Tandläkare Stockholm - Distriktstandvården

Tandläkare i city, Holländargatan 21A

hallstavik
Centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. Hela familjen är välkommen till vår klinik. Vi erbjuder allt från allmäntandvård till akuttandvård. Hjärtligt välkommen till Distriktstandvården, din tandläkare på Holländargatan 21A.

Distriktstandvården tar över kliniken

Hos Distriktstandvården Holländargatan 21A får du toppmodern tandvård i en trevlig miljö högst upp i huset med utsikt över takåsarna. Tandläkarparet Björn och Maria Gottsta, som bedrivit tandläkarklinik i flera år, har sedan 2015 överlåtit kliniken till Distriktstandvården. De arbetar själva kvar på kliniken de en gång startade, nu en del av Distriktstandvården.

Våra tandläkarteam har lång erfarenhet av allmäntandvård och du som varit patient hos tandläkarna Gottsta kommer även fortsättningsvis erhålla tandvård av högsta kvalité. Här välkomnas du in i en mysig atmosfär, där vardagsrumskänsla blandas med den moderna tekniken. Avancerad utrustning möjliggör lyckade resultat och det personliga bemötandet gör att du kan känna dig riktigt trygg hos oss. Vi har ett tätt och givande samarbete med kliniken på Drottninggatan 65 och vår specialistklinik på Artillerigatan 93. Med denna kompetens på flera kliniker i närheten till varandra får du som patient en helhetsbehandling som passar just dig.

Smärtfritt med Wand

På kliniken finns tillgång till den populära bedövningstekniken Wand. Många patienter uppskattar den mycket tunna kanylen och känslan av att inte bli bedövad i tungan och kinderna. Perfekt metod för den tandvårdsrädda. Meddela gärna innan besöket att du är intresserad av Wand – den smärtfria bedövningen.

Distriktstandvården i korthet

Distriktstandvården erbjuder tandvård i hela Stockholms län, från Hallstavik i norr till Järna i söder. Samtliga kliniker erbjuder allmän-, akut- samt estetiskt tandvård. Med en egen specialistklinik kan vi även ordna snabba remisser för patienter med specialbehov. Upp till 5 års garanti på dina behandlingar till bra pris. Inför behandling får du ett skriftligt kostnadsförslag och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan.

Jag vill boka en tid

Behandlingar

Tandvårdspersonalen på Holländargatan 21

Tandläkare Björn Gottsta
Björn Gottsta Tandläkare
Tandläkare Linnéa Linnér
Linnéa Linnér Tandläkare
Tandläkare Maria Gottsta
Maria Gottsta Tandläkare
Tandhygienist Jonna Källstrand
Jonna Källstrand Tandhygienist
Tandsköterska Fariba Nejabat
Fariba Nejabat Tandsköterska
Tandsköterska Helena Wallmark
Helena Wallmark Tandsköterska
Tandsköterska Sofie Christiansen
Sofie Christiansen Tandsköterska
Tandsköterska Sonya Quisbert
Sonya Quisbert Tandsköterska
Kartan laddar...
Tandläkare i city, Holländargatan 21A was last modified: December 22nd, 2016 by Distriktstandvården