Din tandläkare i Handen

Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din nya tandläkare Handen – högst upp i Najaden. Här erbjuder vi allt från allmän tandvård till akut- och estetisk tandvård. Barn och vuxna är lika välkomna till oss. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet samt fokus på patientens behov är vi det givna valet av tandvårdsklinik för dig som bor eller arbetar i Haninge!

Modern klinik i god anslutning till buss och pendeltåg

Hos Distriktstandvården Handen i Haninge har du nära till akuttandvård, allmän tandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen i Handen har lång erfarenhet av tandvård för vuxna och barn samt behandlingar av tandvårdsrädda. Med denna kompetens på en och samma klinik får du som patient en helhetsbehandling som passar just dig. Distriktstandvården Handen är en nybyggd tandvårdsklinik. Våra tandsköterskor, hygienister och tandläkare finns här för att tillgodose dina behov och önskemål. Lätt att hitta, sväng förbi efter jobbet eller när du får en lucka i vardagen.

Lustgas för den tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. På kliniken har vi även lustgas, som gör att du lättare kan slappna av och känna lugn i behandlingsstolen. Läs mer om lustgas här. I slutet av behandlingen ger vi dig råd om hur just du på bästa sätt ska ta hand om dina tänder mellan tandläkarbesöken hos oss. Vår omtänksamma tandvårdspersonal svarar på alla dina frågor och funderingar.

Familjetider och barnpassning

Till skillnad från många andra tandvårdskedjor har vi nöjet att behandla även barn. Vi finns här för hela familjen, samtliga generationer, som bor i Haninge kommun. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt. Därför erbjuder vi familjetider och barnpassning på kliniken. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt. Det mindre mer tid över till allt det andra roliga som man också vill hinna med.

I trygga händer

Hos oss kan du få upp till 5 års garanti på dina behandlingar. Du får ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling hos din tandläkare eller tandhygienist och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan. Med ett gemensamt journalsystem kan du enkelt besöka alla våra kliniker, vi finns från Järna i söder till Hallstavik i norr. Distriktstandvården har även en specialistklinik – vid behov av specialisttandvård får du en snabb remittering.

Distriktstandvården med några ord

Startade 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården, idag har vi 26 kliniker i Stockholm och Uppsala. Landets moderna och ledande tandvård, med tillgång till akut-, allmän-, specialist- samt estetisk tandvård. Barn och vuxna är välkomna till samtliga kliniker. Alla rum är försedda med tv-skärmar i taket för maximal avslappning under besöket. Distriktstandvården har öppet helger- och kvällar. Tillgänglighet är vår vision. Där du är, hittar du oss.

Teamet på kliniken i Handen hälsar dig välkommen

Boka en tid

Boka en tid online

Behandlingar på Handen

Tandvårdspersonalen på Handen

Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Jazmina Asplund Gonzalez
Jazmina Asplund Gonzalez Tandläkare
Joana Dos Santos Novo
Joana Dos Santos Novo Tandläkare
Malin Dahlström
Malin Dahlström Tandläkare
Max Hagh Shenas
Max Hagh Shenas Tandläkare
Serena Cabral
Serena Cabral Tandläkare
Aytac Aliyeva
Aytac Aliyeva Tandhygienist
Oksana Morgun
Oksana Morgun Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Vida Bahrehmand
Vida Bahrehmand Tandhygienist
Anne Matero
Anne Matero Tandsköterska
Annelie Bergfeldt
Annelie Bergfeldt Tandsköterska
Annette Jansson
Annette Jansson Tandsköterska
Cansel Taylan
Cansel Taylan Tandsköterska
Helena Ehrlich
Helena Ehrlich Tandsköterska
Jennie Holmström
Jennie Holmström Tandsköterska
Nina Boden Stensland
Nina Boden Stensland Tandsköterska
Sofia Sjösten
Sofia Sjösten Tandsköterska
Susanne Jakobsson
Susanne Jakobsson Tandsköterska
S S

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Så otroligt sympatiska, trevliga och duktiga! Man blir så väl omhändertagen! Uppskattar verkligen deras nytänkande också. Kunde verkligen inte varit mer nöjd!

Madeleine Olsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Riktigt bra bemötande. Trevlig och glad personal. Tycker att det är väldigt bra att man enkelt kan kryssa i om man är tandvårdsrädd när man bokar tid online.

Thomas Edvall

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Fina lokaler. Professionell, lugn och trevlig personal. Man känner sig alltid väl bemött och de förklarar pedagogiskt.

Kristina Holm

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Supertrevlig och professionell personal! Har varit där två ggr på en vecka nu för undersökning och lagning av hål. Min tandläkare Joans var väldigt duktig och pedagogisk genom att förklara varje steg hon gjorde för mig så jag kände mig lugn och trygg i hennes händer.
Första gången jag gått utanför Folktandvården och jag kommer definitivt tillbaka hit!🌟

Fredrik Öström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Trevligt bemötande. Snabb undersökning, så hon hann även med att ta bort tandsten.

Skicka meddelande