Välkommen till din tandläkare i Stockholm! Här erbjuder vi både barn och vuxna, allmän-, estetisk- och akuttandvård. Utöver det ligger vår specialistklinik vägg i vägg. Välkommen att boka en tid!

Tandläkare Gärdet

Bor eller arbetar du på eller i närheten av Gärdet så är du varmt välkommen för tandvård hos oss på Artillerigatan 95. Hit välkomnas både barn och vuxna. Om du har en familj och önskar sammanstrålade familjetider så ordnar vi gärna det. På Distriktstandvården Gärdet tar vi hand om dig som behöver allmäntandvård och akut tandvård i Stockholm. Utöver det erbjuder vi även estetisk tandvård och specialisttandvård. Distriktstandvårdens specialistklinik ligger dörr i dörr med vår allmäntandvårdsklinik på Gärdet, vilket innebär att du har tillgång till komplett tandvård under samma tak.

Till dig som är tandvårdsrädd

På kliniken på Artillerigatan 95 arbetar vi aktivt och engagerat med tandvårdsrädda patienter. Suha Ashraf, allmäntandläkare på Gärdet, är väldigt omtyckt av personer som känner tandläkarskräck eller tandvårdsrädsla. Hon är väldigt pedagogisk, lugn och arbetar med stort hjärta för att patienten ska känna sig trygg. Är du tandvårdsrädd och bor i närheten av Gärdet? Kom till Distriktstandvården Gärdet och träffa tandläkare Suha Ashraf.

Akuttandvård Gärdet

Är du i behov av akut tandvård i Stockholm? Akuta fall prioriteras och på Distriktstandvården Gärdet kan vi ta emot dig samma dag som besvären uppstår. Boka en tid hos oss online, eller ring oss på 08-597 007 58.

Boka akuttid

Riktigt schyssta garantier

Visste du att vi har riktigt schyssta garantier med bland annat två års garanti på en lagning? Det är ett kvitto på god tandvård, och en trygghet för dig som patient hos oss. Dessutom är vi anslutna till Försäkringskassan. Det innebär att du har ett heltäckande ekonomiskt tandvårdsstöd i form av högkostnadsskydd och ATB (det allmänna tandvårdsbidraget).

Tandhygienist Gärdet

Med gedigen erfarenhet och stort engagemang hjälper vår kosmetiska verksamhet dig till ett leende du alltid drömt om. Vi utför allt från tandblekning till Air-Flow behandlingar.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Implantat Gärdet

Vi utför även implantatbehandlingar och kan ta hand om de mest avancerade fallen tack vare vår specialistklinik som ligger vägg i vägg med allmäntandvården.

Dela upp betalningen med Klarna

Oavsett vilken behandling du utför hos oss kan du välja att betala med Klarna. Det finns en mängd betalalternativ: vill du betala direkt, vid ett senare tillfälle eller dela upp betalningen? Du kan välja att dela upp betalningen för din tandvård i upp till 36 månader. Det är flexibelt och enkelt att använda Klarna.

Läs mer om Klarna och delbetalning här >>

Vilka är Distriktstandvården?

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar barn och vuxna och erbjuder komplett tandvård. Allt från regelbundna undersökningar till avancerade behandlingar. Vid behov remitterar vi till vår specialistklinik på Gärdet.

Välkommen till din tandläkare & tandhygienist på Gärdet!

Boka tid online

Behandlingar på Gärdet

Tandvårdspersonalen på Gärdet

Maria Hugander
Maria Hugander Tandläkare
Peter Karlsson
Peter Karlsson Tandläkare
Suha Ashraf
Suha Ashraf Tandläkare
Malin Brattström
Malin Brattström Tandhygienist
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Maja Duric
Maja Duric Tandsköterska
Ulrika Lindbäck
Ulrika Lindbäck Tandsköterska
Kostas Foutsitzidis

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Tog emit min 3-åring på bästa möjliga sätt. Rekommenderar starkt!

Mabel González Castellanos

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Passar jättebra för barn!

Ebbe Krantz

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 år sedan

Bästa tandläkaren någonsin dessutom i samma fastighet som jag bor i.

Marie Granberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 år sedan

Fint bemötande!

Thomas Peterson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 år sedan

Nöjd med det bemötande jag fått