Välkommen till Distriktstandvården i Huddinge centrum! Här erbjuder vi patienter allmän-, akut- och estetisk tandvård. Till kliniken kommer patienter i alla åldrar och vi ordnar gärna familjetider eller syskontider för att underlätta för er.

Tandimplantat – vi utför hela behandlingen

På vår klinik i Huddinge utför vi fullständig tandimplantatbehandling och vi finns med med dig hela vägen från konsultation till behandling och uppföljning. Boka gärna en kostnadsfri implantatkonsultation hos oss i Huddinge.

Boka en konsultation här >>

Är du i behov av akut tandvård?

Våra tandläkare i Huddinge har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa dig som är i behov av akut tandvård. På Distriktstandvården har vi akuttider varje dag på någon av våra 39 kliniker. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm, Göteborg och Uppsala. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet och två specialistkliniker.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar i Huddinge

Tandvårdspersonalen i Huddinge

Büsra Küçükçelik
Büsra Küçükçelik Klinikchef
Jonas Wester
Jonas Wester Spec Tdl Endo
Ahmed Alameri
Ahmed Alameri Tandläkare
Claes Vargas
Claes Vargas Tandläkare
Zhina Fadhil
Zhina Fadhil Tandläkare
Isabel Dag
Isabel Dag Tandhygienist
Jesmin Afram
Jesmin Afram Tandhygienist
Maarika Malmsten
Maarika Malmsten Tandhygienist
Solveig Warfvinge
Solveig Warfvinge Tandhygienist
Sevim Selek
Sevim Selek Tandsköterska / Receptionist
Hatice Kücükyildiz
Hatice Kücükyildiz Tandsköterska
Hatun Soysal
Hatun Soysal Tandsköterska
Vehan Markeyan
Vehan Markeyan Tandsköterska
Jakob Skarin

5 utav 5 stjärnor

skriven för 2 månader sedan

Claes är jättebra.
Jag bokade undersökning hos Claes här efter att ha läst recensionerna av andra nöjda kunder. Pedagogisk, lugn, pratade om vad han gjorde och hur det skulle kännas, också helt utan att det kändes som att man skulle svara.
Det var dessutom det minst obehagliga besöket jag har haft någonsin, såklart lite obehagligt ändå men ingenting som gjorde ont eller kändes fel. Det inkluderar lite tandstensborttagning.
Tandsköterskan var också väldigt lugn och bra, men hennes namn missade jag.

För er som undrar hur det ser ut: det är en våning upp och till vänster i vad som verkar vara ett vanligt bostadstrapphus, tydligt skyltat på dörren. Precis innanför dörren kan man checka in på en touchscreen med sitt födelsedatum. Det finns stolar till höger och toalett åt vänster.

Jag kan också starkt rekommendera att använda tandtråd. Jag hade mycket mindre tandsten efter att ha använt tandtråd någorlunda regelbundet tsk från tidigare, det är värt det för att slippa tandstensborttagning - även om Claes är lugn och duktig.

Zei Ismaeva

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Bästa Solveig vilken tandhygienist! Sååå trevlig, positiv och professionell. Kom in på en sista minuten tid och tänkte att det kan väl inte så bra när det är billigt och inte ligger i stan men gissa om jag blev överraskad. Skinande tänder och ett gott skratt. Framöver kommer jag endast att gå till Solveig för skinande gaddar.

Sayid Zommorodi

1 utav 5 stjärnor

skriven för 3 veckor sedan

Säkert duktig personal, men de ringer och avbokat ens tid 10 minuter innan bokat besök. Respektlöst och inger knappast förtroende.

Markus Rönnerholm

5 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Öppen och ärlig personal. Villet alltid önskas när det kommer till hälsa och vård. Gav mycket bra tips och förebyggande åtgärder.

Ulrika Sanders Jonsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Solveig W är en grym tandhygienist! Hon kan ta bort massa tandsten utan att man håller på att gå av på mitten. Noggrann och trevlig är hon också, rekommenderas varmt!