Välkommen till Distriktstandvården i Huddinge centrum! Här erbjuder vi patienter allmän-, akut- och estetisk tandvård. Till kliniken kommer patienter i alla åldrar och vi ordnar gärna familjetider eller syskontider för att underlätta för er. Kliniken hette tidigare Huddinge Dental, men är sedan maj 2021 en del av Distriktstandvården.

Tandimplantat – vi utför hela behandlingen

På vår klinik i Huddinge utför vi fullständig tandimplantatbehandling och vi finns med med dig hela vägen från konsultation till behandling och uppföljning. Boka gärna en kostnadsfri implantatkonsultation hos oss i Huddinge.

Boka en konsultation här >>

Är du i behov av akut tandvård?

Våra tandläkare i Huddinge har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa dig som är i behov av akut tandvård. På Distriktstandvården har vi akuttider varje dag på någon av våra 32 kliniker. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Huddinge

Tandvårdspersonalen i Huddinge

Jonas Wester
Jonas Wester Spec Tdl Endo
Ahmed Alameri
Ahmed Alameri Tandläkare
Claes Vargas
Claes Vargas Tandläkare
Zhina Fadhil
Zhina Fadhil Tandläkare
Isabel Dag
Isabel Dag Tandhygienist
Maarika Malmsten
Maarika Malmsten Tandhygienist
Solveig Warfvinge
Solveig Warfvinge Tandhygienist
Büsra Küçükçelik
Büsra Küçükçelik Tandsköterska
Evianne Zake
Evianne Zake Tandsköterska
Hatun Soysal
Hatun Soysal Tandsköterska
Raha Rastgo
Raha Rastgo Tandsköterska
Sevim Selek
Sevim Selek Tandsköterska
Olga Kalashnikova Davies

2 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Medioker service. Jag listade mina barn här och de fick tiden för undersökning 10 minuter var. På besöket kändes det inte att läkaren egentligen borde jobba med barn. Kanske helt ok med vuxna, men just det lilla viktiga som gör att barnen är inte rädda och glada har saknats. Jag har bytt nu till en annan klinik och där är jag extremt nöjd med bemötande och hur de hanterar barnen. Men även efter jag listade mina barn på ett annat ställe och meddelade Distriktstandvården, så fortsätter jag få påminnelser från dem. Känns inte rätt att spendera tid på det som har redan hanterats.

mollermikaela

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Bästa upplevelsen i mitt liv. Har aldrig blivit så bra bemött. Har extrem tandläkarskräck och Zhina var underbar. Kommer aldrig gå till en annan tandläkare!!!

Martin Nordström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Dom är mycket snälla och lugna och har stor förståelse för min tandläkar skräck, dom rekommenderas starkt.
Martin Nordström

Dalia Hamed Mohammad

1 utav 5 stjärnor

skriven för 7 månader sedan

Det otrevligaste och jag varit med om! Kvantitet istället för kvalitet. Jag behövde hela tiden säga till om hur hon skulle göra för att hon inte gjorde ett noggrant jobb. Jag behövde gå dit 4 gånger för att korrigera slarvarbete. Den fjärde gången blev hon väldigt otrevlig och sa att jag inte fick komma tillbaka något mer. Oprofessionellt!

Peter Borg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Fick en krona på en tand, grym Tandläkare. Kunnig noggrann lugn. Kommer tillbaka om jag behöver mer hjälp.