Tandläkare på Fridhemsplan, Sankt Eriksgatan 24
Välkommen till din tandläkare på Fridhemsplan!

Medicinsk tandvård och Narkostandvård

Förutom allmäntandvård på Fridhemsplan kan vi nu erbjuda medicinsk tandvård till patienter med en mer komplicerad medicinsk sjukdomsbild, funktionsnedsättning eller medicinering. Vi har erfaren personal med mångårig kompetens från sjukhusbunden tandvård.

Patienter med extrem tandvårdsrädsla eller med specifika sjukdomstillstånd har möjlighet att behandlas i narkos. Tillsammans med narkosläkare och narkossköterska behandlar vi patienten medan han/hon är sövd.

Läs mer om narkostandvård här >>

Tandvårdsrädsleprogrammet och ”The Wand”

På vår klinik har vi även den uppskattade bedövningstekniken ”The Wand”. Med ett litet stick från något som ser ut som en penna blir du bedövad lika effektivt som vid en vanlig bedövningsinjektion. Du blir ej bedövad i tunga eller kinder med ”The Wand”. Perfekt för barn som är oroliga, eller för vuxna med tandvårdsrädsla. Vi har även samarbete med psykolog där patienter med grav tandvårdsrädsla kan få behandling i samarbete mellan psykolog och certifierade tandläkare.

Läs mer om The Wand här >>

Patienter med obstruktivt sömnapnésyndrom (OSAS) samt besvär med snarkningar

På kliniken har vi mångårig erfarenhet av arbete med patienter som lider av OSAS. Vi vill nu meddela att vi tar emot remisser för framställning av antiapnéskenor efter medicinsk utredning

Invisalign – den osynliga tandregleringen

Hos oss på Distriktstandvården Fridhemsplan är vi licensierade att utföra Invisalign-behandlingar! Denna moderna metod inom tandreglering är oerhört populär och efterfrågad. Därför är vi extra glada att kunna erbjuda Invisalign hos din tandläkare på Fridhemsplan. Invisalign-metoden innebär att genomskinliga plastskenor förflyttar dina tänder dit du vill ha dem. Denna tandregleringsmetod fungerar utmärkt för dig som vill åtgärda ojämna tänder, gluggar och bettfel.

Läs mer om Invisalign och boka en gratis konsultation här >>

Teknisk utrustning och bekväma hjälpmedel

På den nyrenoverade kliniken har vi avancerad teknisk utrustning som hjälper oss att optimera resultatet av din behandling. Ett uppdaterat röntgensystem samt en OPG som kan ta bilder på hela käkpartiet. OPG underlättar vid implantatbehandlingar samt kliniska bedömningar av sjukdomar, cystor och tumörer. I behandlingsrummen finns stora tv-skärmar som är monterade i taket för lite underhållning under behandlingen gång. Vi har även ett gemensamt journalsystem som möjliggör att vi kan erbjuda dig tandvård på samtliga av Distriktstandvårdens 22 kliniker.

Fördelar för dig som är patient

Du har garanti på samtliga behandlingar och självklart stöd från Försäkringskassan. Innan behandlingen överlämnas ett kostnadsförslag. Vi arbetar transparent och öppet, med ärlighet och professionalism som ledord. Akuttandvården på Fridhemsplan möjliggör snabb hjälp vid tandvärk eller tandbesvär. Vill du ha allmäntandvård eller göra en estetisk behandling så finns givetvis det tillgängligt hos oss också. Vid behov remitteras du snabbt till vår egna specialistklinik i centrala Stockholm.

Om Distriktstandvården

Sedan 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården har vi expanderat snabbt. Idag har vi 22 kliniker i Stockholms län, en på Åland/Mariehamn samt en mobil hemtandvård. Vi är en av Sveriges ledande tandvårdskedjor. All personal har en klinisk utbildning, våra receptionister finns därför ständigt tillgängliga för att svara på frågor eller hjälpa dig. Vår vision är att bli den självklara tandvårdskedjan i Stockholms län. Förutom kvalitativ tandvård på plats får du alltid råd och tips om hur du maximerar din munhälsa i hemmet.

Boka en tid online

Behandlingar på Fridhemsplan

Tandvårdspersonalen på Fridhemsplan

Leila Aghababa
Leila Aghababa Spec Tdl Pedodonti
Nina Monsef Johansson
Nina Monsef Johansson Spec Tdl Pedodonti
Anna Velander
Anna Velander Tandläkare
Henrietta Brakl
Henrietta Brakl Tandläkare
Joana Sdik
Joana Sdik Tandläkare
Kristin Dunard
Kristin Dunard Tandläkare
Petrus Thelander
Petrus Thelander Tandläkare
Terje Persson
Terje Persson Tandläkare
Tove Zander
Tove Zander Tandläkare
Melika Eken
Melika Eken Tandhygienist
Annika Ström
Annika Ström Tandsköterska
Camilla Sima
Camilla Sima Tandsköterska
Emma Höglund
Emma Höglund Tandsköterska
Geetika Geetika
Geetika Geetika Tandsköterska
Irene Hall
Irene Hall Tandsköterska
Jessica Strid
Jessica Strid Tandsköterska
Johanna Viklund
Johanna Viklund Tandsköterska
Michelle Rebot
Michelle Rebot Tandsköterska
Victoria Nehro Lundh
Victoria Nehro Lundh Tandsköterska

Medicinsk tandvård Fridhemsplan

Narkosläkare P-G Rösblad
P-G Rösblad Narkosläkare
Psykolog Johannes Hatem
Johannes Hatem Psykolog
Narkossköterska Ingvar Pettersson
Ingvar Pettersson Narkossköterska
Tandläkare Henrietta Brakl
Henrietta Brakl Tandläkare
Tandläkare Tove Zander
Tove Zander Tandläkare
Tandsköterska Jessica Strid
Jessica Strid Tandsköterska
Tandsköterska Emma Höglund
Emma Höglund Tandsköterska
Ingrid Loverfelt

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Skönt, trevligt och proffsigt bemötande! Trivsam miljö trots att tandläkeri inte är min favoritplats. Efter att min underbara tandläkare, efter 20års omhändertagande, tog sig friheten att sluta så var jag vilsen, provade ett par andra men hittade distriktstandvården Fridhemsplan och blev väl omhändertagen och känner mig trygg av proffsiga, trevliga och pedagogiska Kristin Dunard och Joana Sdik! Det är skönt att känna sig trygg när man inte gillar att gå till tandis!

Karl-Ove Karlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Professionellt bemötande, modern utrustning. Förtroendeingivande. Återkommer gärna.

Pontus Markström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Joana Sdik var jättetrevlig och professionell! Rekommenderas!

Magnus Lennred

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Tack för hjälpen Joana Sdik, världsklass. Ser fram emot rotfyllning, not!
Kan varmt rekommendera Distriktstandvården, so far!

Tumi Lundqvist

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Joana och hennes kollegor på distriktstandvården fridhemsplan, har en väldigt proffsig approach, och är omhändertagande och lyhörda, Kan varmt rekommenderas.

Skicka meddelande