Välkommen till vår nyöppnade klinik på Hamnesplanaden i Uppsala centrum! Våra tandläkare har en lång och gedigen erfarenhet av att behandla både vuxna och barn och erbjuder en komplett tandvård. Våra tandhygienister och tandläkare i Uppsala centrum finns nära dig som bor eller arbetar i Uppsala.

På grund av tekniska begränsningar så kan vi för tillfället inte ta emot nya barnpatienter på klinikerna i Uppsala. Vi ser över möjligheterna att lösa detta inom en snar framtid.

Känner du obehag inför ditt tandvårdsbesök?

Det är helt okej att känna obehag inför sitt tandvårdsbesök. I vår bokning kan du enkelt kryssa i att du är tandvårdsrädd, så vi vet om det när du besöker oss. Våra erfarna tandläkare och tandhygienister kommer göra allt de kan för att ditt besök ska vara så behagligt som möjligt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 018-888 88 88.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Hamnesplanaden

Tandvårdspersonalen på Hamnesplanaden

Frida Jägerbark
Frida Jägerbark Klinikansvarig
Deema Marroush Melin
Deema Marroush Melin Tandläkare
Josefin Eklöf
Josefin Eklöf Tandläkare
Maja Karlsson
Maja Karlsson Tandläkare
Mozhgan Anari
Mozhgan Anari Tandhygienist
Edith Elgenstierna
Edith Elgenstierna Tandsköterska
Johanna Westerblom
Johanna Westerblom Tandsköterska
Karin Olaison
Karin Olaison Tandsköterska
Erik Sjölund

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

De var mycket trevliga och omhändertagande. De var inte heller sådär säljiga som jag tycker vissa andra kan vara. Jag kommer fortsätta gå här istället för där jag gick tidigare.

Andreas Törneholm

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Trevliga tjejer. Tog bort tandstenen på en gång efter undersökningen för en liten extra kostnad! I vanliga fall brukar man få boka en ny tid o komma tillbaka för det en annan dag!

Gick supersmidigt att boka via hemsidan samt att man fick bekräftelse både på sms och mejl där du även fick direktlänk till Google Maps. Uppskattas när man aldrig varit där tidigare!

Jenny Linder

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Fick snabb tid och bra bemötande, väldigt förstående och omhändertagande tandläkare för mig som tycker att det kan vara lite obehagligt. Tack för det!

Daniel Jansson

1 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Gå inte hit för hjälp med visdomständer, stog i kö i ett år för att sedan bli informerad att det var ett mer avancerat ingrepp som krävs och därmed att jag får vända mig någon annan stans. Stort slöseri med tid som också kunde stått mig dyrt.

Erik Rönnqvist

1 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

1200 kronor för att spruta lite vatten och göra rent omkring en tand. Inte ens fem minuters arbete för den enorma summan utan någon speciell service eller fråga om de kunde erbjuda något extra. Som ny kund kände jag mig inte uppskattad eller sedd på det sättet jag hade förväntat mig. Tråkigt tycker jag för detta medför att jag inte tänker återvända.

Hade den kvinnliga tandläkaren gett mig mer för den summan hade jag varit tacksam.