Välkommen till Distriktstandvården i Göteborg! Hos oss är såväl barn som vuxna välkomna för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även två specialistkliniker. Boka en tid online eller hör av dig till oss på 031-23 59 70.

Tandläkare i Göteborg samma dag
Vi kan ofta erbjuda tider redan samma dag. Hittar du ingen tid på hemsidan ring oss på 031-23 59 70.

Kvalitetssäkrade tandläkare
Vår strävan är att erbjuda de bästa tandläkarna i Sverige. ​​Innan anställning får därför samtliga tandläkare genomföra ett test. Syftet med testet är att mäta kunskapsnivån samt granska hur tandläkaren agerar i olika patientscenarion.

Tandvårdsrädd?
Vi har lång erfarenhet av att behandla dig som känner obehag eller rent av skräck över att gå till tandläkaren. När du bokar en tid hos oss kan du uppge i bokningen att du är tandvårdsrädd så tar vi hand om dig på bästa sätt.

Fri ombokning och avbokning
Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök.

Logga in på Mina sidor >>

Delbetala med Klarna
Hos oss kan du välja att betala inom 30 dagar utan extra avgifter eller dela upp kostnaden över 6, 12, 24 eller 36 månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Allmänna tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet
Vi på Distriktstandvården i Göteborg är självklart anslutna till Försäkringskassan. Varje år får du ett tandvårdsbidrag som du kan använda vid betalning av din tandvård. Du har även ett högkostnadsskydd som skyddar dig mot höga kostnader.

Riktigt schyssta garantier
För att garantera god kvalité på dina tandvårdsbehandlingar som utförs hos Distriktstandvården har vi valt att ge dig generösa garantier på tandvård.

2 år på lagningar/fyllningar

5 år på implantat och kronor

Dessutom garanterar vi att du får möta samma tandläkare eller tandhygienist under behandlingsperioden. Givetvis med reservation för plötsliga förändringar.

Vi finns även i Stockholm och Uppsala

Boka en tid på Distriktstandvården i Stockholm >>

Boka en tid på Distriktstandvården i Uppsala >>

Om Distriktstandvården
Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala och över 300 000 patientbesök om året. Vi erbjuder både barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Distriktstandvården 2022-11-16
Skrivet av: Eric Friman, Ansvarig digitala medier
  • En av landets största tandvårdskedjor
  • Tider samma dag
  • Riktigt schyssta garantier
  • Anslutna till Försäkringskassan