Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Sprid ett leende – vi tackar dig för hjälpen

TÄVLING AVSLUTAD

distriktstandvården tandläkare stockholm      distriktstandvården tandläkare stockholm

Distriktstandvården har öppnat på Fridhemsplan, Sankt Eriksgatan 24. Det firar vi som tidigare nämnt med en rolig tävling som du givetvis också får delta i. Vi känner dock för att ge dig som är befintlig patient någonting mer för att visa vår uppskattning.

Och tacka för att du sprider ordet om oss vidare.


Känner du någon som bor eller arbetar i närheten av Fridhemsplan och behöver lika bra tandvård som du, får du gärna rekommendera vår nya klinik. För varje vän som du hänvisar till oss, och som listar sig hos Distriktstandvården Fridhemsplan, får du 150 kronor att spendera på tandvård hos oss. 10 vänner blir alltså 1500 kronor till dig. 

Be honom eller henne att hälsa från dig så registrerar vi i systemet hur många personer som vid inskrivningen nämner ditt namn. Nästa gång du kommer hit, får du reda på hur många vänner som har registrerat sig hos oss via dina rekommendationer.

Vi vill göra något mer. Därför får din vän 150:- när han/hon har listat sig hos oss. Kan användas på valfri behandling vid ett tillfälle för en person på Distriktstandvården Fridhemsplan.

Gäller för vänner som listar sig innan 31/10 för en behandling innan årsskiftet.

Tack för att du har valt Distriktstandvården, och tack för att du sprider ditt leende och ordet vidare.

Våra kliniker >>

Boka tid här >>

 

Sprid ett leende – vi tackar dig för hjälpen was last modified: September 1st, 2016 by Distriktstandvården