Tandläkare på Gärdet, Artillerigatan 95

Tandläkare på Gärdet

Bor eller arbetar du på eller i närheten av Gärdet så är du varmt välkommen för tandvård hos oss på Artillerigatan 95. Hit välkomnas både barn och vuxna. Om du har en familj och önskar sammanstrålade familjetider så ordnar vi gärna det. På Distriktstandvården Gärdet tar vi hand om dig som behöver allmäntandvård och akuttandvård i Stockholm. Utöver det erbjuder vi även estetisk tandvård och specialisttandvård. Distriktstandvårdens specialistklinik ligger dörr i dörr med vår allmäntandvårdsklinik på Gärdet, vilket innebär att du har tillgång till komplett tandvård under samma tak.

Akuttandvård i Stockholm

Är du i behov av akut tandvård i Stockholm? Akuta fall prioriteras och på Distriktstandvården Gärdet kan vi ta emot dig samma dag som besvären uppstår. Boka en tid hos oss online, eller ring oss på 08-597 007 58.

Estetisk tandvård i Stockholm

Med gedigen erfarenhet och stort engagemang hjälper vår kosmetiska verksamhet dig till ett leende du alltid drömt om. Vi utför allt från mindre till avancerade behandlingar. Exempel på estetiska behandlingar som vi utför:

 

  • Tandblekning – säker metod och långvarigt resultat
  • Skalfasad/porslinsfasad – för ett perfekt leende
  • Air-Flow – puts och polering för att få bort missfärgningar
  • Tandsmycke – fin detalj för alla åldrar

 

 

Vi utför även implantatbehandlingar och kan ta hand om de mest avancerade fallen tack vare vår specialistklinik som ligger vägg i vägg med allmäntandvården.

Till dig som är tandvårdsrädd

På kliniken på Artillerigatan 95 arbetar vi aktivt och engagerat med tandvårdsrädda patienter. Suha Ashraf, allmäntandläkare på Gärdet, är väldigt omtyckt av personer som känner tandläkarskräck eller tandvårdsrädsla. Hon är väldigt pedagogisk, lugn och arbetar med stort hjärta för att patienten ska känna sig trygg. Är du tandvårdsrädd och bor i närheten av Gärdet? Kom till Distriktstandvården Gärdet och träffa tandläkare Suha Ashraf.

Sveriges bästa garantier

Visste du att vi har Sveriges bästa garantier med bland annat två års garanti på en lagning? Det är ett kvitto på god tandvård, och en trygghet för dig som patient hos oss. Dessutom är vi anslutna till Försäkringskassan. Det innebär att du har ett heltäckande ekonomiskt tandvårdsstöd i form av högkostnadsskydd och ATB (det allmänna tandvårdsbidraget).

Dela upp betalningen med Klarna

Oavsett vilken behandling du utför hos oss kan du välja att betala med Klarna. Det finns en mängd betalalternativ: vill du betala direkt, vid ett senare tillfälle eller dela upp betalningen? Du kan välja att dela upp betalningen för din tandvård i upp till 36 månader. Det är flexibelt och enkelt att använda Klarna.

Läs mer om Klarna och delbetalning här >>

Boka en tid online

Behandlingar på Gärdet

Tandvårdspersonalen på Gärdet

Peter Karlsson
Peter Karlsson Tandläkare
Suha Ashraf
Suha Ashraf Tandläkare
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Maja Duric
Maja Duric Tandsköterska
Thomas Peterson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Nöjd med det bemötande jag fått

Kristina Todtova

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Great doctor and staff!

Marina Ek

3 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Skicka meddelande