Tandläkare Gnesta

Är du i behov av tandläkare i Gnesta? Vi finns i närheten av dig i Järna! Här kan vi erbjuda dig allmän-, akut- och estetisk tandvård.

Tandläkare Gnesta

Tandläkare i Gnesta

Stockholms ledande tandvårdskedja finns bara ett stenkast bort på Storgatan 13 i Järna. Med korta kötider och Sveriges bästa garantier kan våra tandläkare och tandhygienister erbjuda både barn och vuxna allmän-, akut- och estetisk tandvård.

Akut tandvård i Gnesta

Är du i behov av akut tandvård i Gnesta? På Distriktstandvården kan vi hjälpa dig med dina akuta besvär redan samma dag. Vi har akuttider varje dag.

Boka akuttid

Stockholms ledande tandvårdskedja

Utöver vår klinik i Järna så finns vi på sammanlagt 26 platser i Stockholm och Uppsala. Du kanske bor i Gnesta men jobbar i Stockholm city? Då kan du till exempel besöka någon av våra kliniker på Drottninggatan eller Fridhemsplan.

Delbetala ditt besök med Klarna

På Distriktstandvården behöver du inte betala hela tandvårdskostnaden på en gång. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Sveriges bästa garantier

Vi har Sveriges bästa garantier! På Distriktstandvården har vi 2 års garanti på lagning/fyllning och 5 års garanti på kronor och implantat.

Läs mer om våra löften och garantier här >>

Om Distriktstandvården

Distriktstandvården är Stockholms ledande tandvårdskedja med kliniker i Stockholm, Uppsala, en mobil enhet samt en klinik på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.