Tandläkare i city Holländargatan 21

Centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. Hela familjen är välkommen till vår klinik. Vi erbjuder allt från allmäntandvård till akuttandvård. Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din tandläkare på Holländargatan 21A.

Distriktstandvården tar över kliniken

Hos Distriktstandvården Holländargatan 21A får du toppmodern tandvård i en trevlig miljö högst upp i huset med utsikt över takåsarna. Tandläkarparet Björn och Maria Gottsta, som bedrivit tandläkarklinik i flera år, har sedan 2015 överlåtit kliniken till Distriktstandvården. De arbetar själva kvar på kliniken de en gång startade, nu en del av Distriktstandvården.

Våra tandläkarteam har lång erfarenhet av allmäntandvård och du som varit patient hos tandläkarna Gottsta kommer även fortsättningsvis erhålla tandvård av högsta kvalité. Här välkomnas du in i en mysig atmosfär, där vardagsrumskänsla blandas med den moderna tekniken. Avancerad utrustning möjliggör lyckade resultat och det personliga bemötandet gör att du kan känna dig riktigt trygg hos oss. Vi har ett tätt och givande samarbete med kliniken på Drottninggatan 65 och vår specialistklinik på Artillerigatan 93. Med denna kompetens på flera kliniker i närheten till varandra får du som patient en helhetsbehandling som passar just dig.

Smärtfritt med The Wand

På kliniken finns tillgång till den populära bedövningstekniken Wand. Många patienter uppskattar den mycket tunna kanylen och känslan av att inte bli bedövad i tungan och kinderna. Perfekt metod för den tandvårdsrädda. Meddela gärna innan besöket att du är intresserad av Wand – den smärtfria bedövningen.

Distriktstandvården i korthet

Distriktstandvården erbjuder tandvård i hela Stockholms län, från Hallstavik i norr till Järna i söder. Samtliga kliniker erbjuder allmän-, akut- samt estetiskt tandvård. Med en egen specialistklinik kan vi även ordna snabba remisser för patienter med specialbehov. Upp till 5 års garanti på dina behandlingar till bra pris. Inför behandling får du ett skriftligt kostnadsförslag och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Välkomna till oss!

Boka en tid online

Behandlingar på Holländargatan 21

Tandvårdspersonalen på Holländargatan 21

Björn Gottsta
Björn Gottsta Tandläkare
Katarina Berti
Katarina Berti Tandläkare
Maria Gottsta
Maria Gottsta Tandläkare
Camilla Norrby
Camilla Norrby Tandhygienist
Helena Wallmark
Helena Wallmark Tandsköterska
Pia Henriksson
Pia Henriksson Tandsköterska
Sonya Quisbert
Sonya Quisbert Tandsköterska
Vanessa Astorga Ricra
Vanessa Astorga Ricra Tandsköterska
Renc Sadiki

3 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Bra tandvårdsklinik. Trevliga personaler

Istvan G. Pusztai

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Joanna Constantinescu

4 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Birgitta Hansson

4 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Maria Björk

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Ring oss på 08-22 22 22 Ring Upp