Vi växer i Göteborg
Värt att fira

Distriktstandvården fortsätter att växa med två nya kliniker i Göteborg. Därför får du som ny patient 300 kr rabatt på samtliga av våra kliniker i Göteborg.
Vi växer i Göteborg<br> Värt att fira <span class="smiley">•</span>

Två nya kliniker i Göteborg

Nu kan du besöka oss även i Kvillebäcken och på Frölunda Torg. Med dessa kliniker har Distriktstandvården nu tre kliniker i Göteborg. Vi har gott om tider oavsett när du vill besöka oss. Morgon, middag eller kväll. Eller allt däremellan.

300 kr rabatt för dig som ny patient

Som ny patient erbjuder vi dig 300 kr på din första undersökning. Erbjudandet gäller på någon av våra tre kliniker i Göteborg. Boka senast 30 april 2024. Rabatten kan kombineras med ditt allmänna tandvårdsbidrag från Försäkringskassan vilket gör att ditt besök kan bli ännu billigare.

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar dig för allmän-, akut och estetisk tandvård.

Bra att veta

  • Rabatten gäller på Distriktstandvården Frölunda Torg, Distriktstandvården Kvillebäcken och Distriktstandvården Wieselgrensplatsen.
  • 300 kronor rabatt på undersökning för dig som har fyllt 24 år och är ny patient hos Distriktstandvården.
  • Erbjudandet kan kombineras med det allmänna tandvårdsbidraget.
  • Erbjudandet kan ej kombineras med övriga rabatter, erbjudanden, Sista minuten eller vårt värvningsprogram “Bjud in en kompis”.
  • I basundersökningen ingår fyra röntgenbilder, karies-, tandstens- och tandlossningsdiagnos, noggrann titt på tandkött, slemhinnor och tänder samt skötselråd och kostnadsförslag för eventuell fortsatt behandling.
  • Patient ansvarar för att uppmärksamma tandläkaren om att de vill nyttja sitt erbjudande innan faktura skapas eller betalning sker (vi kan inte korrigera rabatten i efterhand).
  • Om tandläkaren föreslår ytterligare åtgärd under undersökningens gång så bekostas detta av dig. Inga åtgärder adderas utan din vetskap och godkännande.

Vanliga frågor

Var i Göteborg finns ni?
Vi har tre kliniker i Göteborg. En klinik på Frölunda Torg och två kliniker på Hisingen, närmare bestämt i Kvillebäcken och vid Wieselgrensplatsen.
Vilka behandlingar erbjuder ni?
Vi erbjuder allmän-, akut- och estetisk tandvård. Vi utför även mer avancerade behandlingar som tandimplantat och tandreglering.