Norr om Stockholm hittar du vår trivsamma klinik i centrala Hallstavik! Hit kommer både barn och vuxna för allmän- och akuttandvård. På kliniken arbetar vi även med tandimplantat och ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör smidiga och snabba remisser vid behov. Vi är givetvis anslutna till Försäkringskassan. 

En modern tandvård

Klinikens historia går långt tillbaka i tiden. Redan 1942 öppnade tandvårdsmottagningen i Hallstavik. Mycket har hänt sedan dess och tekniken och utrustningen på kliniken har utvecklats i rasande fart, och metoder inom tandvården har förändrats och förfinats. Det har lett oss fram till dagens moderna tandvård som präglas av omhändertagande, kompetens och professionalism. Vi erbjuder även mer avancerad käkkirurgi och protetik (kron- och brokonstruktioner) och våra tandhygienister och sköterskor gör också regelbundna besök i skolor och BVC för att ge råd och tips om förebyggande tandvård. Sedan 2010 är Distriktstandvården etablerade på denna klinik.

Tandimplantat

Hos oss arbetar tandläkare André da Costa, som har en lång erfarenhet av implantat. Boka en tid online, eller ring oss så hjälper vi dig!

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Hallstavik

Tandvårdspersonalen på Hallstavik

Abbe Abduljabbar
Abbe Abduljabbar Tandläkare
Fahed Alhaji
Fahed Alhaji Tandläkare
Nader Safa
Nader Safa Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Ardavan Saramolki
Ardavan Saramolki Tandhygienist
Annika Hedin
Annika Hedin Tandsköterska
Anny Freiman
Anny Freiman Tandsköterska
Farhana Rahman
Farhana Rahman Tandsköterska
Josefine Öhman
Josefine Öhman Tandsköterska
Susanne Laine

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Åker hellre några mil extra in till Norrtälje än att sätta min fot där igen

K S

1 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Tyvärr ganska tyken receptionist, hon är inte speciellt hjälpsam, frågade efter en akut tid, blev då informerad om att de hade semestrar och första akut tid skulle vara om ungefär 1-2 månader.
Frågade då om hur dom hade lediga tider det på andra distrikt, sa då att det fanns inga akut tider i varken Norrtälje eller ens Rimbo och bad mig att 'ringa runt' eftersom hon ansåg att det var, 'omöjligt' att boka en tid just nu.
Gick då in och kollade på hemsidan och hittade en länk där man kunde kolla just akut tider och såg då alla lediga tider i hela Stockholms län, enkelt och smidigt, tog inte mer än 30 sek så var det bokat klart.
Skulle ha gjort detta i första början, gissar att de personer som inte har koll på detta kommer att få problem / ingen hjälp alls av denna receptionist.
Synd dock, eftersom dom har bra tandläkare/hygienist och bra lokaler.

Torbjörn Jansson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Har varit och fått rengöring tandsten och en ytlig lagning. Gick fort och "smidigt".

Jackie Pitman

5 utav 5 stjärnor

skriven för 9 månader sedan

Jag har en fobi för tandläkare. Dagens besök hos Carol var lysande. Informativ, snäll och mycket professionell. Inga problem med att besöka igen.

Christina Eng

5 utav 5 stjärnor

skriven för 9 månader sedan

Jag fick ett fantastiskt bemötande av tandläkaren Abbe och tandsköterskan. Kan varmt rekommendera dom.