Pär Fugelstad, nischtandläkare, Holländargatan 21A

BOKA DENNA BEHANDLARE

Utbildning

Pär Fugelstad föddes 1957 och är uppvuxen i Stockholm. Pär utbildade sig till tandläkare på Tandläkarhögskolan i Huddinge. År 1983 i januari hade Pär tandläkarlegitimation både i Sverige och i Finland.

Karriär

I startgroparna av karriären arbetade Pär som tandläkare i Finland. Under ett års tid provade han att arbeta både kommunalt och privat. Sedan var det dags att återvända till Sverige igen! Pär började hos Folktandvården i Kallhäll (där Distriktstandvården idag har en klinik!). Under några års tid arbetade han hos Folktandvården i ibland annat Viksjö, Jakobsberg och Jordbro.

Sen var det dags att prova något nytt! 1988 startade Pär Fugelstad en praktik tillsammans med en tandsköterska och en tandhygienist. I Farsta centrum kunde man nu hitta Farsta Tandvårds Team AB. Efter 12 år anslöts kliniken till Praktikertjänst där Pär fortsatte att arbeta som klinikchef t.o.m. 2019. Under sin tid som verksam tandläkare i Farsta hann han bygga ytterligare en praktik och utökade tandvårdsutbudet i södra delen av Stockholm.

Pär Fugelstad har arbetat en hel del med protetik och implantat genom åren. Han har även gedigen utbildning, kunskap och erfarenhet när det kommer till antiapnéskenor (snarkskenor) och är certifierad att utföra denna typ av behandling på patienter.

Börjar hos Distriktstandvården

Under våren 2019 började Pär Fugelstad att arbeta hos oss på Distriktstandvården, på Holländargatan 21A i centrala Stockholm. Hit välkomnas patienter på remiss från ordinarie tandläkare för utredning av snarkbesvär.

Fråga tandläkaren

Undrar du över något du inte hittar svar på är du välkommen att ställa din fråga här.

Vi förbehåller oss rätten att publicera din fråga på vår webbsida. Vi visar aldrig ditt fullständiga namn eller e-postadress.