Snart finns din nya tandläkare i Huddinge centrum  

Den 17 maj tar Distriktstandvården över Huddinge Dental i Huddinge centrum. Här kommer vi erbjuda både barn och vuxna en komplett tandvård. Du är varmt välkommen att lista dig på den nya kliniken i redan nu!
Snart finns din nya tandläkare i Huddinge centrum <span class="smiley"> </span>

Din nya tandläkare i Huddinge centrum

På kliniken kommer vi ta hand om patienter i alla åldrar och vi ordnar gärna familjetider eller syskontider om det underlättar för er. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kan enkelt dela upp din betalning med Klarna om så önskas. Oavsett om du har besökt någon av Distriktstandvårdens kliniker tidigare eller inte så är du varmt välkommen att lista dig på vår nya klinik i Huddinge centrum.

Lista dig på kliniken

Som listad på kliniken är du prioriterad för allmäntandvård, akuttandvård, estetisk tandvård samt specialisttandvård. Som patient hos Distriktstandvården har du tillgång till samtliga av våra 30 kliniker i Stockholm och Uppsala.

Är du i behov av akut tandvård?

Om du är i behov av akut tandvård innan kliniken har öppnat så har akuttider tider varje dag på någon av våra 30 kliniker. Boka och få en tid direkt!

Boka akuttid

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Distriktstandvården är en av Sveriges största tandvårdskedjor med 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Nu expanderar kedjan med ännu en klinik i HUddinge. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Om du är i behov av specialisttandvård, så har vi även en specialistklinik på Gärdet i Stockholm.

Läs mer om Distriktstandvården här >>

Lista dig på vår klinik i Huddinge centrum

Fyll i dina uppgifter nedan. Vi kontaktar dig i samband med att kliniken öppnar i maj.
  • Skriv in deras personnummer ovan. Gör bara ett mellanslag mellan varje personnummer. Vi ordnar gärna familjetider om så önskas!