Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din nya tandläkare Handen – högst upp i Najaden. Här erbjuder vi allt från allmän tandvård till akut- och estetisk tandvård. Barn och vuxna är lika välkomna till oss. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet samt fokus på patientens behov är vi det givna valet av tandvårdsklinik för dig som bor eller arbetar i Haninge!

Modern klinik i god anslutning till buss och pendeltåg

Hos Distriktstandvården Handen i Haninge har du nära till akuttandvård, allmän tandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen i Handen har lång erfarenhet av tandvård för vuxna och barn samt behandlingar av tandvårdsrädda. Med denna kompetens på en och samma klinik får du som patient en helhetsbehandling som passar just dig. Distriktstandvården Handen är en nybyggd tandvårdsklinik. Våra tandsköterskor, hygienister och tandläkare finns här för att tillgodose dina behov och önskemål. Lätt att hitta, sväng förbi efter jobbet eller när du får en lucka i vardagen.

Lustgas för den tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. På kliniken har vi även lustgas, som gör att du lättare kan slappna av och känna lugn i behandlingsstolen. Läs mer om lustgas här. I slutet av behandlingen ger vi dig råd om hur just du på bästa sätt ska ta hand om dina tänder mellan tandläkarbesöken hos oss. Vår omtänksamma tandvårdspersonal svarar på alla dina frågor och funderingar.

Familjetider och barnpassning

Till skillnad från många andra tandvårdskedjor har vi nöjet att behandla även barn. Vi finns här för hela familjen, samtliga generationer, som bor i Haninge kommun. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt. Därför erbjuder vi familjetider och barnpassning på kliniken. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt. Det mindre mer tid över till allt det andra roliga som man också vill hinna med.

I trygga händer

Hos oss kan du få upp till 5 års garanti på dina behandlingar. Du får ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling hos din tandläkare eller tandhygienist och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan. Med ett gemensamt journalsystem kan du enkelt besöka alla våra kliniker, vi finns från Järna i söder till Hallstavik i norr. Distriktstandvården har även en specialistklinik – vid behov av specialisttandvård får du en snabb remittering.

Distriktstandvården med några ord

Startade 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården, idag har vi 30 kliniker i Stockholm och Uppsala. Landets moderna och ledande tandvård, med tillgång till akut-, allmän-, specialist- samt estetisk tandvård. Barn och vuxna är välkomna till samtliga kliniker. Alla rum är försedda med tv-skärmar i taket för maximal avslappning under besöket. Distriktstandvården har öppet helger- och kvällar. Tillgänglighet är vår vision. Där du är, hittar du oss.

Teamet på kliniken i Handen hälsar dig välkommen

Boka en tid

Boka tid online

Behandlingar på Handen

Tandvårdspersonalen på Handen

Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Bruna Suligoj
Bruna Suligoj Tandläkare
Carmen Camacho
Carmen Camacho Tandläkare
Jazmina Asplund Gonzalez
Jazmina Asplund Gonzalez Tandläkare
Joana Dos Santos Novo
Joana Dos Santos Novo Tandläkare
Karolina Berg
Karolina Berg Tandläkare
Malin Dahlström
Malin Dahlström Tandläkare
Serena Cabral
Serena Cabral Tandläkare
Oksana Morgun
Oksana Morgun Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Vida Bahrehmand
Vida Bahrehmand Tandhygienist
Annelie Bergfeldt
Annelie Bergfeldt Tandsköterska
Annette Jansson
Annette Jansson Tandsköterska
Helena Ehrlich
Helena Ehrlich Tandsköterska
Jessica Lindström
Jessica Lindström Tandsköterska
Nina Boden Stensland
Nina Boden Stensland Tandsköterska
Pernilla Vangenmo
Pernilla Vangenmo Tandsköterska
Sofia Sjösten
Sofia Sjösten Tandsköterska
Sonja Najafi
Sonja Najafi Tandsköterska
Susanne Hansson
Susanne Hansson Tandsköterska
Susanne Jakobsson
Susanne Jakobsson Tandsköterska
Tayeba Ibrahimi
Tayeba Ibrahimi Tandsköterska
D

1 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Rekommenderar verkligen inte att man går hit. Troligtvis det mest oprofessionella bemötandet som jag har fått. Nummer ett är att tandläkaren ringer mig på måndag och vi går igenom det som vi ska göra, varpå hon går med på vad som ska göras. Nummer två är när vi väl har våran bestämda tandläkartid så minns hon inte hon har bokat in för tid eller att hon har pratat med mig i telefon? När jag visar i samtalshistoriken att hon har ringt mig så blånekar hon trots att jag ringer upp numret som kommer till just kliniken. Det vore absolut skillnad om man sa ”vi får se vad vi kan göra etc”, jag har full förståelse för det. Men jag tycker det känns sjukt otryggt att tandhygienisten även backar upp tandläkarens beteende? Och att ingen tycker det är konstigt att en tandläkare ringer upp sina patienter och ljuger om det. Men att avtala om något det är trots allt juridisk bindande, bestämma något och sedan avsätta två timmar för något när personen sedan ändrar sig och även ljuger om massa saker som man har bevis för är jätteoroväckande. Som patient vill man känna förtroende för stället man går till och därför måste jag säga att det här är helt fel ställe. Lycka till med er verksamhet :)

Suzanna Tallroth Lundgen

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Alla sköterskor samt tandläkaren jag träffat är fantastiskt trevliga, gulliga och det är ingen som ger en kritik för hur ens tänder är. Jag kan inte rekommendera dem tillräckligt!

Adam Schedvins

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Juana Dos Santos är fantastisk avslappnad sig själv och får en att känna sig trygg.
Så mycket att jag tom somnade med hennes händer i min mun :D

Claudette Vityszin Sundin

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag är väldigt nöjd med Distriktstandvården på Handen. Susanna Nilsson är en enastående tandhygienist!

Marie Lo Martire

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Alltid så trevliga och hjälpsamma,trots min fasa för tandläkare så går det nästan som en dans här : )