Holländargatan flyttar – men bara en liten bit

Kliniken på Holländargatan 21 har flyttat till Sveavägen 62. Hela personalstyrkan arbetar nu på nya adressen och du som patient överförs automatiskt. Alla uppgifter om nya kliniken kommer stå i framtida bokningsbekräftelser och kallelser.
Holländargatan flyttar – men bara en liten bit <span class="smiley">•</span>

Information till dig som patient på Holländargatan

Den 17 maj flyttade Holländargatan till en annan adress precis i närheten. Anledningen är att fastighetsägaren ska göra om hela huset till lägenheter. Den nya adressen är Sveavägen 62, precis ovanför butiken Naturkompaniet.

Du flyttar med automatiskt

När vi fick reda på att vi var tvungna att flytta ut så ville vi göra övergången så smidig som möjligt för dig som patient. Därför öppnade vi en klinik bara ett stenkast bort och du som patient följer med helt automatiskt – du behöver inte göra någonting.

Har du en tid bokad efter 17 maj?

Om du har fått en tid på Holländargatan som ligger efter 17 maj så ska du istället komma till kliniken på Sveavägen. Din tid finns självklart kvar. Du träffar samma team som vanligt.

Personalen flyttar med

Hela personalstyrkan som du brukar möta på kliniken på Holländargatan har flyttat med. Allt kommer alltså vara precis som vanligt, fast på en annan adress.

Information om kliniken på Sveavägen

Kliniken ligger mitt i Stockholm city på Sveavägen 62. Vi finns på plan 2, precis ovanför butiken Naturkompaniet. Portkoden är 5522. Hit kommer du enkelt med tunnelbana, kliv av vid Hötorget eller Rådmansgatan. Denna information får du även i dina framtida bokningsbekräftelser och kallelser. Vill du läsa mer om kliniken? Klicka här

Frågor eller funderingar?

Ring 08-10 41 42 eller mejla hollandargatan@distriktstandvarden.se så ska vi göra vårt bästa för att besvara dina frågor.