Garantier hos Distriktstandvården

Hos Distriktstandvården kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi alltid kommer sträva efter att ge dig den bästa tandvården. Våra garantier är en försäkran om att vi tror på vår höga kompetens och noggranna behandlingar.

Garantier hos Distriktstandvården

Vi vet att det inte alltid är lätt att hitta en tandläkare du kan lita på eller att välja den bästa för dig själv eller din familj, det finns många val helt enkelt. Men hos oss kan du känna dig trygg i vetskapen om att vi alltid kommer sträva efter att ge dig den bästa tandvården. Våra garantier är en försäkran om att vi tror på vår höga kompetens och noggranna behandlingar.

Riktigt schyssta garantier

Med hög kompetens och noggranna behandlingar känner vi en stolthet över att kunna ge dig riktigt schyssta garantier. Hos oss får du två års garanti på fyllningar och lagningar och fem års garanti på implantat och kronor.

Två års garanti på fyllningar och lagningar

Vår tvååriga garanti på fyllningar och lagningar innebär att om du upplever några problem med en behandling som utförts av oss inom två år efter behandlingen, så kan du lita på oss att vi rättar till det.

Fem års garanti på implantat och kronor

För våra implantat och kronor ger vi en femårig garanti som ger dig ännu mer trygghet. Dessa behandlingar är vanligtvis mer omfattande och därför är det ännu viktigare för oss att du känner dig trygg med ditt val av behandling.

Upplever du problem eller besvär efter en behandling?

Det absolut bästa är att föra en dialog med kliniken som har behandlat dig. De vet precis hur behandlingen har gått till och hur du ska gå till väga.

Här hittar du alla våra kontaktuppgifter >>

Vi garanterar även dig:

  • Tillgång till samtliga av våra 39 kliniker
  • Behandlingsplan efter dina individuella behov
  • Du prioriteras för regelbundna undersökningar
  • Tillgång till akuttandvård, ofta samma dag
  • Snabbt omhändertagande vid behov av specialisttandvård
  • Engagemang i den vård vi ger dig
  • Lyhördhet inför dina önskemål
  • Hög kompetens med kunskapstest innan anställning
  • Transparens med våra priser

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av landets största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi erbjuder barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även två specialistkliniker och en mobil enhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.