Passa på att besöka din nya granntandläkare  

Distriktstandvården i Nynäshamn ligger precis bredvid din nya bostadsadress. Som välkomstpresent får du 250 kronor rabatt på din första undersökning hos oss. Välkommen hem och hit!
Passa på att besöka din nya granntandläkare <span class="smiley"> </span>

Du får 250 kronor rabatt som ny patient

Du som är ny patient och bokar en undersökning på vår klinik Nynäshamn får 250 kronor i rabatt. Boka en undersökning genom att klicka på knappen ovan så registreras rabatten i bokningen.

Om kliniken i Nynäshamn

2012 öppnades kliniken i Nynäshamn, ca 5 mil söder om Stockholm. Ända sedan dess har denna klinik varit oerhört populär hos patienterna. Tandvårdspersonalen hjälper dig med allt från avancerade behandlingar, som kirurgi och implantat, till allmäntandvård för både barn och vuxna. Precis utanför klinikens fönster flyter båtar förbi i det stora hamnområdet. Utsikten är en av många faktorer som bidrar till det goda ryktet som kliniken har i Nynäshamn.

Är du tandvårdsrädd?

Vi har lång erfarenhet av tandvårdsrädsla och vi har stor respekt för dina känslor inför ett tandvårdsbesök. När du bokar en tid så kan du lämna en kommentar om att du är tandvårdsrädd. Då är vi förberedda och lovar att ta hand om dig på bästa sätt.

Delbetala upp kostnaden

Som på alla våra kliniker så erbjuder vi olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med klarna här >>

Vi har riktigt schyssta garantier

Känn en extra trygghet i att vi erbjuder dig riktigt schyssta garantier på tandvård och upp till 5 års garanti på behandlingar. Vi har 2 års garanti på fyllningar och lagningar och 5 års garanti på kronor och implantat.

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om Distriktstandvården här >>