Vi har två kliniker på Hisingen. Vilken väljer du?

Distriktstandvården har en klinik på Wieselgrensplatsen 29 och en klinik på Herkulesgatan 1D . Båda klinikerna erbjuder komplett tandvård för dig som är i behov av tandvård. Vilken klinik vill du boka en tid på?
Vi har två kliniker på Hisingen. Vilken väljer du?

Distriktstandvården på Hisingen

Vi har två kliniker på Hisingen och är det självklara valet för dig som bor eller jobbar på Hisingen. Oavsett vilken tandvård du är i behov av så kan du enkelt boka en tid online, eller ringa oss på 031-14 20 00.

Lättillgänglig tandvård

Distriktstandvården finns på två platser på Hisingen. Vi finns på Wieselgrensplatsen 29 vid spårvagnshållplatsen Wieselgrensplatsen och på Herkulesgatan 1D vid spårvagnshållplatsen Hjalmar Brantingsplatsen. Här hjälper vi dig med alla behandlingar inom tandvård. Välj den klinik som ligger närmast, eller den som har en ledig tid när det passar dig.

Läs mer om Distriktstandvården Wieselgrensplatsen
Läs mer om Distriktstandvården Kvillebäcken

Dela upp betalningen med Klarna

På samtliga kliniker erbjuder vi olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Du kan antingen betala efter löning, eller dela upp betalningen över flera månader. Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Riktigt schyssta garantier

En extra trygghet för dig är att du alltid har förmånliga garantier på dina behandlingar hos oss. Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda dig riktigt schyssta garantier.

Om Distriktstandvården

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med 39 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar dig för allmän-, akut- och estetisk tandvård. Välkommen!