Tandläkare Gnesta

Är du i behov av tandläkare i Gnesta? Vi finns i närheten av dig i Järna! Här kan vi erbjuda dig allmän-, akut- och estetisk tandvård.

Tandläkare Gnesta

Tandläkare i Gnesta

En av Sveriges största tandvårdskedjor finns bara ett stenkast bort på Storgatan 13 i Järna. Med korta kötider och riktigt schyssta garantier kan våra tandläkare och tandhygienister erbjuda både barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård.

Akut tandvård i Gnesta

Är du i behov av akut tandvård i Gnesta? På Distriktstandvården kan vi hjälpa dig med dina akuta besvär redan samma dag. Vi har akuttider varje dag.

Boka akuttid

En av Sveriges största tandvårdskedjor

Utöver vår klinik i Järna så finns vi på sammanlagt 26 platser i Stockholm och Uppsala. Du kanske bor i Gnesta men jobbar i Stockholm city? Då kan du till exempel besöka någon av våra kliniker på Drottninggatan eller Fridhemsplan.

Delbetala ditt besök med Klarna

På Distriktstandvården behöver du inte betala hela tandvårdskostnaden på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Riktigt schyssta garantier

Vi har riktigt schyssta garantier! På Distriktstandvården har vi 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.