Välkommen till Distriktstandvården i Huddinge centrum! Här erbjuder vi patienter allmän-, akut- och estetisk tandvård. Till kliniken kommer patienter i alla åldrar och vi ordnar gärna familjetider eller syskontider för att underlätta för er. Kliniken hette tidigare Huddinge Dental, men är sedan maj 2021 en del av Distriktstandvården.

Tandimplantat – vi utför hela behandlingen

På vår klinik i Huddinge utför vi fullständig tandimplantatbehandling och vi finns med med dig hela vägen från konsultation till behandling och uppföljning. Boka gärna en kostnadsfri implantatkonsultation hos oss i Huddinge.

Boka en konsultation här >>

Är du i behov av akut tandvård?

Våra tandläkare i Huddinge har lång och gedigen erfarenhet av att hjälpa dig som är i behov av akut tandvård. På Distriktstandvården har vi akuttider varje dag på någon av våra 30 kliniker. Boka en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Delbetala med Klarna

Vi erbjuder olika delbetalningsmöjligheter med Klarna så att du kan dela upp kostnaden för din tandvård. Vill du betala med Klarna så hjälper receptionisten dig på plats! Självklart accepteras även vanlig kortbetalning.

Läs mer om delbetalning med Klarna här >>

Fri ombokning och avbokning

Du har fri ombokning fram till 24 timmar innan bokad tid. Via Mina sidor kan du ändra eller avboka din tid. Här kan du också lägga till dina barn och hålla koll på deras tandvårdsbesök. Du bokar enkelt en tid online eller ring oss på 08-22 22 22.

Logga in på Mina sidor >>

Välkommen till en av Sveriges största tandvårdskedjor!

Vi grundades 2010 i samband med att vi övertog 10 kliniker från Folktandvården. Idag är vi en av Sveriges största tandvårdskedjor med över 30 kliniker i Stockholm och Uppsala samt en på Åland. Vi välkomnar både barn och vuxna för allmän-, akut och estetisk tandvård. Inom verksamheten finns även en mobil enhet, två specialistkliniker samt narkosverksamhet.

Läs mer om Distriktstandvården >>

Boka tid online

Behandlingar på Huddinge

Tandvårdspersonalen på Huddinge

Jonas Wester
Jonas Wester Spec Tdl Endo
Arash Talebi
Arash Talebi Tandläkare
Claes Vargas
Claes Vargas Tandläkare
Zhina Fadhil
Zhina Fadhil Tandläkare
Isabel Dag
Isabel Dag Tandhygienist
Maarika Malmsten
Maarika Malmsten Tandhygienist
Solveig Warfvinge
Solveig Warfvinge Tandhygienist
Anni Ahlgren
Anni Ahlgren Tandsköterska
Büsra Kücükcelik
Büsra Kücükcelik Tandsköterska
Fatimeh Zaifie
Fatimeh Zaifie Tandsköterska
Susann Eidem
Susann Eidem Tandsköterska
Tetyana Ilyinska
Tetyana Ilyinska Tandsköterska
Mikael Karlsson

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Jag är en person som inte gillar att gå till tandläkaren, mer än jag absolut måste. Denna gång var det ganska illa, jag bokade på fredagen och fick tid kommande tisdag, idag. Arash Talebi tog emot mig som ingen annan tandläkare gjort tidigare, vilken kille. Då han visste att jag inte var bekväm med att sitta i tandläkarstolen så gick han igenom hela processen i detalj, vad som skulle ske. Jag hann aldrig uppleva den obekväma känslan som jag haft tidigare i alla år hos olika tandläkare.
Nu är jag en tand fattigare men en underbar känsla rikare.
Tack Arash för att du tog bort min onda tand och att det gick så snabbt och smidigt.
Jag rekommenderar verkligen Distriktstandvården i Huddinge, mycket snäll personal.
MVH Micke

Max Holm

4 utav 5 stjärnor

skriven för 3 månader sedan

Vänligt bemötande och kunnig personal. Ni har dock dålig koll på formuläret man som patient fyller i inför sitt första besök (t.ex vilka mediciner man tar). Onödigt att behöva fylla i det i förväg om det ändå inte skickas till er?

Victoria Piri

5 utav 5 stjärnor

skriven för 4 månader sedan

Bästa bemötandet, lugn och tålmodig med mig som är rädd. Bästa tandläkarbesöket jag någonsin haft. Känner mig så trygg, här kommer jag stanna.
Träffade Claes Vargas. Tyvärr vet jag inte namnet på hans ”sidekick”. Även hon helt fantastiskt.

Ann-Cathrin Lindell

5 utav 5 stjärnor

skriven för en vecka sedan

Jag blev bra bemött och fick bra information om det ingrepp som skulle göras. En krånglig tand drogs ut. Jag är helt nöjd med besöket

Anna Carlberg

5 utav 5 stjärnor

skriven för 8 månader sedan

Ett hopplöst fall skriver detta.
Jag har i drygt 30 år varit (och är ännu) extremt rädd för tandläkare. Jag var tvungen att gå och valde er för att min mamma bor i närheten, där jag kunde vila efteråt. Att ha tålamod med en så rädd patient som mig är en bedrift. Det lyckades tandläkare Zhina och hennes assistent med. Två änglars tålamod är precis vad jag behövde. TACK! Jag vågar återkomma imorgon. Förhoppningsvis är jag lite mindre rädd då så ni slipper kämpa lika mycket, men jag känner mig tryggare nu. Tack igen.