Viktig information till dig som är patient på Holländargatan

Den 17 maj kommer vår klinik att flytta – men bara ett stenkast bort till Sveavägen 62. Verksamheten håller igång ända till flytten, efter 17 maj besöker du oss på Sveavägen istället. Hela personalstyrkan följer med och du som patient flyttar automatiskt med också! Vill du veta mer? Klicka här

Tandvård på Holländargatan

Kliniken är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. Hela familjen är välkommen till vår klinik på Holländargatan 21A. Vi erbjuder allt från allmäntandvård till akuttandvård. Här arbetar också nischtandläkare i bettfysiologi som hjälper dig som har ansiktssmärta och käkledsbesvär. Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din tandläkare på Holländargatan 21A.

Distriktstandvården, tandvård i Stockholm city

Hos Distriktstandvården Holländargatan 21A får du bra tandvård i en trevlig miljö högst upp i huset med utsikt över takåsarna. Våra tandläkarteam har lång erfarenhet av allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Avancerad utrustning möjliggör lyckade resultat och det personliga bemötandet gör att du känner dig trygg hos oss. Vi har ett tätt och givande samarbete med kliniken på Drottninggatan 65 och vår specialistklinik på Artillerigatan 93.

Har du besvär med käklederna eller bettet?

På kliniken arbetar Cecilia Falkerheim-Bark, allmäntandläkare samt nischtandläkare i bettfysiologi. Hon utreder och behandlar patienters ansiktssmärta och käkledsbesvär. Upplever du knäppningar och upphakningar i käkleden? Har du svårt att gapa stort, eller gör det ont när du gapar eller tuggar? Har du ofta värk i huvud, tänder eller ansikte? Då är du välkommen för en utredning hos Cecilia Falkerheim-Bark. Du kan antingen komma på remiss från din ordinarie tandläkare eller boka en tid direkt via kliniken.

Detta besök är fokuserat på att få en helhetsbild av dig som lider av bett- eller käkproblem. Vi kikar på sjukdoms- och medicinbilden samt symptom från övriga delar av kroppen. Därefter undersöker tandläkaren tänder, muskler och leder samt mäter hur bra du kan röra käkarna och hur tänderna passar ihop. Slutligen går vi igenom vad som kan vara orsakerna till dina besvär och vilken behandling som rekommenderas. Du delges även ett kostnadsförslag för fortsatt behandling.

Besöket tar ungefär en timme och kostar runt 2685 kronor. Kostnad för röntgen kan tillkomma.

Vilka är Distriktstandvården?

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor och har även kliniker i Uppsala och på Åland. Vi välkomnar barn och vuxna och erbjuder komplett tandvård. Allt från regelbundna undersökningar till avancerade behandlingar. Vid behov remitterar vi till vår specialistklinik på Gärdet.

Välkomna till oss!

Boka tid online

Behandlingar på Holländargatan 21

Tandvårdspersonalen på Holländargatan 21

Cecilia Falkerheim-Bark
Cecilia Falkerheim-Bark Tandläkare
Katarina Berti
Katarina Berti Tandläkare
Maria Hugander
Maria Hugander Tandläkare
Suha Ashraf
Suha Ashraf Tandläkare
Batol Hedström
Batol Hedström Tandhygienist
Renata Janik
Renata Janik Tandhygienist
Sara Bahedh
Sara Bahedh Tandhygienist
Anna Sjöström
Anna Sjöström Tandsköterska
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Gudrun Lingebrand
Gudrun Lingebrand Tandsköterska
Jude Juayan
Jude Juayan Tandsköterska
Maja Duric
Maja Duric Tandsköterska
Marija Brosnaka
Marija Brosnaka Tandsköterska
Renée Nyblæus

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Väldigt bra service och proffsigt bemötande! Är nöjd med både tandläkare och tandhygienist som verkligen bryr sig om min tandvård.

VivaLaGryffindor

5 utav 5 stjärnor

skriven för en månad sedan

Inga klagomål. Servicen var både god och trevlig. Miljön var mysig (om det är rätt ord)
Och en bonu för att tandläkaren var trevlig att konversera med.

Emilio Dermani

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Denna klinik är så bra och dess personal så duktig att 5 stjärnor känns som för lågt betyg. Tandläkarna är mycket proffsiga, mycket trevliga och mycket villiga att hjälpa till patienter som inte haft tidigare bra erfarenheter (som mig själv) att överkomma oron om att ta sig till tandläkaren, för att inte säga något om själva betjäningen som är top-notch.

Jag rekommenderar starkt denna klinik och har redan bokat mitt nästa besök om sex månader som en del av en nyetablerad rutin att besöka tandläkaren två gånger om året.

Som sagt, rekommenderas starkt och tydligt :-D

Melina Bozioti

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Tryggt och tydligt vad som ska göras, inte allt för dyrt.

Birgitta Löfkvist

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Lätt att boka tid. Trevlig och professionell personal 👌