Välkommen till din tandläkare & tandhygienist på Fridhemsplan! Här erbjuder vi dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi tar också emot patienter med obstruktivt sömnapnésyndrom samt besvär med snarkningar.

Tandvårdsrädsleprogrammet och ”The Wand”

På vår klinik har vi även den uppskattade bedövningstekniken ”The Wand”. Med ett litet stick från något som ser ut som en penna blir du bedövad lika effektivt som vid en vanlig bedövningsinjektion. Du blir ej bedövad i tunga eller kinder med ”The Wand”. Perfekt för barn som är oroliga, eller för vuxna med tandvårdsrädsla.

Läs mer om The Wand här >>

Skalfasader

På Distriktstandvården Fridhemsplan arbetar tandläkare Gabriel Hanna med skalfasader för den som vill ändra färg eller form på sina tänder. Du kan boka en tid för en kostnadsfri konsultation i vår onlinebokning.

Läs mer om skalfasader här >>

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Fridhemsplan

Tandvårdspersonalen på Fridhemsplan

Amanda Jansson
Amanda Jansson Tandläkare
Anna Velander
Anna Velander Tandläkare
Cecilia Hannah
Cecilia Hannah Tandläkare
Gabriel Hanna
Gabriel Hanna Tandläkare
Josefina Fässberg
Josefina Fässberg Tandläkare
Zahrin Elyo
Zahrin Elyo Tandläkare
Zohra Mirbaz
Zohra Mirbaz Tandläkare
Ahlam Nagash
Ahlam Nagash Tandhygienist
Aleksandra Ilievski
Aleksandra Ilievski Tandhygienist
Alin Artin
Alin Artin Tandhygienist
Madelen Ljungberg
Madelen Ljungberg Tandhygienist
Nazanin Gohari
Nazanin Gohari Tandhygienist
Annika Ström
Annika Ström Tandsköterska
Bezawit Aberhm Hily
Bezawit Aberhm Hily Tandsköterska
Diana Sarkan
Diana Sarkan Tandsköterska
Jennifer Centerkvist
Jennifer Centerkvist Tandsköterska
Johanna Söderlund
Johanna Söderlund Tandsköterska
Katrina Järvelä
Katrina Järvelä Tandsköterska
Michelle Kling
Michelle Kling Tandsköterska
Sandra Lindberg
Sandra Lindberg Tandsköterska
Victoria Nehro Lundh
Victoria Nehro Lundh Tandsköterska
birgitta l bergdahl

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Tack Amanda och Johanna för att ni lotsade mig igenom en påfrestande behandling med kunnighet och lugn och vänlighet.

Anette Bernklo

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Idag behandlades jag av tandläkare Zacharia med sin tandsköterska Mahnaz och jag kan bara säga att bättre team får man leta efter! Kommer in spänd och lite rädd för vad undersökningen ska visa och stressad över min tand som ska lagas men det tar Zacharia ur mig meddetsamma så jag sjunker ner i stolen och sen ska jag säga att jag är inte glad över bedövningssprutan heller men även det fixas med sån försiktighet att jag inte kände någon smärta alls! Så tacksam över att jag letts till rätt tandläkare och går alltid ut med ett leende på läpparna trots att jag tycker att det är tråkigt att det är dyrt att gå till tandläkare. Det borde vara kostnaden av ett läkarbesök men så är det ju inte nu. TACK för proffsig behandling! Anette

Peter Grane

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

För er alla som känner ångest för att gå till tandläkaren. Gå hit och upplev en snabb och trevligt undersökning med väldigt proffesionell personal. Jag är säker på att ni kommer bli nöjda!

Jonas Lönnqvist

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Trevlig, lugn och ren tandläkarmottagning med bra personal. Träffade tandläkaren Amanda och hennes tandsköterska (som jag tyvärr glömt namnet på). Dom var båda mycket trevliga, informerade väl om vad dom skulle göra och tog sig tid.

Lennart Svensson

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Rekommenderas ej. En mindre mekanisk skada skulle fyllas i en framtand. Efter mindre än ett år fyllningen borta. Använde han mjöl och vatten?