Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården i Handen! Högst upp i Najaden erbjuder vi allmän-, akut- och estetisk tandvård för barn och vuxna. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet samt fokus på patientens behov är vi det givna valet av tandvårdsklinik för dig som bor eller arbetar i Haninge.

Lustgas för den tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. På kliniken har vi även lustgas, som gör att du lättare kan slappna av och känna lugn i behandlingsstolen. Läs mer om lustgas här.

Familjetider och barnpassning

Till skillnad från många andra tandvårdskedjor har vi nöjet att även behandla barn. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt och därför erbjuder vi familjetider och barnpassning på kliniken. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Handen

Tandvårdspersonalen på Handen

Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Bruna Suligoj
Bruna Suligoj Tandläkare
Carmen Camacho
Carmen Camacho Tandläkare
Jazmina Asplund Gonzalez
Jazmina Asplund Gonzalez Tandläkare
Joana Dos Santos Novo
Joana Dos Santos Novo Tandläkare
Karolina Berg
Karolina Berg Tandläkare
Malin Dahlström
Malin Dahlström Tandläkare
Serena Cabral
Serena Cabral Tandläkare
Oksana Morgun
Oksana Morgun Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Vida Bahrehmand
Vida Bahrehmand Tandhygienist
Annelie Bergfeldt
Annelie Bergfeldt Tandsköterska
Annette Jansson
Annette Jansson Tandsköterska
Helena Ehrlich
Helena Ehrlich Tandsköterska
Jessica Lindström
Jessica Lindström Tandsköterska
Nina Boden Stensland
Nina Boden Stensland Tandsköterska
Pernilla Vangenmo
Pernilla Vangenmo Tandsköterska
Sofia Sjösten
Sofia Sjösten Tandsköterska
Sonja Najafi
Sonja Najafi Tandsköterska
Susanne Hansson
Susanne Hansson Tandsköterska
Susanne Jakobsson
Susanne Jakobsson Tandsköterska
Tayeba Ibrahimi
Tayeba Ibrahimi Tandsköterska
D

1 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Rekommenderar verkligen inte att man går hit. Troligtvis det mest oprofessionella bemötandet som jag har fått. Nummer ett är att tandläkaren ringer mig på måndag och vi går igenom det som vi ska göra, varpå hon går med på vad som ska göras. Nummer två är när vi väl har våran bestämda tandläkartid så minns hon inte hon har bokat in för tid eller att hon har pratat med mig i telefon? När jag visar i samtalshistoriken att hon har ringt mig så blånekar hon trots att jag ringer upp numret som kommer till just kliniken. Det vore absolut skillnad om man sa ”vi får se vad vi kan göra etc”, jag har full förståelse för det. Men jag tycker det känns sjukt otryggt att tandhygienisten även backar upp tandläkarens beteende? Och att ingen tycker det är konstigt att en tandläkare ringer upp sina patienter och ljuger om det. Men att avtala om något det är trots allt juridisk bindande, bestämma något och sedan avsätta två timmar för något när personen sedan ändrar sig och även ljuger om massa saker som man har bevis för är jätteoroväckande. Som patient vill man känna förtroende för stället man går till och därför måste jag säga att det här är helt fel ställe. Lycka till med er verksamhet :)

Vivi Olofsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Wow kan inte bli bättre 😄!!!
Världens bästa tandläkare som tar hänsyn till min "tandvårdsrädsla"!!!!
Lugn o fin behandling!!💖

Emily Bay

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Helt fantastiska! Jag lider av extrem tandläkarskräck men känner mig helt lugn, så himla goa tandläkare & tandsköterska som verkligen tar hand om en på alla sätt. Rekommenderar varmt att gå hit!!!

Suzanna Tallroth Lundgen

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Alla sköterskor samt tandläkaren jag träffat är fantastiskt trevliga, gulliga och det är ingen som ger en kritik för hur ens tänder är. Jag kan inte rekommendera dem tillräckligt!

Adam Schedvins

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Juana Dos Santos är fantastisk avslappnad sig själv och får en att känna sig trygg.
Så mycket att jag tom somnade med hennes händer i min mun :D