Kristin Dunard Leg. Tandläkare Fridhemsplan

Kristin Dunard kommer ursprungligen från Småland. Hon utbildade sig till tandläkare vid tandläkarhögskolan i Malmö och tog examen 2003. Efter att ha arbetat flera år vid Folktandvården Karlaplan i Stockholm känner hon nu att det dags för miljöbyte och nya stimulerande uppgifter. Från och med första september 2016 har vi äran att presentera Kristin Dunard som en i teamet på Distriktstandvården Fridhemsplan.

Varierande behandlingsformer, och olika utmaningar som är integrerade i rollen som tandläkare, är anledningen till varför Kristin uppskattar sitt yrkesval. Hon värdesätter den kollegiala gemenskapen där skratt varvas med kunskapsutbyte. Förutom den höga grad av skicklighet som Kristin besitter, är hon även mån om att ha goda relationer med patienterna. Implantat är den här tandläkarens favorit! Distriktstandvården Fridhemsplan hälsar Kristin Dunard varmt välkommen.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.

Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp