Välkommen till Distriktstandvården i Huddinge centrum! Här erbjuder vi patienter allmän-, akut- och estetisk tandvård. Till kliniken kommer patienter i alla åldrar och vi ordnar gärna familjetider eller syskontider för att underlätta för er. Kliniken hette tidigare Huddinge Dental, men är sedan maj 2021 en del av Distriktstandvården.

Tandimplantat – vi utför hela behandlingen

På vår klinik i Huddinge utför vi fullständig tandimplantatbehandling och vi finns med med dig hela vägen från konsultation till behandling och uppföljning. Boka gärna en kostnadsfri implantatkonsultation hos oss i Huddinge.

Boka en konsultation här >>

Är du i behov av akut tandvård?

Våra tandläkare i Huddinge har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa dig som är i behov av akut tandvård. På Distriktstandvården har vi akuttider varje dag på någon av våra 36 kliniker. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Huddinge

Tandvårdspersonalen i Huddinge

Jonas Wester
Jonas Wester Spec Tdl Endo
Ahmed Alameri
Ahmed Alameri Tandläkare
Claes Vargas
Claes Vargas Tandläkare
Zhina Fadhil
Zhina Fadhil Tandläkare
Isabel Dag
Isabel Dag Tandhygienist
Maarika Malmsten
Maarika Malmsten Tandhygienist
Solveig Warfvinge
Solveig Warfvinge Tandhygienist
Büsra Küçükçelik
Büsra Küçükçelik Tandsköterska
Hatun Soysal
Hatun Soysal Tandsköterska
Raha Rastgo
Raha Rastgo Tandsköterska
Sevim Selek
Sevim Selek Tandsköterska
Vehan Markeyan
Vehan Markeyan Tandsköterska
Mia Mårtensson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Otroligt fint bemötande av alla i personalen. Proffsig och noggrann behandling. Känner mig också väldigt bra bemött med tanke på att jag är mycket rädd då jag går dit. Högsta betyg från mig!

Mohammed Dawood

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Trevliga personal och riktig proffsigt jobb faktiskt. Jag gillar inte att besöka tandläkare faktiskt men jag blev jätte nöjd sista besöket.
Tack till läkaren Ahmed alameri och hawlin.
Stort tack till er.

Two Barbers

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

Väldigt profesionell och välkomnande blev riktigt nöjd . Detta var mitt första besök hos Ahmed Alameri.
Rekommenderas starkt!

Sara Söderström

5 utav 5 stjärnor

skriven för 5 månader sedan

All personal jag träffade här var såååå trevliga och proffsiga. Tandläkare Zhina var även väldigt pedagogisk och förklarade tydligt vad min tandvärk berodde på. Mycket nöjd! 😊

Inger Olsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Vänligt bemötande. Proffsig hantering. Ni brydde er verkligen och er information och hjälp är mycket uppskattad. Tack Tack