Välkommen till vår nyöppnade klinik på Hamnesplanaden i Uppsala centrum! Våra tandläkare har en lång och gedigen erfarenhet av att behandla både vuxna och barn och erbjuder en komplett tandvård. Våra tandhygienister och tandläkare i Uppsala centrum finns nära dig som bor eller arbetar i Uppsala.

På grund av tekniska begränsningar så kan vi för tillfället inte ta emot nya barnpatienter på klinikerna i Uppsala. Vi ser över möjligheterna att lösa detta inom en snar framtid.

Känner du obehag inför ditt tandvårdsbesök?

Det är helt okej att känna obehag inför sitt tandvårdsbesök. I vår bokning kan du enkelt kryssa i att du är tandvårdsrädd, så vi vet om det när du besöker oss. Våra erfarna tandläkare och tandhygienister kommer göra allt de kan för att ditt besök ska vara så behagligt som möjligt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 018-888 88 88.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Hamnesplanaden

Tandvårdspersonalen på Hamnesplanaden

Frida Jägerbark
Frida Jägerbark Klinikansvarig
Deema Marroush Melin
Deema Marroush Melin Tandläkare
Josefin Eklöf
Josefin Eklöf Tandläkare
Maja Karlsson
Maja Karlsson Tandläkare
Mozhgan Anari
Mozhgan Anari Tandhygienist
Johanna Westerblom
Johanna Westerblom Tandsköterska
Karin Olaison
Karin Olaison Tandsköterska
Rosenkrantz

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 veckor sedan

Hade ett väldigt trevligt besök här under tråkiga omständigheter. Fick bra råd och hjälp och är imponerad att det fanns akuttider som funkade.

Virgi Sulkash

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Trevligt personal!Sjuksköterskan som gjorde tandstenbortagning var väldigt professionel. Bokade sista minut erbjudande då blev kostnaden för besöket endast 35 sek för att hade outnyttjade 2 års ATB.

Eva Rong

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Besökte mottagningen (tandläkare Maja) i går för at dra ut en tand. Har inga ord för det fina bemötandet. Så otroligt inlyssnande og förstående. Om det vore möjligt hade hon fått tio stjärnor. . Supernöjd.

Linnéa Lindqvist

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Hej! Här är min recension:
Min upplevelse var att de var professionella och erfarna, men samtidigt varma och lättsamma. Väldigt inkännande och lyhörda. Kändes tryggt.

Martina Tajani

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Tandläkare Maja med sin sköterska var så duktiga och trevliga. Lyhörda och omtänksamma! Jag rekommenderar varmt denna klinik.