Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din nya tandläkare Handen – högst upp i Najaden. Här erbjuder vi allt från allmän tandvård till akut- och estetisk tandvård. Barn och vuxna är lika välkomna till oss. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet samt fokus på patientens behov är vi det givna valet av tandvårdsklinik för dig som bor eller arbetar i Haninge!

Modern klinik i god anslutning till buss och pendeltåg

Hos Distriktstandvården Handen i Haninge har du nära till akuttandvård, allmän tandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen i Handen har lång erfarenhet av tandvård för vuxna och barn samt behandlingar av tandvårdsrädda. Med denna kompetens på en och samma klinik får du som patient en helhetsbehandling som passar just dig. Distriktstandvården Handen är en nybyggd tandvårdsklinik. Våra tandsköterskor, hygienister och tandläkare finns här för att tillgodose dina behov och önskemål. Lätt att hitta, sväng förbi efter jobbet eller när du får en lucka i vardagen.

Lustgas för den tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. På kliniken har vi även lustgas, som gör att du lättare kan slappna av och känna lugn i behandlingsstolen. Läs mer om lustgas här. I slutet av behandlingen ger vi dig råd om hur just du på bästa sätt ska ta hand om dina tänder mellan tandläkarbesöken hos oss. Vår omtänksamma tandvårdspersonal svarar på alla dina frågor och funderingar.

Familjetider och barnpassning

Till skillnad från många andra tandvårdskedjor har vi nöjet att behandla även barn. Vi finns här för hela familjen, samtliga generationer, som bor i Haninge kommun. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt. Därför erbjuder vi familjetider och barnpassning på kliniken. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt. Det mindre mer tid över till allt det andra roliga som man också vill hinna med.

I trygga händer

Hos oss kan du få upp till 5 års garanti på dina behandlingar. Du får ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling hos din tandläkare eller tandhygienist och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan. Med ett gemensamt journalsystem kan du enkelt besöka alla våra kliniker, vi finns från Järna i söder till Hallstavik i norr. Distriktstandvården har även en specialistklinik – vid behov av specialisttandvård får du en snabb remittering.

Distriktstandvården med några ord

Startade 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården, idag har vi 28 kliniker i Stockholm och Uppsala. Landets moderna och ledande tandvård, med tillgång till akut-, allmän-, specialist- samt estetisk tandvård. Barn och vuxna är välkomna till samtliga kliniker. Alla rum är försedda med tv-skärmar i taket för maximal avslappning under besöket. Distriktstandvården har öppet helger- och kvällar. Tillgänglighet är vår vision. Där du är, hittar du oss.

Teamet på kliniken i Handen hälsar dig välkommen

Boka en tid

Boka tid online

Behandlingar på Handen

Tandvårdspersonalen på Handen

Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Carmen Camacho
Carmen Camacho Tandläkare
Carola Strandell
Carola Strandell Tandläkare
Jazmina Asplund Gonzalez
Jazmina Asplund Gonzalez Tandläkare
Jenny Wirås
Jenny Wirås Tandläkare
Joana Dos Santos Novo
Joana Dos Santos Novo Tandläkare
Katty Ortega
Katty Ortega Tandläkare
Malin Dahlström
Malin Dahlström Tandläkare
Mikael Karlsson
Mikael Karlsson Tandläkare
Serena Cabral
Serena Cabral Tandläkare
Oksana Morgun
Oksana Morgun Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Vida Bahrehmand
Vida Bahrehmand Tandhygienist
Anne Matero
Anne Matero Tandsköterska
Annelie Bergfeldt
Annelie Bergfeldt Tandsköterska
Annette Jansson
Annette Jansson Tandsköterska
Boguslawa Stachowiak
Boguslawa Stachowiak Tandsköterska
Cansel Taylan
Cansel Taylan Tandsköterska
Catrin Karlsson Olsson
Catrin Karlsson Olsson Tandsköterska
Catrin Karlsson Olsson
Catrin Karlsson Olsson Tandsköterska
Helena Ehrlich
Helena Ehrlich Tandsköterska
Jennie Holmström
Jennie Holmström Tandsköterska
Jessica Lindström
Jessica Lindström Tandsköterska
Nina Boden Stensland
Nina Boden Stensland Tandsköterska
Sofia Sjösten
Sofia Sjösten Tandsköterska
Sonja Najafi
Sonja Najafi Tandsköterska
Susanne Jakobsson
Susanne Jakobsson Tandsköterska
N.R Zhao

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Gick till kliniken efter en tand hade gått sönder. Fick ett extremt bra bemötande av personal. Jag kände mig trygg hos de. Jag kommer garanterat gå tillbaka.

MC80

1 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Hade inflammation och fick en akut tid. Fick vänta 20 min extra innan jag blev inkallad. Efter dom hade rent gjort och behandlat. Så frågade jag efter antibiotika för inflammation. Men det fick jag inte. Och var tvungen att komma igen om det inte blev bättre. Men ge det två dagar. Släpper det so dom. Tjena efter tre dagar gick jag tillbaka. Och fick en till behandling för inflammation. Och jag frågade efter antibiotika. Och nej nej det behövs inte fick jag till svar. Har haft detta problem en gång tidigare. Varit på tandläkare på maria torget. Där har jag fått antibiotika. Och min inflammation har gått bort. Efter två dagar. Nu har det gått tre veckor och jag har fortfarande ont. Dom rekommendera två Alvedon och en iprem. Så kommer det att försvinna.

Det känns att dom inte vill ge antibiotika. Så man kan gå ditt fler gånger. Och öpnna plånboken och säga varsågod ta det ni behöver.

Rekommenderar inte direkt tandvården i handen

Ni är sämst. Sluta mjölka pengar. Hjälp till i stället

Koula vagavanidou

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Hej det var första gången jag var hos distriktstandvården i handen o blev väldigt nöjd med Susanne min tandhygienist..jag rekommenderar stort o hela min familj ska bli patienter där..

Roland Edström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Tandläkaren som ger ett fantastiskt bemötande och vård. Välj den, du blir jättenöjd!!😀😀

Wojciech Dobrowolski

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Jag och min fru fick varje gång mycket bra och trevligt bemötande hos tandläkaren Birke och tandsköterskan Jenny och vi rekomenderar de mycket varmt. Receptionen är alltid mycket trevlig också. 5 * så klart.