Tandläkare i Stockholm city, Holländargatan 21

Kliniken är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. Hela familjen är välkommen till vår klinik på Holländargatan 21A. Vi erbjuder allt från allmäntandvård till akuttandvård. Här arbetar också nischtandläkare i bettfysiologi som hjälper dig som har ansiktssmärta och käkledsbesvär. Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din tandläkare på Holländargatan 21A.

Distriktstandvården, tandvård i Stockholm city

Hos Distriktstandvården Holländargatan 21A får du bra tandvård i en trevlig miljö högst upp i huset med utsikt över takåsarna. Våra tandläkarteam har lång erfarenhet av allmäntandvård, akuttandvård och estetisk tandvård. Avancerad utrustning möjliggör lyckade resultat och det personliga bemötandet gör att du känner dig trygg hos oss. Vi har ett tätt och givande samarbete med kliniken på Drottninggatan 65 och vår specialistklinik på Artillerigatan 93.

Har du besvär med käklederna eller bettet?

På kliniken arbetar Cecilia Falkerheim-Bark, allmäntandläkare samt nischtandläkare i bettfysiologi. Hon utreder och behandlar patienters ansiktssmärta och käkledsbesvär. Upplever du knäppningar och upphakningar i käkleden? Har du svårt att gapa stort, eller gör det ont när du gapar eller tuggar? Har du ofta värk i huvud, tänder eller ansikte? Då är du välkommen för en utredning hos Cecilia Falkerheim-Bark. Du kan antingen komma på remiss från din ordinarie tandläkare eller boka en tid direkt via kliniken.

Detta besök är fokuserat på att få en helhetsbild av dig som lider av bett- eller käkproblem. Vi kikar på sjukdoms- och medicinbilden samt symptom från övriga delar av kroppen. Därefter undersöker tandläkaren tänder, muskler och leder samt mäter hur bra du kan röra käkarna och hur tänderna passar ihop. Slutligen går vi igenom vad som kan vara orsakerna till dina besvär och vilken behandling som rekommenderas. Du delges även ett kostnadsförslag för fortsatt behandling.

Besöket tar ungefär en timme och kostar runt 2685 kronor. Kostnad för röntgen kan tillkomma.

Distriktstandvården i korthet

Distriktstandvården finns på 23 ställen i Stockholms län, inklusive en klinik på Åland, samt en mobil tandvårdsenhet. Samtliga kliniker erbjuder allmän-, akut- samt estetiskt tandvård. Med en egen specialistklinik kan vi även ordna snabba remisser för patienter med specialbehov. Upp till 5 års garanti på dina behandlingar till bra pris. Inför behandling får du ett skriftligt kostnadsförslag och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Välkomna till oss!

Boka en tid online

Behandlingar på Holländargatan 21

Tandvårdspersonalen på Holländargatan 21

Cecilia Falkerheim-Bark
Cecilia Falkerheim-Bark Tandläkare
Hifi Jumaa
Hifi Jumaa Tandläkare
Katarina Berti
Katarina Berti Tandläkare
Maria Hugander
Maria Hugander Tandläkare
Pär Fugelstad
Pär Fugelstad Tandläkare
Drandafile Rrecaj
Drandafile Rrecaj Tandhygienist
Christina Janevret Håkanson
Christina Janevret Håkanson Tandsköterska
Gudrun Lingebrand
Gudrun Lingebrand Tandsköterska
Paulina Rivadeneira Cortes
Paulina Rivadeneira Cortes Tandsköterska
Pia Borg
Pia Borg Tandsköterska
Renata Kosterski
Renata Kosterski Tandsköterska
betim rrecaj

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Trevlig bemötande och professionell personal. Kan verkligen rekommendera tandläkaren Maria.

Anna Lindegren

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Fräscha och eleganta lokaler med vidunderlig utsikt, vilket påverkar humöret positivt. Och min behandlande tandhygienist Dranda är trevlig, omsorgsfull och mycket kunnig. Det är ett sant nöje att få komma på behandling hos henne. Efteråt är jag ren och fin i munnen och varm i hjärtat.

Christian Ghidoni

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Fantastiskt, framför allt vid obehagskänsla inför besöket! Rekommenderar Cecila m personal!

Lars Sjödén

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Utmärkt service, toppen mottagande! 🤓

Gunilla Thorslund

5 utav 5 stjärnor

skriven för ett år sedan

Kunnig och trevlig personal. Enkelt att boka online.

Skicka meddelande