Norr om Stockholm hittar du vår trivsamma klinik i centrala Hallstavik! Hit kommer både barn och vuxna för allmäntandvård samt akuttandvård. Med busshållplatser och parkeringsplatser precis i närheten är vi tillgängliga för dig som arbetar eller bor i Hallstavik. Tandläkare Hallstavik hälsar dig varmt välkommen, oavsett tandbesvär eller tandvårdsbehov.

En modern tandvård

Klinikens historia går långt tillbaka i tiden. Redan 1942 öppnade tandvårdsmottagningen i Hallstavik. Mycket har hänt sedan dess. Tekniken har utvecklats i rasande fart och metoder inom tandvården har förändrats och förfinats. Det har lett oss fram till dagens moderna tandvård som präglas av omhändertagande, kompetens och professionalism. Sedan 2010 är Distriktstandvården etablerade på denna klinik.

Implantat Hallstavik

Hos oss arbetar tandläkare André da Costa, som har en lång erfarenhet av implantat. Är du ute efter tandimplantat? Boka tid för tandimplantat idag, och behandlingen kan påbörjas inom rimlig tid.
Boka en tid, eller ring oss så hjälper vi dig!

Avancerad utrustning för optimalt resultat

Utrustningen på kliniken är uppdaterad och förnyad. Här finns moderna tekniska hjälpmedel, exempelvis digital OPG (panoramaröntgen). Vi har utökat antalet behandlingsrum och rekryterat fler medarbetare. Idag finner du tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor hos oss. Vi erbjuder även mer avancerad käkkirurgi och protetik (kron- och brokonstruktioner). Våra hygienister eller sköterskor gör också regelbundna besök i skolor och BVC för att ge råd och tips om förebyggande tandvård.

Akut tandvård Hallstavik

På vår klinik erbjuder vi dig som är i behov av akut tandvård i Hallstavik. Våra tandläkare i Hallstavik har en gedigen erfarenhet av att behandla både barn och vuxna.

Boka akuttid

Tandhygienist Hallstavik

Här jobbar våra tandhygienister för att du ska ha en så frisk och fräsch mun som möjligt. I Hallstavik erbjuder våra tandhygienister alla sorters estetiska behandlingar. Alltifrån tandstensborttagning till tandblekning.

Läs mer om våra estetiska behandlingar här >>

Våra patienter tycker till om oss

På Distriktstandvården Hallstavik arbetar ett team som ständigt fokuserar på patientens önskemål och behov. Vi bemöter varje enskild patient med respekt och värme. I enlighet med en undersökning som utfördes 2015 uppfattar våra patienter oss som sociala och pålitliga. Trygghet är även ett ord som starkt kopplas till vår klinik. Vi är stolta över att associeras med så viktiga värdeord.

Bra att veta

Distriktstandvården Hallstavik behandlar både barn och vuxna. Här kan du boka tid för behandlingar eller undersökningar, eller ringa oss vid akuta tandbesvär. Ett tätt samarbete med vår specialistklinik möjliggör smidiga och snabba remisser vid behov. Innan behandlingen får du ett kostnadsförslag, du har garantier på samtliga behandlingar och givetvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Vilka är Distriktstandvården?

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi Stockholms ledande tandvårdskedja med 27 kliniker i Stockholm och Uppsala. Vi välkomnar barn och vuxna till samtliga kliniker och erbjuder komplett tandvård.

Välkommen till tandläkaren i Hallstavik!

Boka tid online

Behandlingar på Hallstavik

Tandvårdspersonalen på Hallstavik

Anders Mattsson
Anders Mattsson Tandläkare
Caroline Cojocaru
Caroline Cojocaru Tandläkare
Florin-Cristian Chelmus
Florin-Cristian Chelmus Tandläkare
James Goucher
James Goucher Tandläkare
Nader Safa
Nader Safa Tandläkare
Reza Esfahani
Reza Esfahani Tandläkare
Anna Holmström
Anna Holmström Tandhygienist
Carina Andersson
Carina Andersson Tandhygienist
Elina Jansson
Elina Jansson Tandhygienist
Solmaz Nejadolhosseini
Solmaz Nejadolhosseini Tandhygienist
Agneta Gunnarsson
Agneta Gunnarsson Tandsköterska
Annika Hedin
Annika Hedin Tandsköterska
Carina Sandlund
Carina Sandlund Tandsköterska
Inger Eklöf
Inger Eklöf Tandsköterska
Katrin Berg
Katrin Berg Tandsköterska
Ulla Johansson
Ulla Johansson Tandsköterska
Laila Hukari

5 utav 5 stjärnor

skriven för 9 månader sedan

Det var ju ett tag sedan jag var dit!
Det enda negativa är att det är fruktansvärt dyrt. Speciellt om man på grund av omständigheter i livet har dålig tandhälsa och måste besöka er ofta.
Men Anders har koll på mina tänder, han får två hål till, när han kan komma tillbaka.
Så meddela mig det tack!

Maud Matsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Toppen bra! Kan varmt rekommendera min tandhyginist Carina Andersson

christer Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Det va första gången jag va där . Har gått på andra ställen innan Men jag är otroligt nöjd. Fick hjälp av en fantastisk duktig å trevlig ung kvinna. Dit går jag gärna tillbaka. 😁😀👍🏻

håkan berg

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Har bott i 5 olika länder och uppsökt tandläkare på alla ställen, Hallstavik Distriktstandvård slår ut alla med hästlängder. Så jäkla tillmötesgående och proffsig personal. En eloge till er. Håkan Berg.

Anna Toljamo

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Värdens storsta Tack till min dotters tandläkare Susanne som har hjälpt att ta bort en tand idag....Du är super duktig....tack att du finns...Mvh den mest stressande mamma 😊