtliga behandlingar och självklart stöd från Försäkringskassan. Innan behandlingen överlämnas ett kostnadsförslag. Vi arbetar transparent och öppet, med ärlighet och professionalism som ledord. Akuttandvården på Fridhemsplan möjliggör snabb hjälp vid tandvärk eller tandbesvär. Vill du ha allmäntandvård eller göra en estetisk behandling så finns givetvis det tillgängligt hos oss också. Vid behov remitteras du snabbt till vår egna specialistklinik i centrala Stockholm.

Om Distriktstandvården

Sedan 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården har vi expanderat snabbt. Idag har vi 17 kliniker i Stockholms län, en på Åland/Mariehamn samt en mobil hemtandvård. Vi är en av Sveriges ledande tandvårdskedjor. All personal har en klinisk utbildning, våra receptionister finns därför ständigt tillgängliga för att svara på frågor eller hjälpa dig. Vår vision är att göra den professionella och personliga tandvården tillgänglig för alla. Förutom kvalitativ tandvård på plats får du alltid råd och tips om hur du maximerar din munhälsa i hemmet.

Hjärtligt välkommen till din nya tandläkare vid Fridhemsplan!

Boka tid nu

Kartan laddar...

Behandlingar

Tandvårdspersonalen på Fridhemsplan

Tandläkare Anna  Velander
Anna Velander Tandläkare
Tandläkare Johan Lundström
Johan Lundström Tandläkare
Tandläkare Kristin Dunard
Kristin Dunard Tandläkare
Tandläkare Vigert Sjözing
Vigert Sjözing Tandläkare
Tandhygienist Melika Eken
Melika Eken Tandhygienist
Tandsköterska Annika Ström
Annika Ström Tandsköterska
Tandsköterska Camilla Sima
Camilla Sima Tandsköterska
Tandsköterska Irene Hall
Irene Hall Tandsköterska
Tandsköterska Johanna  Viklund
Johanna Viklund Tandsköterska
Tandsköterska Victoria Nehro Lundh
Victoria Nehro Lundh Tandsköterska

Patientcitat

Jag har värsta tandläkarskräcken och har därför inte varit hos tandläkare på många år, nu fick jag en tandvärk på grund av inflammation i en tand… Rotfyllning
Efter första besöket på tandakuten(folktandvården) så blev inte skräcken bättre, men efter ca 1 månad så tilltog inflammationen igen och jag är tvungen att göra något.
Såg att Distriktstandvården öppnat på Fridhemsplan och kände att jag skall ge de en chans… Det var som att vinna på lotteri, vilken fantastisk personal, allt från reception till tandläkaren Anna?
Världens största tack från en mycket nöjd kund TACK

Rekommenderar starkt er att gå hit/Lennart F Wallman

Tandläkare i Stockholm city, Fridhemsplan was last modified: March 15th, 2017 by Distriktstandvården