Din tandläkare i Handen

Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din nya tandläkare Handen – högst upp i Najaden. Här erbjuder vi allt från allmän tandvård till akut- och estetisk tandvård. Barn och vuxna är lika välkomna till oss. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet samt fokus på patientens behov är vi det givna valet av tandvårdsklinik för dig som bor eller arbetar i Haninge!

Modern klinik i god anslutning till buss och pendeltåg

Hos Distriktstandvården Handen i Haninge har du nära till akuttandvård, allmän tandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen i Handen har lång erfarenhet av tandvård för vuxna och barn samt behandlingar av tandvårdsrädda. Med denna kompetens på en och samma klinik får du som patient en helhetsbehandling som passar just dig. Distriktstandvården Handen är en nybyggd tandvårdsklinik. Våra tandsköterskor, hygienister och tandläkare finns här för att tillgodose dina behov och önskemål. Lätt att hitta, sväng förbi efter jobbet eller när du får en lucka i vardagen.

Lustgas för den tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. På kliniken har vi även lustgas, som gör att du lättare kan slappna av och känna lugn i behandlingsstolen. Läs mer om lustgas här. I slutet av behandlingen ger vi dig råd om hur just du på bästa sätt ska ta hand om dina tänder mellan tandläkarbesöken hos oss. Vår omtänksamma tandvårdspersonal svarar på alla dina frågor och funderingar.

Familjetider och barnpassning

Till skillnad från många andra tandvårdskedjor har vi nöjet att behandla även barn. Vi finns här för hela familjen, samtliga generationer, som bor i Haninge kommun. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt. Därför erbjuder vi familjetider och barnpassning på kliniken. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt. Det mindre mer tid över till allt det andra roliga som man också vill hinna med.

I trygga händer

Hos oss kan du få upp till 5 års garanti på dina behandlingar. Du får ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling hos din tandläkare eller tandhygienist och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan. Med ett gemensamt journalsystem kan du enkelt besöka alla våra kliniker, vi finns från Järna i söder till Hallstavik i norr. Distriktstandvården har även en specialistklinik – vid behov av specialisttandvård får du en snabb remittering.

Distriktstandvården med några ord

Startade 2010 då vi övertog 10 kliniker från Folktandvården, idag har vi 26 kliniker i Stockholm och Uppsala. Landets moderna och ledande tandvård, med tillgång till akut-, allmän-, specialist- samt estetisk tandvård. Barn och vuxna är välkomna till samtliga kliniker. Alla rum är försedda med tv-skärmar i taket för maximal avslappning under besöket. Distriktstandvården har öppet helger- och kvällar. Tillgänglighet är vår vision. Där du är, hittar du oss.

Teamet på kliniken i Handen hälsar dig välkommen

Boka en tid

Boka en tid online

Behandlingar på Handen

Tandvårdspersonalen på Handen

Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Carmen Camacho
Carmen Camacho Tandläkare
Jazmina Asplund Gonzalez
Jazmina Asplund Gonzalez Tandläkare
Joana Dos Santos Novo
Joana Dos Santos Novo Tandläkare
Malin Dahlström
Malin Dahlström Tandläkare
Serena Cabral
Serena Cabral Tandläkare
Aytac Aliyeva
Aytac Aliyeva Tandhygienist
Oksana Morgun
Oksana Morgun Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Vida Bahrehmand
Vida Bahrehmand Tandhygienist
Anne Matero
Anne Matero Tandsköterska
Annelie Bergfeldt
Annelie Bergfeldt Tandsköterska
Annette Jansson
Annette Jansson Tandsköterska
Annie Larsson
Annie Larsson Tandsköterska
Cansel Taylan
Cansel Taylan Tandsköterska
Catrin Karlsson Olsson
Catrin Karlsson Olsson Tandsköterska
Catrin Karlsson Olsson
Catrin Karlsson Olsson Tandsköterska
Helena Ehrlich
Helena Ehrlich Tandsköterska
Jennie Holmström
Jennie Holmström Tandsköterska
Jessica Lindström
Jessica Lindström Tandsköterska
Nina Boden Stensland
Nina Boden Stensland Tandsköterska
Sofia Sjösten
Sofia Sjösten Tandsköterska
Susanne Jakobsson
Susanne Jakobsson Tandsköterska
Koros ir

1 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Jag bokade tid hos Distriktstandvården i Handen 2020-07-10 kl 8 och jag blev dålig kvällen innan och kl 6 håller på svimma och ringde 112 och kom ambulans.
8 ringde någon från Distriktstandvården Handen och jag berättar jag vinterkräksjuka och ringde 112 och därför kunde inte komma och ni kan se på min sjukvårdsjournal, men de sa; ändå måste du betala 500:- och skickade faktura till mig .
Jag anser att om man kan inte ha hänsyn till patientens situation och hälsa kan inte jobba genom vård.

41Acke

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Nya fräscha lokaler. Trevligt och proffsigt bemötande. Var här med tonåringen men kommer nog byta hit själv också.

Lene Dellevik

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Fantastis personal, hjälpsamma och ger grym info om allt man behöver veta från besöket till betalning. Vi har nu valt att hela familjen ska gå här då en av oss har grym tandläkarskräck och fick ändå en positiv bild av allt!! Verkligen högsta betyg från oss. 😊

S S

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Så otroligt sympatiska, trevliga och duktiga! Man blir så väl omhändertagen! Uppskattar verkligen deras nytänkande också. Kunde verkligen inte varit mer nöjd!

Madeleine Olsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Riktigt bra bemötande. Trevlig och glad personal. Tycker att det är väldigt bra att man enkelt kan kryssa i om man är tandvårdsrädd när man bokar tid online.

Skicka meddelande