Din tandläkare i Handen

Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din nya tandläkare Handen – högst upp i Najaden. Här erbjuder vi allt från allmän tandvård till akut- och estetisk tandvård. Barn och vuxna är lika välkomna till oss. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet samt fokus på patientens behov är vi det givna valet av tandvårdsklinik för dig som bor eller arbetar i Haninge!

Modern klinik i god anslutning till buss och pendeltåg

Hos Distriktstandvården Handen i Haninge har du nära till akuttandvård, allmän tandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen i Handen har lång erfarenhet av tandvård för vuxna och barn samt behandlingar av tandvårdsrädda. Med denna kompetens på en och samma klinik får du som patient en helhetsbehandling som passar just dig. Distriktstandvården Handen är en nybyggd tandvårdsklinik. Våra tandsköterskor, hygienister och tandläkare finns här för att tillgodose dina behov och önskemål. Lätt att hitta, sväng förbi efter jobbet eller när du får en lucka i vardagen.

Lustgas för den tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. På kliniken har vi även lustgas, som gör att du lättare kan slappna av och känna lugn i behandlingsstolen. Läs mer om lustgas här. I slutet av behandlingen ger vi dig råd om hur just du på bästa sätt ska ta hand om dina tänder mellan tandläkarbesöken hos oss. Vår omtänksamma tandvårdspersonal svarar på alla dina frågor och funderingar.

Familjetider och barnpassning

Till skillnad från många andra tandvårdskedjor har vi nöjet att behandla även barn. Vi finns här för hela familjen, samtliga generationer, som bor i Haninge kommun. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt. Därför erbjuder vi familjetider och barnpassning på kliniken. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt. Det mindre mer tid över till allt det andra roliga som man också vill hinna med.

I trygga händer

Hos oss kan du få upp till 5 års garanti på dina behandlingar. Du får ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling hos din tandläkare eller tandhygienist och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan. Med ett gemensamt journalsystem kan du enkelt besöka alla våra kliniker, vi finns från Järna i söder till Hallstavik i norr. Distriktstandvården har även en specialistklinik – vid behov av specialisttandvård får du en snabb remittering.

Distriktstandvården med några ord

Startade 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården, idag finns vi på 17 ställen i Stockholms län. Landets moderna och ledande tandvård, med tillgång till akut-, allmän-, specialist- samt estetisk tandvård. Barn och vuxna är välkomna till samtliga kliniker. Alla rum är försedda med tv-skärmar i taket för maximal avslappning under besöket. Distriktstandvården har öppet helger- och kvällar. Tillgänglighet är vår vision. Där du är, hittar du oss.

Teamet på kliniken i Handen hälsar dig välkommen

Boka en tid

Boka en tid online

Behandlingar på Handen

Tandvårdspersonalen på Handen

Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Jazmina Gonzalez Asplund
Jazmina Gonzalez Asplund Tandläkare
Joana Dos Santos Novo
Joana Dos Santos Novo Tandläkare
Malin Dahlström
Malin Dahlström Tandläkare
Sofia Björnfot Holmström
Sofia Björnfot Holmström Tandläkare
Oksana Morgun
Oksana Morgun Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Anne Matero
Anne Matero Tandsköterska
Annette Jansson
Annette Jansson Tandsköterska
Emelie Kinn
Emelie Kinn Tandsköterska
Helena Ehrlich
Helena Ehrlich Tandsköterska
Jennie Holmström
Jennie Holmström Tandsköterska
Lena Hedenstedt
Lena Hedenstedt Tandsköterska
Maja Duric
Maja Duric Tandsköterska
Mikaela Andersson
Mikaela Andersson Tandsköterska
Nina Boden Stensland
Nina Boden Stensland Tandsköterska
Susanne Jakobsson
Susanne Jakobsson Tandsköterska
Aydan Yuksel

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Fantastiska människor!
Är extremt tandvårdsrädd ...har alltid haft besvär med mina tänder men aldrig vågat ta tag i det... alltid sökt akut hos olika tandläkare som aldrig tagit sig tid och hjälpt mig på riktigt!!!
Sökte akuttid åkte från Sollentuna till distriktstandvården Handen...har aldrig tidigare känt mig så trygg hos en tandläkare som hos bästa Jasmin och Helena!
Äntligen vill jag gå till tandläkaren och vinna över min rädsla...
Tack för att ni finns ❤️

Esmeralda Worland

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Jag gick på deras klinik i handen, super trevlig personal verkligen snälla och roliga tjejer!

Gonzalo Gutierrez

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jag är jätte nöjd .Tandläkaren Jasmin är proffs och kan sin sak.Jag kan varmt rekomendera Distriktanvården!

emil rytinki

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

5/5 helt klart dem bästa inom tankvård

Anja Nilsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Fick snabbt och effektivt besök och tips hur jag fortsatt kan sköta mina tänder. Trevliga!

Skicka meddelande

Ring oss på 08‑22 22 22 Ring Upp