Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården i Handen! Högst upp i Najaden erbjuder vi allmän-, akut- och estetisk tandvård för barn och vuxna. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet samt fokus på patientens behov är vi det givna valet av tandvårdsklinik för dig som bor eller arbetar i Haninge.

Lustgas för den tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. På kliniken har vi även lustgas, som gör att du lättare kan slappna av och känna lugn i behandlingsstolen. Läs mer om lustgas här.

Familjetider och barnpassning

Till skillnad från många andra tandvårdskedjor har vi nöjet att även behandla barn. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt och därför erbjuder vi familjetider och barnpassning på kliniken. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Handen

Tandvårdspersonalen i Handen

Mahfuz Akhter
Mahfuz Akhter ST-Tandl Pedodonti
Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Bruna Suligoj
Bruna Suligoj Tandläkare
Carmen Camacho
Carmen Camacho Tandläkare
Jazmina Asplund Gonzalez
Jazmina Asplund Gonzalez Tandläkare
Joana Dos Santos Novo
Joana Dos Santos Novo Tandläkare
Karolina Berg
Karolina Berg Tandläkare
Malin Dahlström
Malin Dahlström Tandläkare
Serena Cabral
Serena Cabral Tandläkare
Oksana Morgun
Oksana Morgun Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Victoria Lundin
Victoria Lundin Tandhygienist
Algers Vata
Algers Vata Tandsköterska
Anne-Lie Iffland
Anne-Lie Iffland Tandsköterska
Annelie Bergfeldt
Annelie Bergfeldt Tandsköterska
Annette Jansson
Annette Jansson Tandsköterska
Bethel Zerfu
Bethel Zerfu Tandsköterska
Cansel Taylan
Cansel Taylan Tandsköterska
Jessica Lindström
Jessica Lindström Tandsköterska
Lein Hilwah
Lein Hilwah Tandsköterska
Natalie Minarji
Natalie Minarji Tandsköterska
Nina Boden
Nina Boden Tandsköterska
Pernilla Vangenmo
Pernilla Vangenmo Tandsköterska
Sofia Sjösten
Sofia Sjösten Tandsköterska
Sonja Najafi
Sonja Najafi Tandsköterska
Susanne Hansson
Susanne Hansson Tandsköterska
Susanne Jakobsson
Susanne Jakobsson Tandsköterska
Tayeba Ibrahimi
Tayeba Ibrahimi Tandsköterska
Jan Holmberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 veckor sedan

Stort tack Carmen Camacho för din arbetsinsats när jag kom akut för utdragning av min värkande och heltrasiga tand. Jag var otroligt nervös över att bedövningen inte skulle ta i hela tanden när ni ”grävde och bände” men jag kände faktisk ingen smärta alls under hela proceduren. Tack!
Stort Tack även till tandläkarassistenten som skickligt hjälpte mig att känna mig lugn men som jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på.

Ann Sant

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jag kom in akut med en hemsk tandvärk!! Fick komma till tandläkaren Joana do Santos! Vilken underbar proffsig tandläkare som fick mig att slappna av trots min rädsla, Hon var helt fantastisk på alla sätt samt tand sköterskan. Tack att jag fick bli behandlad av bästa Tandläkare jag varit hos på länge! Starkt rek. Ses snart igen! Muito obrigado!🫶🏻❤️👏🏼👏🏼👏🏼

Mikael Absalonsen

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Bra bemötande och väldigt duktiga på sitt jobb och jag blev överraskad av att en utav era medarbetare var så himla vacker och det gäller en utav era tandvårdshyginister.
Jag skulle säga att hon såg väldigt vacker ut men jag fick inte fram något ord och jag blev överraskad över att hon var så vacker så jag tappade ord.
Jag hoppas att hon tycker samma sak men annars så tycker jag att jag var en idiot som inte sa något till henne, hon var väldigt söt och vacker ut.
Hoppas att hon inte har en partner annars tycker jag att jag var en idiot som inte sa något till henne.

Gamze T

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Jag och mina barn är väldigt nöjda med vår erfarenhet på Distriktstandvården i Handen. Personalen är otroligt trevlig och vi känner oss verkligen trygga i deras händer!

Tanja Engla

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Så otroligt nöjd över bemötandet!
Lyhörda, gulliga och förstående.
Kom till er för att "bygga på" en liten/smal tand bredvid en framtand, där gluggen var större än den varit. Detta efter en skada på framtanden som blev lagad med hjälp av en krona. Sådan lättnad! Stort tack Serena & Pernilla!