Välkommen till vår nyöppnade klinik på Hamnesplanaden i Uppsala centrum! Våra tandläkare har en lång och gedigen erfarenhet av att behandla både vuxna och barn och erbjuder en komplett tandvård. Våra tandhygienister och tandläkare i Uppsala centrum finns nära dig som bor eller arbetar i Uppsala. 

Känner du obehag inför ditt tandvårdsbesök?

Det är helt okej att känna obehag inför sitt tandvårdsbesök. I vår bokning kan du enkelt kryssa i att du är tandvårdsrädd, så vi vet om det när du besöker oss. Våra erfarna tandläkare och tandhygienister kommer göra allt de kan för att ditt besök ska vara så behagligt som möjligt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 018-888 88 88.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Hamnesplanaden

Tandvårdspersonalen på Hamnesplanaden

Frida Jägerbark
Frida Jägerbark Klinikansvarig
Deema Marroush Melin
Deema Marroush Melin Tandläkare
Etafe Norein
Etafe Norein Tandläkare
Josefin Eklöf
Josefin Eklöf Tandläkare
Mozhgan Esmaeelzadeh-Anari
Mozhgan Esmaeelzadeh-Anari Tandhygienist
Alicia Yilmaz
Alicia Yilmaz Tandsköterska
Farhana Rahman
Farhana Rahman Tandsköterska
Johanna Westerblom
Johanna Westerblom Tandsköterska
Karin Olaison
Karin Olaison Tandsköterska
Erik Rönnqvist

1 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

1200 kronor för att spruta lite vatten och göra rent omkring en tand. Inte ens fem minuters arbete för den enorma summan utan någon speciell service eller fråga om de kunde erbjuda något extra. Som ny kund kände jag mig inte uppskattad eller sedd på det sättet jag hade förväntat mig. Tråkigt tycker jag för detta medför att jag inte tänker återvända.

Hade den kvinnliga tandläkaren gett mig mer för den summan hade jag varit tacksam.

Mirelle Mattas

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Fick tid snabbt fast det var i mitten av sommaren. Blev vänligt och professionellt omhändertagen. Helt smärtfri efter behandlingen, trots att tanden behövde både rotfyllas och lagas.
Men gör inte som jag och vänta en månad, boka tid direkt om det gör ont eller ilar i en tand!

Kim

1 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Lämnat reklam till mig och ALLA mina grannar som har ”Ej reklam tack”-skylt. Om de måste vara så offensiva i sin marknadsföring så är någonting off.

Svar: nej, det ligger inte i allmänhetens intresse att få reklam om att gå till er klinik :)

Solveig Roos

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Mycket bra förklaring om vad som ska göras och information om varför.
Trevligt bemötande.

Maria Strömme

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Mozhgan Esmaeelzadeh-Anari är den bästa tandhygienist jag nånsin har varit hos. Hon är noggrann, kompetent och får bort missfärgningar som ingen annan lyckats få bort!