Din tandläkare i Handen

Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din nya tandläkare Handen – högst upp i Najaden. Här erbjuder vi allt från allmän tandvård till akut- och estetisk tandvård. Barn och vuxna är lika välkomna till oss. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet samt fokus på patientens behov är vi det givna valet av tandvårdsklinik för dig som bor eller arbetar i Haninge!

Modern klinik i god anslutning till buss och pendeltåg

Hos Distriktstandvården Handen i Haninge har du nära till akuttandvård, allmän tandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen i Handen har lång erfarenhet av tandvård för vuxna och barn samt behandlingar av tandvårdsrädda. Med denna kompetens på en och samma klinik får du som patient en helhetsbehandling som passar just dig. Distriktstandvården Handen är en nybyggd tandvårdsklinik. Våra tandsköterskor, hygienister och tandläkare finns här för att tillgodose dina behov och önskemål. Lätt att hitta, sväng förbi efter jobbet eller när du får en lucka i vardagen.

Lustgas för den tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. På kliniken har vi även lustgas, som gör att du lättare kan slappna av och känna lugn i behandlingsstolen. Läs mer om lustgas här. I slutet av behandlingen ger vi dig råd om hur just du på bästa sätt ska ta hand om dina tänder mellan tandläkarbesöken hos oss. Vår omtänksamma tandvårdspersonal svarar på alla dina frågor och funderingar.

Familjetider och barnpassning

Till skillnad från många andra tandvårdskedjor har vi nöjet att behandla även barn. Vi finns här för hela familjen, samtliga generationer, som bor i Haninge kommun. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt. Därför erbjuder vi familjetider och barnpassning på kliniken. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt. Det mindre mer tid över till allt det andra roliga som man också vill hinna med.

I trygga händer

Hos oss kan du få upp till 5 års garanti på dina behandlingar. Du får ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling hos din tandläkare eller tandhygienist och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan. Med ett gemensamt journalsystem kan du enkelt besöka alla våra kliniker, vi finns från Järna i söder till Hallstavik i norr. Distriktstandvården har även en specialistklinik – vid behov av specialisttandvård får du en snabb remittering.

Distriktstandvården med några ord

Startade 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården, idag har vi 23 kliniker i Stockholms län. Landets moderna och ledande tandvård, med tillgång till akut-, allmän-, specialist- samt estetisk tandvård. Barn och vuxna är välkomna till samtliga kliniker. Alla rum är försedda med tv-skärmar i taket för maximal avslappning under besöket. Distriktstandvården har öppet helger- och kvällar. Tillgänglighet är vår vision. Där du är, hittar du oss.

Teamet på kliniken i Handen hälsar dig välkommen

Boka en tid

Boka en tid online

Behandlingar på Handen

Tandvårdspersonalen på Handen

Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Elena Bariantseva
Elena Bariantseva Tandläkare
Jazmina Gonzalez Asplund
Jazmina Gonzalez Asplund Tandläkare
Joana Dos Santos Novo
Joana Dos Santos Novo Tandläkare
Malin Dahlström
Malin Dahlström Tandläkare
Sofia Björnfot Holmström
Sofia Björnfot Holmström Tandläkare
Oksana Morgun
Oksana Morgun Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Anne Matero
Anne Matero Tandsköterska
Annette Jansson
Annette Jansson Tandsköterska
Cansel Taylan
Cansel Taylan Tandsköterska
Helena Ehrlich
Helena Ehrlich Tandsköterska
Jennie Holmström
Jennie Holmström Tandsköterska
Lena Hedenstedt
Lena Hedenstedt Tandsköterska
Nina Boden Stensland
Nina Boden Stensland Tandsköterska
Sofia Sjösten
Sofia Sjösten Tandsköterska
Susanne Jakobsson
Susanne Jakobsson Tandsköterska
Sven-Olov Andersson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Suveräna, Fem starkt lysande stjärnor!

Men stort minus för att man måste ha mobilt Bank-Id för att ändra tid på sidan! Varför måste jag bli exkluderad, För jag bara har Bank-Id på kort?
Gör om gör rätt!

Kenneth Pramfors

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Dom 2 kvinnorna som hjälpte mig idag var riktiga klippor, snabba, effektiva och väldigt trevliga, har aldrig dragit ut en tand innan men det kändes inte. Fick också ett väldigt bra pris trots att jag ringde på morgonen och fick tid en timma senare. Kanonbra ställe, kan varmt rekommendera denna mottagning.10/10

Katarina Karlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Malin med sköterska är lugn och försiktig, min rädsla för tandläkare suddas ut mer och mer...

Elin Sawinski

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Trevligaste personal på tandläkare jag mött. Man får all information man behöver och lite till.

Fanny Sjöström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Helt fantastisk personal! Kom med en rejäl tandvärk och gick därifrån glad och nöjd med en tand mindre. Var hos Malin och blev otroligt väl omhändertagen av såväl henne som av hennes tandsköterska. Har tandläkarskräck men detta gick galant. Ett jättestort tack! :)

Skicka meddelande