Välkommen till din tandläkare & tandhygienist på Fridhemsplan! Här erbjuder vi dig allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi tar också emot patienter med obstruktivt sömnapnésyndrom samt besvär med snarkningar.

Tandvårdsrädsleprogrammet och ”The Wand”

På vår klinik har vi även den uppskattade bedövningstekniken ”The Wand”. Med ett litet stick från något som ser ut som en penna blir du bedövad lika effektivt som vid en vanlig bedövningsinjektion. Du blir ej bedövad i tunga eller kinder med ”The Wand”. Perfekt för barn som är oroliga, eller för vuxna med tandvårdsrädsla.

Läs mer om The Wand här >>

Skalfasader

På Distriktstandvården Fridhemsplan arbetar tandläkare Gabriel Hanna med skalfasader för den som vill ändra färg eller form på sina tänder. Du kan boka en tid för en kostnadsfri konsultation i vår onlinebokning.

Läs mer om skalfasader här >>

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Fridhemsplan

Tandvårdspersonalen på Fridhemsplan

Valentina Plazinic
Valentina Plazinic Spec Tdl Orofacial
Amanda Jansson
Amanda Jansson Tandläkare
Anna Velander
Anna Velander Tandläkare
Cecilia Hannah
Cecilia Hannah Tandläkare
Gabriel Hanna
Gabriel Hanna Tandläkare
Josefina Fässberg
Josefina Fässberg Tandläkare
Marta Do Nascimento
Marta Do Nascimento Tandläkare
Zahrin Elyo
Zahrin Elyo Tandläkare
Zohra Mirbaz
Zohra Mirbaz Tandläkare
Aleksandra Ilievski
Aleksandra Ilievski Tandhygienist
Alin Artin
Alin Artin Tandhygienist
Louise Törlind
Louise Törlind Tandhygienist
Madelen Ljungberg
Madelen Ljungberg Tandhygienist
Annika Ström
Annika Ström Tandsköterska
Bezawit Aberhm Hily
Bezawit Aberhm Hily Tandsköterska
David Eskandar-Baghbani
David Eskandar-Baghbani Tandsköterska
Elena Melnikova
Elena Melnikova Tandsköterska
Jennifer Centerkvist
Jennifer Centerkvist Tandsköterska
Johanna Söderlund
Johanna Söderlund Tandsköterska
Katrina Järvelä
Katrina Järvelä Tandsköterska
Michelle Kling
Michelle Kling Tandsköterska
Reem Franso
Reem Franso Tandsköterska
Sandra Lindberg
Sandra Lindberg Tandsköterska
Victoria Nehro Lundh
Victoria Nehro Lundh Tandsköterska
electra germanotta

5 utav 5 stjärnor

skriven under den senaste veckan

Jag har extrem tandläkarfobi men detta ställe var iallafall uthärdlig. Jag fick först gå hos en tandläkare och hennes kollega, de var super snälla och pratade igenom varenda steg. Det jobbigaste för mig är tandhygienist och det var det andra besöket. Tandhygienisten innan hon tog hand om mina tänder frågade mig och gick igenom med mig vad jag tyckte var obehaglig. Hon ändrade behandlingen så att den skulle vara så lite obehaglig som möjligt. Jag är så nöjd. Det är inte lika jobbigt att gå till tandläkare som förut

Henrik Wiréhn

1 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Redan namnet är oärligt, vilseledande och manipulativt. Låter som offentlig sektor men syftet är att tjäna pengar på mig, inte att hjälpa mig. Saknar förtroende för att de ska kunna göra bästa möjliga för min tandhälsa när de inte ens klarar att namnge sig själva utan att medvetet vilseleda. Ledsen att den här recensionen drabbar en enskild klinik, men det problemet äger Distriktstandvården centralt.

Linnea Kaveryd

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Från att ha varit tandvårdsrädd under hela min uppväxt har jag hittat en trygghet hos Distriktstandvården Fridhemsplan. Anna Velander är proffsig och kunnig. Rekommenderar henne och kliniken starkt!

Azad Amin

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Det är sällan jag känner mig så bekväm och väl omhändertagen som jag gör när jag besöker er klinik. Er uppmärksamhet på detaljer, tydliga förklaringar av behandlingar och den vänliga atmosfären ni skapar gör hela tandläkarupplevelsen mycket behagligare.

Hans Tyrell

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Bra mottagning, kunde se lite tv,i väntan att bli inroppad.jag och min fru hade tid hos Ammanda Jansson, som jag hade träffat en gång för två år sedan. Hon undersökte mig med en mjuk hand samtidigt som hon informerade vad hon gjorde, helt perfekt, precis som jag komihåg det för två år sedan. Jag rekommenderar Ammanda och Distrikttandvården vid Fridhemsplan.