Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården i Handen! Högst upp i Najaden erbjuder vi allmän-, akut- och estetisk tandvård för barn och vuxna. Ett nära samarbete med våra specialistkliniker möjliggör snabba remisser vid behov, eller konsultation via telefon. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet samt fokus på patientens behov är vi det givna valet av tandvårdsklinik för dig som bor eller arbetar i Haninge.

Lustgas för den tandvårdsrädda

Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar och hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. På kliniken har vi även lustgas, som gör att du lättare kan slappna av och känna lugn i behandlingsstolen. Läs mer om lustgas här.

Familjetider och barnpassning

Till skillnad från många andra tandvårdskedjor har vi nöjet att även behandla barn. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt och därför erbjuder vi familjetider och barnpassning på kliniken. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Handen

Tandvårdspersonalen i Handen

Birke Beuttenmuller
Birke Beuttenmuller Tandläkare
Bruna Suligoj
Bruna Suligoj Tandläkare
Carmen Camacho
Carmen Camacho Tandläkare
Jazmina Asplund Gonzalez
Jazmina Asplund Gonzalez Tandläkare
Joana Dos Santos Novo
Joana Dos Santos Novo Tandläkare
Karolina Berg
Karolina Berg Tandläkare
Malin Dahlström
Malin Dahlström Tandläkare
Serena Cabral
Serena Cabral Tandläkare
Oksana Morgun
Oksana Morgun Tandhygienist
Susanna Nilsson
Susanna Nilsson Tandhygienist
Victoria Lundin
Victoria Lundin Tandhygienist
Vida Bahrehmand
Vida Bahrehmand Tandhygienist
Anne-Lie Iffland
Anne-Lie Iffland Tandsköterska
Annelie Bergfeldt
Annelie Bergfeldt Tandsköterska
Annette Jansson
Annette Jansson Tandsköterska
Bethel Zerfu
Bethel Zerfu Tandsköterska
Cansel Taylan
Cansel Taylan Tandsköterska
Helena Ehrlich
Helena Ehrlich Tandsköterska
Jessica Lindström
Jessica Lindström Tandsköterska
Lein Hilwah
Lein Hilwah Tandsköterska
Natalie Minarji
Natalie Minarji Tandsköterska
Nina Boden
Nina Boden Tandsköterska
Pernilla Vangenmo
Pernilla Vangenmo Tandsköterska
Sofia Sjösten
Sofia Sjösten Tandsköterska
Sonja Najafi
Sonja Najafi Tandsköterska
Susanne Hansson
Susanne Hansson Tandsköterska
Susanne Jakobsson
Susanne Jakobsson Tandsköterska
Tayeba Ibrahimi
Tayeba Ibrahimi Tandsköterska
ashley ricking

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jag är barnsligt rädd för tandläkaren trots att jag är 30 år. Jag har vägrat tandläkaren i 10 år men nu vart jag tvungen att söka hjälp. Och jag måste säga att jag kände mig väl omhändertagen och dem gjorde allt för att jag skulle känna mig lugn. Jag är Otroligt tacksam och Väldigt nöjd.

Gina Roumelioti

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Pga min tandläkarfobi undviker jag i största möjliga mån att besöka en tandläkare. Igår blev jag dock tvungen och vill bara dela med mig om hur fint bemött jag blev av Joanna. Hon klarade av mitt problem proffsigt , utan smärta och min ångest uteblev.Stort Tack!

Saga Åsbrink

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Rekommenderar starkt! Jag har tandläkarskräck och hade mitt första besök hos Distriktstandvården idag. De var otroligt trevliga, snälla och pedagogiska vilket gjorde att jag kände mig väldigt trygg.

Maria Carlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Verkar äntligen ha hittat en bra tandläkare som är lugn och försiktig. Tandläkarbesöket idag gick jättebra och jag har bokat en ny tid trots min tandläkarskräck. Kommer aldrig vilja gå till nån annan igen.

Nicole savalle

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Jag är så rädd för tandläkaren att jag bokstavligen är svimfärdig och har ångest i flera dagar innan, har varit hos er två gånger och träffat Joana och hon är helt underbar! Hon gör att mycket av ångesten släpper. Uppskattar det verkligen !Verkligen den bästa tandläkaren jag har träffat.